Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Τριγμός από τα καγκελα.

Μέλος Το avatar του/της panoc

Τριγμός από τα καγκελα.

Επειδη αδυνατώ να βρω παρόμοιο θεμα, ανοιγω ενα καινουργιο, εαν υπάρχει καποιο παρακαλώ θερμά τους αρμόδιους να το ενώσουν.

εδω και 12-13 μερες αφού εβαλα τα καγκελα της μαμα suzuki παρατηρώ ενα συντονισμό και ενα ενοχλητικό θόρυβο μετα τις 6000rpm και τρεμει όλο το μηχανακι.
    μπορώ να κανω κατι για αυτό?
    τα καγκελα εκτός από μουρη προσφέρουν κατι ουσιαστικό? αν όχι να τα βγαλω ρε παιδια γιατι το θεμα με εκνευρίζει αφανταστα, σε σημείο που να μην ανοιγω περισσότερο από τις 5500.
    DL650A v-strom rider...

1) Κανε ενα search και εχουν γραφτει πολλα γι αυτο το θεμα με το τριξιμο.

2) Μην το βγαλεις Πιστεψε με μακαρι να μην σου χρειαστουν άλλα εαν.... τοτε θα τα βγαλουν τα λεφτα τους
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

shameless self promotion Το avatar του/της island

Re: Τριγμός από τα καγκελα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
    [B]Επειδη αδυνατώ να βρω παρόμοιο θεμα, ανοιγω ενα καινουργιο, εαν υπάρχει καποιο παρακαλώ θερμά τους αρμόδιους να το ενώσουν.
    Δεν μπορεί να μην είδε τα 10δες θέματα που υπάρχουν αυτός πλάκα θα κάνει
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Μη τα βγάλεις, θα το μετανοιώσεις!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

τα καγκελα εκτός από μουρη προσφέρουν κατι ουσιαστικό?
    Τα κάγκελα δεν προσφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ μούρη αλλά κάτι ΠΟΛΥ ουσιαστικό....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΦΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!

Επειδη αδυνατώ να βρω παρόμοιο θεμα, ανοιγω ενα καινουργιο, εαν υπάρχει καποιο παρακαλώ θερμά τους αρμόδιους να το ενώσουν.

εδω και 12-13 μερες αφού εβαλα τα καγκελα της μαμα suzuki παρατηρώ ενα συντονισμό και ενα ενοχλητικό θόρυβο μετα τις 6000rpm και τρεμει όλο το μηχανακι.
    μπορώ να κανω κατι για αυτό?
    τα καγκελα εκτός από μουρη προσφέρουν κατι ουσιαστικό? αν όχι να τα βγαλω ρε παιδια γιατι το θεμα με εκνευρίζει αφανταστα, σε σημείο που να μην ανοιγω περισσότερο από τις 5500.

τριγμους απο καγκελα givi kai kappa ναι αλλα απο τα μαμα ποτε!

αρα ο μαμακας που στα εβαλε δεν τα εδεσε σωστα!

να τα πας να του τα πεταξεις στο κεφαλι!

αμα κανει οτι σου γερνει θα μας θυμηθεις ολους εμας που στα λεμε!

παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις.
    Πραγματικα δεν εβλεπα οπως και ενας φίλος ειπςε τα 10αδες θέματα διοτι απλά.... ειχα επιλογή να βλέπω μόνο τα θέματα των τελευταιων 30 ημερών...
    τα καγκελα δε ξερω αν ειναι της givi η της suzuki δώρο μου τα δώσανε με το μηχανακι....

edit.
    μόλις πήγα και εβγαλα φωτο το μηχανακι.
    για πειτε τι γνώμη σας...
    http://panoc.imagehost.gr/k1.jpg
    http://panoc.imagehost.gr/k2.jpg
    http://panoc.imagehost.gr/k3.jpg
    DL650A v-strom rider...

παιδια...
    τα καγκελα που φαινονται στις πιο πανω φωτογραφίες τι μαρκα ειναι?
    επίσης δεν ειναι πολύ μικρά για να προστατευοθν τα πλαστικα η μου φαινεται?
    DL650A v-strom rider...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

Τριγμων συνεχεια....

....και εμενα τριζει απο τις 6000 και κατι μεχρι τις 7000 και κατι και δεν εχω βρει τι είναι. Το μηχανακι το χω 1 1/2 χρονια και το τριξιμο εμφανιστηκε εκει γυρω τον περασμενο Μαρτη αγνωστο πως και δεν λεει να φυγει - εμ, πως θα φευγε μόνο του;. εχω σφιξει βιδες εχω τσεκαρει φαιρινγκ. Το τριξιμο μου δινει την ενυτπωση οτι ερχεται απ τη δεξια πλευρα περισσοτερο. Παντως εμφανιζεται μονο στις συγκεκριμενες στροφες.

παιδια...
    τα καγκελα που φαινονται στις πιο πανω φωτογραφίες τι μαρκα ειναι?
    επίσης δεν ειναι πολύ μικρά για να προστατευοθν τα πλαστικα η μου φαινεται?

Αυτα τα καγκελα ειναι ολοιδια με τα δικα μου τα οποια ειναι της Motec Γερμανιας. Μου εχουν πει οτι τα αντεγραψαν εδω και τα φτιαχνει καποιος ειδικα για τα VStrom

νεα δεδομένα παιδια.
    αφαιρεσα βαλίτσα, και εβγαλα ενα πλαστικό που καλυμα που εχει η βαση ναλίτσας της givi. παρατηρησα οτι το συγκεκριμενο τρεμοέπαιζε. ενας απο τους θορύβους χαθηκε.

εσφηξα βιδες φερινγκ και ζελατινας (οταν ειχα παει για σερβις ειχα ζητησει να τη σηκώσουν αλλά μαντεψτε τη σφήξιμο εκαναν...).

ξεδιδωσα τη το συνδεσμο που ενώνει τα καγκελα μπροστα από το ψυγείο, στη συνεχεια το ξαναδίγωσα σφιχτα (μα πολύ σφικτα) ενω είχα πιεσει τα καγκελα ωστε να πλησιασουν οσο το δυνατόν περισσ΄τοερο.

το απότελεσμα ειναι οτι πλεον εξαφανίστικαν αρκετοι ενοχλητικόι θόρυβοι, ο τριγμός χαμήλωσε λίγο σε ενταση αλλά μετατωπίστηκε 1000 στροφες πιο πανω!!!!

στις από το απαλευτο 6000rpm Πήγε στις 7000rpm...

δυστυψώς δε μπόρεσε μα καμία δυναμη να λύσω εντελώς τα καγκελα από το πλαίσιο (ηταν τρομερα πολύ σφιγμενες οι βιδες) για να δώ πως ειναι χωρίς τα καγκελα σε αυτες τις στροφές.
    Τεταρτη πρωί εχω παει suzuki για αφαιρεση...
    αν εξαφφανιστόύν οπι τριγμοί απλά θα κοιτάξω για αλλα καγκελα.
    DL650A v-strom rider...

νεα δεδομένα παιδια.
    αφαιρεσα βαλίτσα, και εβγαλα ενα πλαστικό που καλυμα που εχει η βαση ναλίτσας της givi. παρατηρησα οτι το συγκεκριμενο τρεμοέπαιζε. ενας απο τους θορύβους χαθηκε.

εσφηξα βιδες φερινγκ και ζελατινας (οταν ειχα παει για σερβις ειχα ζητησει να τη σηκώσουν αλλά μαντεψτε τη σφήξιμο εκαναν...).

ξεδιδωσα τη το συνδεσμο που ενώνει τα καγκελα μπροστα από το ψυγείο, στη συνεχεια το ξαναδίγωσα σφιχτα (μα πολύ σφικτα) ενω είχα πιεσει τα καγκελα ωστε να πλησιασουν οσο το δυνατόν περισσ΄τοερο.

το απότελεσμα ειναι οτι πλεον εξαφανίστικαν αρκετοι ενοχλητικόι θόρυβοι, ο τριγμός χαμήλωσε λίγο σε ενταση αλλά μετατωπίστηκε 1000 στροφες πιο πανω!!!!

στις από το απαλευτο 6000rpm Πήγε στις 7000rpm...

Κρατα μας ενημερους για τα καγκελα. Ειμαι περιεργος να δω αν βγαζοντας τα θα γινει κατι

δυστυψώς δε μπόρεσε μα καμία δυναμη να λύσω εντελώς τα καγκελα από το πλαίσιο (ηταν τρομερα πολύ σφιγμενες οι βιδες) για να δώ πως ειναι χωρίς τα καγκελα σε αυτες τις στροφές.
    Τεταρτη πρωί εχω παει suzuki για αφαιρεση...
    αν εξαφφανιστόύν οπι τριγμοί απλά θα κοιτάξω για αλλα καγκελα.

Αν και καθυστερημενα...

λοιπόν, τελικα πήγα στη Suzuki, στην αρχη τα παιδιά εκεί βαλανε καποιους αλλους αποστατες. Την εκανα μια βολτα και ενώ το πρόβλημα μειώθηκε πλεον ακουγοταν πολύ ο ήχος του συντονισμού.
    Εν το μεταξύ εκανα μια βολτα ενα vstrom προηγουμενο μοντελο Κ5 νομίζω, τελικα ειναι πολύ διαφορετικα μηχανακια. Και μόνο η καινουργια εξατμηση δινει στο νεο vstrom πολύ διαφορετικό ήχο ενώ εχει ξεκαθαρα διαφορετικες περιοχες οπου αρχιζει τους συντονισμους.
    Στο τελος τα καγκελα τα εβγαλα, και ναι, αυτός ο ενοχλιτικός και σπαστικός συντονισμός εξαφανηστηκε.
    Βεβαια εχω να παρατηρήσω (σαν νεος οδηγός μοτοσυκλέτας) οτι περιμενα το μηχανακι (η μηχανη του δηλαδη) να "ακουγεται"( από μαποψη κραδασμών) το ιδιο τι στις 4000 στροφες τι στις 8000 με μια λογική αυξυση παντα. Όμως οχι...

Τελος στο συνεργειο της Suzuki μου ειπαν στο επόμενο service να το κοιταξουν για συγχρονισμο κυλινδρων να δουλευουν μαζι, γιατι αμα λεει υπαρχει μια μικρή διαφορα το μηχανακι εχει κραδασμους (δηλαδη περισστοερους από οτι ειναι το φυσιολογικό).
    Τι άποψη εχετε για το τελευταιο?
    Ειναι δυνατό να αποσυφχρονιστηκαν οι κυλινδροι??????????????????? (Μου ακουγετρε κουλο εντελώς....)

Μια και τα καγκελα όπως ομολογουμενως μου ειπαν πολλόι ειναι πολύ μικρα για να προστατευχουν πλαστικα η οτιδήποτε γενικώς... μεχρι να μαζεψω λεφτα για μεγαλύτερα δε τα ξαναβαζω. (τουλαχιστον να συντονίζει αλλα να προστατευει κιόλας)...

Ειναι η ιδεα μου, η το μηχανακι στρίβει καλύτερα (πιο ευκολα) χωρίς τα καγκελα????
    DL650A v-strom rider...

Αν και το θεμα εχει χιλιο απαντηθει...απλα σαν ενημερωση να γραψω...
    σε μοντελο 2013 με καγκελα Givi το νεο μοντελο καγκελου ΤΝ3101 συνεχιζει το ιδιο προβλημα τριγμων.....
    RIDE THE WIND...RIDE FREE !!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανακρίβειες από τα post του Afrotwin...
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 14:27
  2. Από τα καλύτερα... Εστάλει με e-mail
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:07
  3. Ιστορίες από τα παλιά του afrotwin
    από afrotwin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 13:19
  4. Απαντήσεις: 3