...κανονικα θα επρεπε να παει στα ανεκδοτα και αυτη και ολες οι υπολοιπες καλημερες που αφορουν την ημερα Δευτερα...δεν υπαρχει πιο σπαστικη ημερα.
Πρωτα απο ολα, η απαξιωση και το μισος για τις Δευτερες ειναι γνωστα απο...
1)Την λενε Δευτερα ενω ειναι η πρωτη εργασιμη ημερα...
2)Τσαγκοροδευτερα ειναι αλλος ενας απαξιωτικος ορος για αυτην την μισητη ημερα
3)Exoυν γραφτει τα πιο ζορικα τραγουδια για αυτη την κολομερα
-Stormy Monday
-I dont like Mondays
-Δευτερα κατι εχω την Τριτη δεν αντεχω, Τεταρτη πως βαριεμαι κτλ-κτλ - τα στρουμφακια
4)Ολοι βαριουνται Δευτερες, για αυτο και η γνωστη εκφραση ''μην μου τα πρηζεις Δευτεριατικα!!'' ...δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει μην μου τα πρηζεις Πεμπτιατικα...
5)Οι μαλακιες που εχεις κανει στην δουλεια λογω του ενθουσιασμου της Παρασκευης, σε περιμενουν καθε Δευτερα για επιλυση/διευθετηση
6)Συνηθως η εβδομαδα δεν παει καλα, λογω των μαλακιων που συμβαινουν κατα κανονα Δευτερες..
7)Ακομα μερικοι ανθρωποι περιμενουν με φοβο την Δευτερα....παρουσια
8)Να κανει π**τσοκρυο, να βρεχει , να πηγαινεις σχολειο και πρωτη ωρα Δευτερας να εχεις Φυσικη-Μαθηματικα-Χημεια με τον πιο αντιπαθητικο καθηγητη...παιδικα-εφηβικα τραυματα που ολοι λιγο - πολυ κουβαλαμε... και να γραφεις διαγωνισμα επισης...
9)Η μονη Δευτερα που ειναι ευχαριστη εναι η ''Καθαρα Δευτερα'' ... ολες οι αλλες ειναι βρωμερα βαρετες...
10)Ακομα και αν Δευτερα πεφτει καποια αργια, λεμε τριημερο, δεν λεμε αργια Δευτερας...
αν παρ ολα αυτα επιμενετε
καλημερα![]()
![]()