..καθώς βρίσκω πράσινο το τελευταίο φανάρι της Χαμοστέρνας πριν περάσω από την ανισόπεδη κάτω από την Πειραιώς, βλέπω στο βάθος πριν αρχίσει η κατηφόρα 2 CBR-R (το ένα ήταν Repsol, το άλλο μάλλον 600) και ένα παπί. Γενικά κινούνται αργά και τους έχω φτάσει καθώς αρχίζει η κατηφόρα.
Και οι τρεις είναι allover the place, καθώς αλλάζουν λωρίδες δεξιά αριστερά γιατί... έτσι.
Τέλος πάντων, τους περνάω (στεκόμενος διπλα τους για να με δουν και να σταματήσουν τα πέρα-δώθε) και μπαίνω στην στροφή κάτω από την Πειραιώς. Ακριβώς στο apex της στροφής, βρίσκεται -άλλο- παπί στο μέσον της εσωτερικής το οποίο με βγάζει από τις συνήθεις γραμμές μου (πατάω και άσπρες οι οποίες συνήθως εκεί δεν γλιστράνε... αλλά δεν το ρισκάρω) και για αυτό μέσα στη στροφή έχω 10-15 χαω λιγότερο από συνήθως..
Πιο κάτω σταματημένος στο φανάρι για Ρουφ, έρχεται και σταματάει δίπλα μου το παλικάρι με το Repsol και κάτι μου λέει..
-Τι είπες φίλε, του λέω ..
- (Repsol)Γιατί το κάνεις αυτό ρε μεγάλε?
-Τι έκανα φίλε μου![]()
-(αυτός) γιατί μπαίνεις σε αυτή τη στροφή με τόσα?
-δεν μπήκα με πολλά φίλε μου, ήταν και ένα παπί μες'στην μέση
-(αυτός) ξέρεις ότι τον περασμένο Αύγουστο έχασα την κοπέλα μου αε αυτή τη στροφή( είπε και κάτι άλλο-εάν κατάλαβα καλά οδηγούσε αυτός)
-τον χτυπάω συγκαταβατικά στην πλάτη (πραγματικά ένοιωσα άσχημα για το παλικάρι), κάτι του λέω και μετά προσθέτω ότι τότε δεν είχε περαστεί καινούργια άσφαλτος.
Κατά τη διάρκεια του διαλόγου, ο φίλος είχε μία πολύυυ ξυνή φάτσα.
Που το ξέρω?
ΔΕΝ φορούσε κράνος, παρά μόνο γυαλιά ηλίου.....![]()
![]()
Τα συμπεράσματα δικά σας.......