Είμαι κάτοχος Honda και Kawasaki. Αποφάσισα να κάνω το όνειρο πραγματικότητα και ενδιαφέρομε να αγοράσω μια Ducati Multistrada καινούρια του κουτιού!
Δύστυχος, πέσανε διάφορα φιλαράκια να με μεταπείσουν. Μου ανάλυσαν τα ακόλουθα προβλήματα:
1) Ζημιάρικο, γενικός θα είμαι τρίτη πέμπτη σάββατο στο συνεργείο για μικροπράγματα που χαλάνε.
2) Άβολο, άβολη σέλα σε σύγκριση με Vstrom κλπ, ειδικά σε ταξείδι.
3) Απατεώνες συνεργεία και μηχανικοί. Εδώ γίνετε χαμός από φίλους με Ducati και KTM που όλοι τους είχαν κακή έως κάκιστη εμπειρία.
Συγκεκριμένα, ο ένας με 916 λέει πως ο μηχανικός έκανε πολλά λάθει, η μηχανή εντέλει από λάθος του μηχανικού έχει πρόβλημα στο πλαίσιο.
Ο άλλος με Monster, φεύγοντας μετά από service η μηχανή ανατινάχτηκε λόγο βλακείας του μηχανικού που έκοψε το σωληνάκι παροχής βενζίνης.
Άλλος ένας φίλος με KTM LC4, πήγε για το πρώτο service, του είπαν “μεγάλε το μηχανάκι θα πετάει μετά το service”. Όταν το πήρε το μηχανάκι σερνόταν και μπέρδευε στις χαμηλές στροφές, τελικά ανακάλυψε πως τα λαμόγια του συνεργείου έκαναν κάτι κουφές ρυθμίσεις στον κινητήρα χωρίς να του το πούνε (καγκουριά ρύθμιση που δίνει 5 άλογα στις ψιλές αλλά στις χαμηλές μπερδεύει).
Τέλος, μου είπαν δύο περιπτώσεις με καινούργιες μηχανές στις οποίες τους έκλεψαν εξαρτήματα ή/και τα αντάλλαξαν με μεταχειρισμένα.
Σας παρακαλώ, καταλάβετε πως τα παραπάνω δεν είναι φήμες και αερολογίες αλλά συγκεκριμένες εμπειρίες φίλων. Όπως και εγώ είχα παρόμοιες με Honda συνεργεία, όπου με τα χρόνια κατέληξα σε κάποιον που δεν είναι απατεώνας. Επειδή δεν θέλω να περάσω τα ίδια με την Ducati που θέλω να αγοράσω, γράφω αυτό το μήνυμα για να ακούσω τις εμπειρίες άλλων μηχανόβιων που έχουν Ducati.
Ευχαριστώ
PS:
τα περισσότερα παράπονα είναι για ένα/δύο μαγαζιά στην μιχαλακοπούλου