Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Επαγγελματίας ναι... προδότης οχι... για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Επαγγελματίας ναι... προδότης οχι... για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

Ο Λυμπερόπουλος φαίνεται οτι μάλλον του αρέσει μια επιλογή του να ταξιδέψει στην Γερμανία αλλά αν μη τι άλλο, μόνο και μόνο η στάση του με αυτή την δήλωση , για εμένα , δείχνει τι θα χάσει η ΑΕΚ αν τον δώσει.

Πέρα απο ποδοσφαιρική αξία και ταλέντο... άνθρωπο που έχει ήθος... είναι αρχηγός και μετράει στα αποδυτήρια.

ίδωμεν πάντως.

Σχετικό Link:

http://www.sportime.gr/football_insi...ticle_id=51673

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Επαγγελματίας ναι... προδότης οχι... για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ο Λυμπερόπουλος φαίνεται οτι μάλλον του αρέσει μια επιλογή του να ταξιδέψει στην Γερμανία αλλά αν μη τι άλλο, μόνο και μόνο η στάση του με αυτή την δήλωση , για εμένα , δείχνει τι θα χάσει η ΑΕΚ αν τον δώσει.

Πέρα απο ποδοσφαιρική αξία και ταλέντο... άνθρωπο που έχει ήθος... είναι αρχηγός και μετράει στα αποδυτήρια.

ίδωμεν πάντως.

Σχετικό Link:

http://www.sportime.gr/football_insi...ticle_id=51673

Gandalf
    το οτι εχει ηθος ο λυμπεροπουλος το ειχε αποδειξει φευγοντας απο τον παναθηναικο και ερχομενος σε εσας.δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα ηθους του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη.ειναι δεδομενο κατα την γνωμη μου !

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιώργο παίκτες σαν τον Λύμπε, είναι κόσμημα για όποια ομάδα τους έχει.

Όπως είπα πέρα απο την ποδοσφαιρική αξία... το σημαντικότερο είναι πως έχουν και ειδικό βάρος στα αποδυτήρια και στο σύνολο της ομάδος. Κάτι που προσμετράει πολύ σε νέους που έρχονται απο πίσω και μπαίνουν σε τέτοιο κλίμα.

Ειδικά φέτος για μένα αν τελικά μείνει ο Λύμπε (μόνο αυτός και η ΑΕΚ το ξέρουν) και με Ρίμπο Ζήκο Δέλλα μέσα, έχουμε μια πάστα παικτών που με την συμπεριφορά τους και μόνο δίνουν ωραία ερεθίσματα στους μικρούς για εξέλιξη σαν ποδοσφαρικές προσωπικότητες.

Γενικά στην ΑΕΚ είμαστε τυχεροί , μιας και έχει παίκτες σαν τον Σορεντίνο και τους παραπάνω που είναι ναι μεν επαγγελματίες , αλλά είναι και σωστές προσωπικότητες μέσα σε όλα. Για τον Ριβάλντο ξέρω οτι μπορεί να φέρει κάποιος και αντιρρήσεις, αλλά στην ουσία, η ποδοσφαιρική του πορεία στην Ευρώπη άλλα λέει.

Για την ομάδα σου ρε Γιώργη.... έχεις ακούσει κάτι;... γιατί αυτά που μαθαίνω και έμαθα χθες σε ενα bachelor party που ήμουν απο κάποιο μέσα στο Δ.Σ. του ΟΣΦΠ, μόνο ρόδινα δεν ακούγονται.

Διαρκείας υπό του μηδενός, δυσαρέσκεια τεράστια, αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα και φήμες που μεγαλώνουν και αναφέρουν πως μπορεί να δοθεί ο ΟΣΦΠ απο τον Κόκκαλη. Δεν ξέρω πόσο αληθεύουν αυτά, αλλά σίγουρα όπου υπάρχει καπνός και μια μικρή σπίθα κάπου θα βρίσκεται.

Κανείς γαύρος να μας διαφωτίσει πιο πολύ υπάρχει;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 2,ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΣΤΑ 32 ΤΟΥ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...

αλλον ενα χρόνο μπαλα σε τετοιο επίπεδο ο Λυμπ μαξ νομίζω.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και γω λέω ότι με τα 2 που θα πάρει η αεκ , λυμπε δεν βρίσκει

αλλά με το ζόρι δεν μένει κανένας
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Γιατί νομίζετε οτι αν ο Λυμπερόπουλος έπαιζε ας πούμε στην Μονακό , στην PSG ή σε κάποια ομάδα της Primera Division θα τον έπαιρναν με 2 μύρια;...

Θέλετε να γελάσω τώρα ή μετά;

Ο Λυμπερόπουλος αν τελικά πάει εξωτερικό , θα δείτε το κασέ του να φτάνει απο 4-6 μύρια για πλάκα. Η διαφορά είναι στην ποιότητα πρωταθλήματος.

Εξού και όταν σκόραρε με την Εθνική μας, εκείνο το goal του 94+ , ο πρόεδρος της Νυρεμβέργης είπε πως "το σκοράρισμα του με την Εθνική Ελλάδος δεν βοηθάει στην απόκτηση του".

Γιατί έτσι γίνεται γνωστός, εν αντιθέσει με την αφάνεια του Ελληνικού πρωταθλήματος και επαγωγικά αυξάνει και το κασέ του.

Σίγουρα λοιπόν ουδείς αναντικατάσταστος... εδώ μας έφυγε ο Κατσουράνης στα 28-29 με αυτά τα χρήματα. Το θέμα είναι όμως οτι ο Λυμπερόπουλος είναι φύσιν ηγέτης... και αυτό είναι απο μόνο του το πρόσθετο που με 2 μύρια η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Gandalf

καλα ρε παιδια μη τρελε με τους ποδοσφαιριστας λεμε...

σιγα τα αυγα.
    εχουν φυγει αλλοι και αλλοι στο Λυμπε τωρα θα κολλήσουμε???
    εγω λέω 2.5 μυρια και να τον δωσει.

Λυμπε μπορει να μη βρει αμεσως..αλλα μπορει να κανει κατι καλύτερο.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    2.2 + 300,000 απο ενα φιλικο

Δευτερα ανακοινωση

ΑΛΛΑ

Δευτερα ανακοινωνεται και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σημερα κλενει ο Φερερ (ειναι στην ισπανια) που λενε στη ΠΑΕ οτι "ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Δευτερα ανακοινωση

ΑΛΛΑ

Δευτερα ανακοινωνεται και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σημερα κλενει ο Φερερ (ειναι στην ισπανια) που λενε στη ΠΑΕ οτι "ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ"
    για να το λες εσυ παει να πει οτι ο Λυμπε δε φευγει..(μου λεγες και τον ιανουαριο κατι τετοια παλαβα..και δε πηραμε τιποτα..)
    +οτι επιθετικο θα παρει σιγουρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider

Δευτερα ανακοινωση

ΑΛΛΑ

απο σιγουρη πηγη

ΕΤΟ η ΜΕΣΙ, ρε αντε τραβα απο εδω

μπας καιτετοια σας λεγανε καιπηγατε και γκρεμισατε τη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    απο σιγουρη πηγη

ΕΤΟ η ΜΕΣΙ, ρε αντε τραβα απο εδω

μπας καιτετοια σας λεγανε καιπηγατε και γκρεμισατε τη ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:rotflmao: :rotflmao:

οχι θα παρουμε τον Ζε ΝτουΝτουντσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    οχι θα παρουμε τον Ζε ΝτουΝτουντσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ετσι ετσι

χθες όπως είπα και σε αλλο μήνυμα ήμουν σε ενα bachelor με 8 ΑΕΚτσήδες και 1 γαύρο. Κάποια στιγμή στράφηκε και η συζήτηση στην μπάλα (ταβερνάκι γαρ και αρκετή μπύρα προ των υπολοίπων)...

Εκείνο που έμαθα και απο τα παιδιά είναι πως το σίγουρο είναι οτι..

Για να φύγει ο Λύμπε, πρέπει ΠΡΩΤΑ να κλείσει ο νέος επιθετικός όποιος και αν είναι αυτός.
    Τα λεφτά μετά του Λύμπε (ποσό μεταγραφής και μισθός + κάτι παραπάνω) θα πάνε εκεί.

Αν δεν έρθει επιθετικός, ο Λύμπε δεν φεύγει.

Αυτή είναι η εντύπωση που έχω.

Για τους γαύρους περιμένω ακόμα απάντηση... πάντως απο όσο ακούω, μόνο καλά δεν είναι εκεί τα πράγματα.

Gandalf

βασικα χαλιεμαι που θα φυγει (ΣΙΓΟΥΡΑ) ο Λυμπε αλλα αμα ερθει το ονομα που περιμενω..... παω να παρω φανελα 2 λεπτα μετα την ανακοινωση λεμε.....

δε λεω ονομα να σκασει ο DUKAS :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    χθες όπως είπα και σε αλλο μήνυμα ήμουν σε ενα bachelor με 8 ΑΕΚτσήδες και 1 γαύρο. Κάποια στιγμή στράφηκε και η συζήτηση στην μπάλα (ταβερνάκι γαρ και αρκετή μπύρα προ των υπολοίπων)...

Εκείνο που έμαθα και απο τα παιδιά είναι πως το σίγουρο είναι οτι..

Για να φύγει ο Λύμπε, πρέπει ΠΡΩΤΑ να κλείσει ο νέος επιθετικός όποιος και αν είναι αυτός.
    Τα λεφτά μετά του Λύμπε (ποσό μεταγραφής και μισθός + κάτι παραπάνω) θα πάνε εκεί.

Αν δεν έρθει επιθετικός, ο Λύμπε δεν φεύγει.

Αυτή είναι η εντύπωση που έχω.

Για τους γαύρους περιμένω ακόμα απάντηση... πάντως απο όσο ακούω, μόνο καλά δεν είναι εκεί τα πράγματα.

Gandalf
    τι κανει ο Φερερ στη Ισπανια???? το πρωταθλημα ποτε τελιωνει??? απλα πραματακια μαγε....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  2. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36
  3. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  4. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07
  5. ΠΛΑΚΑ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
    από Nefeli στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2006, 02:03

Κανόνες δημοσιεύσεων