Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα το πρωί στην Ερυθραία παρακολούθησα χαζοτράκο μηχανής με κουτί. Ο κάγκουρας με το GSXR και τη Σούλα απο πίσω είχε βγει στο αντίθετο ρεύμα λόγω κίνησης και πάει. Βγαίνει τύπος με Polo και αφού έχει ελεγξει όπως πρέπει ξεκινάει, και φυσικά πετυχαίνει το πόδι της Σούλας. Ο καγκουράς χώνει 2-3 καντήλια και πάει να φύγει με την άλλη από πίσω να της έχει φύγει το παπούτσι και να έχει πάθει και ένα τραλαλά.

Συντονίζει ο κάγκουρας και επιστρέφει να δείρει ενώ η Σούλα είναι στην μέση του δρόμου ξυπόλητη (και ακόμα έτσι θα ήταν αν δεν της έδινε το πεδιλάκι ένας περαστικός ποδηλάτης). Δηλαδή και κάνουμε τη μαλακία και δέρνουμε. Βέβαια από την άλλη κατέβηκε ο super λαϊκός και κόπηκαν οι τσαμπουκάδες αμέσως.

Η ουσία είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πλησίασε να ρωτήσει αν έχουν χτυπήσει και όλοι, φυσικά, άρχισαν να βρίζουν τον κάγκουρα. ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ............

PS εννοείται ότι κράνος γιόκ και εμφάνιση με αμάνικο μπλουζάκι πεδιλάκια κλπ κλπ κλπ. Η Σούλα φόραγε κράνος praktiker που μάλλον ήταν του κάγκουρα (αλλά κατά τα άλλα GSXR)

PS2 Δεν έχω τίποτα με τις Σούλες.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    βλέπω ντρέπεσαι να πείς οτι το μεγαλύτερο ποσοστό μοτοσυκλετιστών είναι έτσι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ο μαλάκας παραμένει μαλάκας! Αυτό δεν αλλάζει. Και καλά έκαναν και τον έβρισαν. Το θέμα είναι ο βλάκας κατάλαβε τίποτ αή μπα; Μάλλον το δεύτερο να υποθέσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    βλέπω ντρέπεσαι να πείς οτι το μεγαλύτερο ποσοστό μοτοσυκλετιστών είναι έτσι.
    Είναι να μην ντρεπόμαστε? Μιλάμε ούτε εγώ δεν έκανα την κίνηση να δώ αν είναι καλά. Μπορεί να μεγαλώνω, μπορεί να μην κατανοώ κάποιες συμπεριφορές, αλλά τον μαλάκα και το κωλοπαίδι το κόβω από μακριά πιά και δεν μπλέκω.

Η ουσία είναι ότι για μία ακόμα φορά 100-200 άτομα που είδαν τη φάση θα λέμε για τους αλήτες με τις μηχανές.

Και αυτο που με εντυπωσιάζει πραγματικά είναι το μηχανάκι. Κάγκουρας, που δεν έδειχνε φραγκάτος, με καινούργιο GSXR?? Δεν είναι ρατσισμός - απορία είναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ο μαλάκας παραμένει μαλάκας! Αυτό δεν αλλάζει. Και καλά έκαναν και τον έβρισαν. Το θέμα είναι ο βλάκας κατάλαβε τίποτ αή μπα; Μάλλον το δεύτερο να υποθέσω...
    Και σωστά υποθέτεις. Έφυγε με παντιλίκια να πάει να δείρει κάποιον περαστικό με αυτοκίνητο που επίσης του τα έχωσε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Είναι να μην ντρεπόμαστε? Μιλάμε ούτε εγώ δεν έκανα την κίνηση να δώ αν είναι καλά. Και αυτο που με εντυπωσιάζει πραγματικά είναι το μηχανάκι. Κάγκουρας, που δεν έδειχνε φραγκάτος, με καινούργιο GSXR?? Δεν είναι ρατσισμός - απορία είναι.
    Βλ. Δόσεις ο Θεοδόσης

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

PS2 Δεν έχω τίποτα με τις Σούλες.
    PS3 Καλή φάση αν και δεν εχω παίξει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scee_ps3_lowangle__.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	53,5 KB 
ID:	90311
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ε wiredgr...χωρίς παρεξήγηση έτσι.

Μια χαρά τα 'πες!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Re: Re: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    PS3 Καλή φάση αν και δεν εχω παίξει!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΠΟΛΛΑ τα φράγκα Νίκο μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Re: Re: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΛΑ τα φράγκα Νίκο μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αυτό που με ενοχλεί σε όλες αυτές τις καταστάσεις δεν είναι τόσο το ότι ο κάγκουρας κάνει όλα αυτά που κάνει, αλλά το ότι όλοι έτσι δημιουργούν μια άποψη, προφανώς αρνητική, για εμάς τους μοτοσυκλετιστές & έχουν προκαταβάλει την άποψη τους. Έτσι για του ςπερισσότερους πάντα ευθύνεται ο μοτοσυκλετιστής. Τέτοια φαινόμενα (κάγκουρας) λοιπόν πρέπει να εξαλήψουν ίσως , ώστε να αρχίσει ο υπόλληπος κόσμος να έχει μια συνιδοποιημένη & σωστή άποψη για εμάς. (Αν & χλωμό το βρίσκω).

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αυτό που με ενοχλεί σε όλες αυτές τις καταστάσεις δεν είναι τόσο το ότι ο κάγκουρας κάνει όλα αυτά που κάνει, αλλά το ότι όλοι έτσι δημιουργούν μια άποψη, προφανώς αρνητική, για εμάς τους μοτοσυκλετιστές & έχουν προκαταβάλει την άποψη τους. Έτσι για του ςπερισσότερους πάντα ευθύνεται ο μοτοσυκλετιστής. Τέτοια φαινόμενα (κάγκουρας) λοιπόν πρέπει να εξαλήψουν ίσως , ώστε να αρχίσει ο υπόλληπος κόσμος να έχει μια συνιδοποιημένη & σωστή άποψη για εμάς. (Αν & χλωμό το βρίσκω).

+1000

ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αυτό με ενοχλεί και μένα χρόνια, αλλά προτιμώ να κρατάω αποστάσεις και να περιμένω το χειρότερο -ακόμα και το να με κλείσουν επίτηδες περνώντας με για το τύπο με τη Σούλα (μεγάλη η χάρη της ).

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αυτο που με ενοχλει εμενα ειναι οτι δεν εχω gsxr

(να μου κι Σουλα)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

καλα αμα ερθει μερα να πει καποιος πως ΟΛΟΙ οι μοτοσικλετιστες ειναι σωστοι κλπ , ε τοτε σιγουρα θα πουνε κ πως οι γυναικες ΟΛΕΣ ειναι οδηγοι πιστας...

δεν γινεται Ολοι να ειναι σωστοι.
    δεν γινεται εστω κ αν καποιος κανει ενα λαθος να μην χαρακτηριστει ολη η ομαδα/συνολο.

συν του οτι ειναι λιγοι αυτοι που ασχολουνται με με μηχανη...συγκριτικα με τα αυτοκινητα..
    προσθεστε κ αυτον που καβαλαει ενα παπι ( κ οχι μονο )και πηγαινει.μονο αυτο.
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    επίσης επεκτείνεται το φαινόμενο "gsxr με κράνος alex pak"

χθες είδα καινούργιο με σαμάρια κλπ και φόραγε safe bet από σκλαβενίτη (30 ευρώ και δώρο ένα τραπεζομάντηλο καρώ)

μάλλον όταν τους βλέπουμε πρέπει να τους δίνουμε τίποτα ψιλά με την προτροπή να μαζέψουν να πάρουν καλό κράνος
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2007, 13:26
  2. ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Νο 1
    από kalgeorge στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2005, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε