Ρε παιδιά, μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τι ρόλο βαράει το 950 Super Motard;
Ρε παιδιά, μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει τι ρόλο βαράει το 950 Super Motard;
ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
Η ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΣΠΡΕΡΝΕΙ??![]()
δε θυμάμαι καλα ....![]()
Λέω να δώσω το Adventure 990 και να πάρω το Super Motard το 950.
ειναι ενα mega moto. τωρα αναλογος τι θες να κανεις με την μηχανη σου? παντος περα απο το οτι γαμαει η μηχανη πιστευω ειναι too much
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Too much ειναι τα "1200GS adventure type" ή και τα "SS" για "πλατια-περιπτερο-Κολωνάκι-καφετερια-σπιτι" και οχι το SM950 για ελληνικο στροφιλικι...Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ειναι ενα mega moto. τωρα αναλογος τι θες να κανεις με την μηχανη σου? παντος περα απο το οτι γαμαει η μηχανη πιστευω ειναι too much
το μηχανάκι ειναι fun machine 100% στα ολα του, γουσταρει ελληνικους δρομους και καταπινει στροφες σα σφινακια
πολύ ισορροπημένο και καθόλου υπερβολικό...
Trust me Το δοκίμασα και εχω να πω τα καλυτερα... απλα δεν κανει για «ολες τις χρήσεις»
swstosΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Too much ειναι τα "1200GS adventure type" ή και τα "SS" για "πλατια-περιπτερο-Κολωνάκι-καφετερια-σπιτι" και οχι το SM950 για ελληνικο στροφιλικι...
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ