Εχω το εξης προβλημα
Επανω στο λαπτοπ εχω ενα σκληρο εξωτερικο usb 2,5" τον οποιο οποτε ανοιγω το λαπτοπ δεν τον βλεπει και πρεπει να τον βγαλω και να τον ξαναβαλω.
Αν το αφησω απλα πανω τον βλεπει μετα μιση ωρα.
Τι ειναι ;
Εχω το εξης προβλημα
Επανω στο λαπτοπ εχω ενα σκληρο εξωτερικο usb 2,5" τον οποιο οποτε ανοιγω το λαπτοπ δεν τον βλεπει και πρεπει να τον βγαλω και να τον ξαναβαλω.
Αν το αφησω απλα πανω τον βλεπει μετα μιση ωρα.
Τι ειναι ;
Keep on rocking in a free world !!!
mporei na einai provlima trofodosias,oi 2.5 ext diskoi pernoun reyma apo tin usb tou pc,kamia fora oi usb thires (poso malon tou laptop) mporei na min dinoun sosto reyma me apotelesma o diskos na min kanei spin up.Sinithos mporeis na valeis kai e3oteriki trofodosia ston disko oste na deis an me aytin pezei sosta.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
boxer εχω κ εγω εναν εξωτερικο lacie 500 gb ο οποιος δεν αναγνωριζεται παντα.. δηλαδη οταν κανω κανονικο τερματισμο κ εκκινηση τον αναγνωριζει..οταν πχ κολλησει κ τον κλεισω αποτομα οταν κανω εκκινηση δεν τον αναγνωριζει.. μετα τον αποσυνδεω και τον ξανασυνδεω και μου βγαζει μηνυμα για εγκατασταση νεου υλικου..κ ζηταει το CD εγκαταστασης του (driver) που οπως ειναι φυσικο ο δισκος δεν ειχε μαζι (αχρηστο ειναι)..αλλες φορες τον αναγνωριζει χωρις αυτο το μηνυμα και αλλες οχι.. αν κανω καμια 10αρια φορες plug-unplug τον αναγνωριζει αλλα ειναι λιγο βασανιστικο![]()
ζηταω κ εγω λυση (κατι παρομοιο εχει κ ο συναδελφος)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εαν εχεις Fujitsu-Siemens (έχω και εγώ) συμβαίνει λόγω της υψηλης θερμοκρασίας του δίσκου.
Αποφεύγεις το κλείσιμο του Η/Υ χωρις shutdown και το "ζόρισμα" του δίσκου το οποίο προκαλεί κάποιες φορές και "κρέμασμα" του Η/Υ.
Fujitsu-Siemens εχω και τον κλεινω παντα κανονικα.
Επισης δεν βγαζω το δισκο απο τη θυρα ποτε.
Τι να πω
κομπιουτερ , μηχανηματα του σατανα![]()
Keep on rocking in a free world !!!