![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Arxisate apo nwris....
Ti exoume na doume akoma...
:a44:
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34023
Δεν είμαι από τούς θαυμαστές τής BMW,αλλά σ' αυτό το θέμα είναι πολύ μπροστά.
Σε οποιοδήποτε μέρος τής γης και να βρίσκεσαι και τηλεφωνήσεις για βλάβη....
Θες με ελικόπτερο,θες με υποβρύχιο....θα έρθουν και θα σ'το φτιάξουν επιτόπου.
Πάντα με καινούργια ανταλλακτικά είτε εντός είτε εκτός εγγύησης.Ξέρω φίλο που τού έβαλαν καινούργιο κινητήρα γιατί τού έκαναν λάθος χαρτογράφηση στο συνεργείο,όταν είχε πάει για σέρβις.(Τζάμπα εννοείται)
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
τι εγγυηση εχουν?![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B]Δεν είμαι από τούς θαυμαστές τής BMW,αλλά σ' αυτό το θέμα είναι πολύ μπροστά.
Πάντα με καινούργια ανταλλακτικά είτε εντός είτε εκτός εγγύησης.Ξέρω φίλο που τού έβαλαν καινούργιο κινητήρα γιατί τού έκαναν λάθος χαρτογράφηση στο συνεργείο,όταν είχε πάει για σέρβις.(Τζάμπα εννοείται)
Εγώ πάλι που είμαι θαυμαστής της BMW έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από την εδώ (Θεσσαλονίκη) αντιπροσώπευση μιας τέτοιας εταιρείας!
Πρώτα απ'όλα τι θα πει λάθος χαρτογράφηση; Που πήγε για σέρβις; "Στου Μανώλα την ταβέρνα;" Υποθέτω πως όχι.
Και κατα δεύτερον σε πρόσφατη Κυριακάτικη εκδρομή με φίλο κάτοχο BMW ADVENTURE πριν καλά καλά ξεκινήσουμε διαπιστώσαμε πίσω φούιτ. Σε μικρή απόσταση από την αντιπροσωπεία που είναι και υπεύθυνη για το Mobile service (ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ) μόλις 3-4 χλμ μας απάντησαν πως μπορούν να τη μεταφέρουν μόνο κάπου κι όχι να το επισκευάσουν επι τόπου!(Tubeless λάστιχο παρακαλώ που αν δεν ήταν Κυριακή, μέχρι και ο μπακάλης της γειτονιάς θα το 'φτιαχνε)
Υ.Γ Να 'ναι καλά ο "ΝΙΚΗΤΑΣ" που δε κλείνει ποτέ και εξυπηρετεί ταξί και άλλους για τέτοιες περιπτώσεις.
FREE2GO2BFREE
(που πα να πει,"Ελεύθερος να πας να απελευθερωθείς")
http://free-tenerisius.blogspot.com/
Ρε τον καημενο τον Νωντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TENER-ίσιος
[/B]
Εγώ πάλι που είμαι θαυμαστής της BMW έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από την εδώ (Θεσσαλονίκη) αντιπροσώπευση μιας τέτοιας εταιρείας!
Πρώτα απ'όλα τι θα πει λάθος χαρτογράφηση; Που πήγε για σέρβις; "Στου Μανώλα την ταβέρνα;" Υποθέτω πως όχι.
Και κατα δεύτερον σε πρόσφατη Κυριακάτικη εκδρομή με φίλο κάτοχο BMW ADVENTURE πριν καλά καλά ξεκινήσουμε διαπιστώσαμε πίσω φούιτ. Σε μικρή απόσταση από την αντιπροσωπεία που είναι και υπεύθυνη για το Mobile service (ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ) μόλις 3-4 χλμ μας απάντησαν πως μπορούν να τη μεταφέρουν μόνο κάπου κι όχι να το επισκευάσουν επι τόπου!(Tubeless λάστιχο παρακαλώ που αν δεν ήταν Κυριακή, μέχρι και ο μπακάλης της γειτονιάς θα το 'φτιαχνε)
Υ.Γ Να 'ναι καλά ο "ΝΙΚΗΤΑΣ" που δε κλείνει ποτέ και εξυπηρετεί ταξί και άλλους για τέτοιες περιπτώσεις. [/B]
Ο Μητσοτακης τον ευχηθηκε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
Βρε συ.. που τα ξέρεις τόσα πολλά;
![]()
FREE2GO2BFREE
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TENER-ίσιος
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν είμαι από τούς θαυμαστές τής BMW,αλλά σ' αυτό το θέμα είναι πολύ μπροστά.
Και κατα δεύτερον σε πρόσφατη Κυριακάτικη εκδρομή με φίλο κάτοχο BMW ADVENTURE πριν καλά καλά ξεκινήσουμε διαπιστώσαμε πίσω <<<<φούιτ>>>> . Σε μικρή απόσταση από την αντιπροσωπεία που είναι και υπεύθυνη για το Mobile service (ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ) μόλις 3-4 χλμ μας απάντησαν πως μπορούν να τη μεταφέρουν μόνο κάπου κι όχι να το επισκευάσουν επι τόπου!(Tubeless λάστιχο παρακαλώ που αν δεν ήταν Κυριακή, μέχρι και ο μπακάλης της γειτονιάς θα το 'φτιαχνε)
Υ.Γ Να 'ναι καλά ο "ΝΙΚΗΤΑΣ" που δε κλείνει ποτέ και εξυπηρετεί ταξί και άλλους για τέτοιες περιπτώσεις.
φουιτ = σκασιμο/ξεφουσκωμα λαστιχου
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Όπως και να το πεις το ίδιο σκ@τ@ είναι.
Πάντως κατάλαβες τι ήθελα να πώ.![]()
FREE2GO2BFREE
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
περιεργη λεξη ε?
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H