Την έκανα τη κουτουράδα , και πήρα σήμερα απο το Alex Pack , το μεγάλο πιεστικό νερού 1900W Auto / Start -Stop .
Το βάζω στην πρίζα , συνδέω νερά ... πάω να κάνω δοκιμή .... τίποτα .. το μοτέρ ακούγονταν κολλημένο και έτριζε ... και νερά έτρεχαν ασύστολα από κάποιο σημείο της σκανδάλης , και από την κάννη του πιεστικού ..
Διαβάζω το βιβλιαράκι , και λέει ..... Εαν είναι κολλημένο το μοτέρ , που μπορεί να συμβαίνει λόγο ότι ήταν πολύ καιρό αποθηκευμένο , ανοίξτε το, να το ξεφρακάρετε με το χέρι !!
παίρνω κατσαβίδια , και αρχίζω να λύνω το κατά τα άλλα ολοκαίνουργο πλυστικό , και αφού το εχω γδύσει .. διαπιστώνω οτι δεν έχει κανένα εξωτερικο σημείο , που θα μπορούσα να γυρίσω το άξονα από το μοτέρ .. αλλο απο μια πλαστική φτερωτή , που φοβάσαι να την ακουμπήσεις για να μην σπάσουν τα φτερά .
Αρχίζω και λύνω τρόμπα νερού , θαλάμη με πιστόνια , και νά τος ο άξονας ..... βάζω ένα αλλενάκι (κλειδί) και τον γυρνάω , όντως κολλημένος , και διαπιστώνω ότι υπήρχε σοβαρό μηχανικό ελάττωμα , σε κάποιο σημείο , έβρισκε η μπομπίνα με τα τοιχώματα του μοτέρ ... όχι δεν το άνοιξα το μοτέρ .
Ολα αυτά έγιναν σήμερα Σαββάτο , το έδεσα πάλι , το έβαλα στην συσκευασία του για επιστροφή , και ακόμα βρίζω την τύχη μου , πως ξεγελάστηκα και πήρα αυτό το μαπίδι ..
Πως πέρασε αυτό το πράγμα ποιοτικό έλεγχο ?? έλεγχο καλής λειτουργίας ?? Πως είναι δυνατόν ολες οι κάτω βίδες του να ειναι σκουριασμένες ?? πως είναι δυνατόν ? όλοι οι μεταλλικοί σύνδεσμοι στο λάστιχο που συνδέει το μηχάνημα με το πιστόλι να είναι γεμάτοι άλατα και ψωριασμένοι !!![]()
Ναι απο το ράφι το πήρα , ΝΑΙ ήταν σφραγισμένο ..![]()
Τι να κάνω τώρα !!! θα πάω να μου το αλλάξουν .. να πάρω το ίδιο μοντέλο ? να πάρω το μικρότερο ?
Μέχρι την Δευτέρα, έχω όλο το χρόνο να αναρωτιέμαι .![]()