ετσι για να περνάει η ώρα.....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ (ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΑ) ΤΟΥ
Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Β. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Απαντηση
α. Καστίγιο
β. Σκοουλς
ετσι για να περνάει η ώρα.....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ (ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΑ) ΤΟΥ
Α. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Β. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Απαντηση
α. Καστίγιο
β. Σκοουλς
Δεν μου εχει κανει κατι αλλα μου την σπαει ο Ρομπινιο!!!!Οταν τον βλεπω θελω να τον αρχισω στις μαπες!!!!Τωρα γιατι? Δεν ξερω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Ρε παιδια ρε παιδια. Με διαφορα πιο αντιπαθητικός-κωλόπαιδο-αντιαθλητής στην Ευρώπη ειναι ο Materazzi.
Τώρα στην Ελλάδα πιστεύω είναι ο Γεωργάτος (με διαφορά)
Fly With It!!
Kαστιγιο-Ανατολακης-Γεωργατος
το τριο μουτζες...(κατα το στουτζες...)
Τι άλλο να πει κανείς.....ο Ανατολάκης είναι κορυφή πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Kαστιγιο-Ανατολακης-Γεωργατος
το τριο μουτζες...(κατα το στουτζες...)
Τουλάχιστον ο Καστίγιο ξέρει μπάλα ενώ ο μπάρμπα Γιώργος,εκτός από θρασύπουστας είναι και άσχετος.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
κάπως έτσι έπνιγε τα κοτόπουλα η θεια μου στο χωριό...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!![]()
![]()
![]()
σφίξε λίγο ακόμα το χέρι σου χριστιανέ μου...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Γιαννακόπουλος - Γεωργάτος - Καστίγιο![]()
![]()
και ο Μπούσσι
![]()
![]()
![]()
Κυριακίδης - Ανατολάκης
Αντιπαθώ και αρκετούς άλλους αλλά δε μου'ρχονται..![]()
Αντιπαθέστατοι όπου και να παίζουν..Χαριστέας- Μπασινάς
![]()
![]()
![]()
ΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΡΙ ( ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ )
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
ΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΡΙ ( ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ )
ναι!! και ο Ανρι...παιχταρα αλλα εντελως βλαμμενος....νομιζει οτι τρωει γιουχα λογβ του χρωματος του, αλλα απλα φταει το υπεροπτικο υφακι που εχει μεσα στο γηπεδο...ουστ απο δω ρε!!! μια ζωη στην arsenal θα παιζεις...
Γκουμας ο γλυφτης κοψε φατσα βγαλε συμπερασμα Γεωργεας, Γκονζαλες του παο και Βecham
ο μπουσι ο μπινες, ο ανατολακης, ο πουστιγιο αλλα να μην ξεχναμε και τον οκκα!
ααααααααα και ο βυντρα....πολυ βλακας ο ατιμος!
απο ευρωπη μακραν ο ματερατσι,το μαλακισμενο ο ιντζαγκι με το βλακα τον γκατουζο, αλλα και ο τοτι το αρχ΅δι........αντε να βαλουμε και τον γκραβεσεν!
Καστιγιο απο εδω και Ανρι Ροναλντο της ΜU ΕΞΩ.Για κλωτσιες λεμε και οι τρεις..![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ