ΑΝΤΕ KAI TON SOKRATES.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3180![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Τωρα ολοι οι γαυροι ειναι ταυλα πω πω κ@υλα πω πω κ@@@υλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3180
Εμπαινε ρε Ντεμη με την ομαδαρα που φτιαχνεις:![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Τωρα ολοι οι γαυροι ειναι ταυλα πω πω κ@υλα πω πω κ@@@υλα.
Εμπαινε ρε Ντεμη με την ομαδαρα που φτιαχνεις:![]()
![]()
![]()
:a029: :a029: :a029: :a029:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να σε δω φιλαρακι να πανυγηρηζεις τα γκολ του Ριβαλντο οπως μου ειπες καποια στιγμη......Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:a029: :a029: :a029: :a029:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θυμαμαι καλα και εναντιον του Ολυμπιακου ειπες....![]()
ναι ρε παπαρα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Να σε δω φιλαρακι να πανυγηρηζεις τα γκολ του Ριβαλντο οπως μου ειπες καποια στιγμη......
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θυμαμαι καλα και εναντιον του Ολυμπιακου ειπες....![]()
με τιμησε 3 χρονια στο ακεραιο και ο μουλος που εχω για προεδρο τον εστειλε χωρις ιχνος σεβασμου !!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!
αντε γεια !!!!!!!
παρ ολα αυτα με παικτες της ηλικιας του ριμπο το αεκακι δε το βλεπω καλα.
![]()
Τώρα... θα με κράξετε συνάρρωστοι αεκτζήδες αν σας πω ότι ΔΕΝ τον θέλω στην ομάδα;;;
Τους λόγους τους έχω εκφράσει αλλού σε άλλο θρεντάκι. Αλλά κάτι μου λέει πως θα το μετανιώσουμε ΄πάρα πολύ...
Στο τελος της χρονιας θα λενε.......
Οτι με αυτους μονο επαιζε μπαλα........![]()
Εδω ειμαστε.... Εδω εισαστε .....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Στο τελος της χρονιας θα λενε.......
Οτι με αυτους μονο επαιζε μπαλα........![]()
Εδω ειμαστε.... Εδω εισαστε .....![]()
Εγώ για τον εαυτό μου και μόνο εξέφρασα την άποψη μου. Είπα τι πιστεύω. Και θέλω να κάνω λάθος... αλλά δεν το βλέπω.
ενω με παικτες ηλικιας Τζωρτζεβιτς βλεπεις το μελον του θρυλου ΣΟΥΠΕΡ ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρ ολα αυτα με παικτες της ηλικιας του ριμπο το αεκακι δε το βλεπω καλα.
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ .... "ribo"
«Είμαι εδώ για να πετύχω και να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»
Vitor Borba Ferreira Rivaldo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε και λέμε... μέχρι στιγμής: (Μάιος ε; Μη το ξεχνάμε)
Χρόνης 18, Μπαρμπούδης 18, Ράμος 21, Ενσαλίβα 26, Αρουαμπαρένα 32, Ριβάλντο 35 και λίγο πιο πριν, τον Γενάρη, Αλβάρεζ 16, Ττοφάς 17, Καφές 29.
Οριστική απόκτηση Μαντούκα 27.
Ταυτόχρονα προωθούνται: Γκεντζόγλου 17, Παυλής 17, Κούρκουλας 17, Παληγεώργος 17 και πολλοί ακόμα που βρίσκονται δανεικοί όπως οι Κουτρουμάνος 20, Κομβολίδης 19, Στεργιάτος 21.
Σε συνδυασμό με τους ήδη ψημένους νέους: Πλιάτσικα 19, Παπασταθόπουλο 19, Κονέ 20, Αραμπατζή 23, Κυριακίδη 22, Καπετάνο 24, Λαγό 22, Τόζερ 22, Χέτεμαϊ 21, Μπούρμπο 24 και τους έμπειρους: Γεωργέα 31, Δέλλα 31, Αλεξόπουλο 30, Ζήκο 33, Λάκη 31, Σέζαρ 27, Λυμπερόπουλο 32.
Αν βάλουμε και τις μεταγραφές που περιμένουμε, μάλλον συνθέτουμε ένα τρομερό μείγμα νέων και έμπειρων που θα είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε αντιξοότητα.
Σκόπιμα δεν αναφέρω τους Ίβιτς 30, Τζιωρτζόπουλο 29, γιατί διατηρώ ακόμα ζωντανή μια ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν τους Μόρα 26, Χιώτη 30, Έμερσον 35, Παουτάσο 28, Τσιρίλο 30.
ακομα να απαντησει ο τουρκος ρε Trooper??????? Μουα χααχχχ χαχ αχα χαχαχ αχ χααχ αχα
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Έχουμε και λέμε... μέχρι στιγμής: (Μάιος ε; Μη το ξεχνάμε)
Χρόνης 18, Μπαρμπούδης 18, Ράμος 21, Ενσαλίβα 26, Αρουαμπαρένα 32, Ριβάλντο 35 και λίγο πιο πριν, τον Γενάρη, Αλβάρεζ 16, Ττοφάς 17, Καφές 29.
Οριστική απόκτηση Μαντούκα 27.
Ταυτόχρονα προωθούνται: Γκεντζόγλου 17, Παυλής 17, Κούρκουλας 17, Παληγεώργος 17 και πολλοί ακόμα που βρίσκονται δανεικοί όπως οι Κουτρουμάνος 20, Κομβολίδης 19, Στεργιάτος 21.
Σε συνδυασμό με τους ήδη ψημένους νέους: Πλιάτσικα 19, Παπασταθόπουλο 19, Κονέ 20, Αραμπατζή 23, Κυριακίδη 22, Καπετάνο 24, Λαγό 22, Τόζερ 22, Χέτεμαϊ 21, Μπούρμπο 24 και τους έμπειρους: Γεωργέα 31, Δέλλα 31, Αλεξόπουλο 30, Ζήκο 33, Λάκη 31, Σέζαρ 27, Λυμπερόπουλο 32.
Αν βάλουμε και τις μεταγραφές που περιμένουμε, μάλλον συνθέτουμε ένα τρομερό μείγμα νέων και έμπειρων που θα είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε αντιξοότητα.
Σκόπιμα δεν αναφέρω τους Ίβιτς 30, Τζιωρτζόπουλο 29, γιατί διατηρώ ακόμα ζωντανή μια ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν τους Μόρα 26, Χιώτη 30, Έμερσον 35, Παουτάσο 28, Τσιρίλο 30.
ακομα να απαντησει ο τουρκος ρε Trooper??????? Μουα χααχχχ χαχ αχα χαχαχ αχ χααχ αχα
ΨΙΤ! Κολλητέ. Τα ίδια δεν λέγαμε και πέρσι;
ρε πας καλα ρε η κολλησες ηττοπαθεια????????
μιλαμε εχουμε στη ιδια ομαδα ΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ BARCA ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ), ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΟ CL ΖΗΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ .... ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!)
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΙΓ ΤΙΜΕ.... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ...
ΕΛΕΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΣΥ?????????????????????????????????????? ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ
ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣΣΣΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ !!!!!!!!!ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
3 ΙΟΥΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ![]()
![]()
![]()
![]()
αν ελεγα οτι περσυ ειχαμε ελπιδες.... ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕ