Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: πιο φιλικες μοτοσυκλετες?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

πιο φιλικες μοτοσυκλετες?

εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια ολο και περισσοτερες μην πω ολες οι εταιρειες φροντιζουν να βγαλουν στην παραγωγη μηχανες μεγαλου κυβισμου μεν φιλικοτερες προς τον χρηστη δε.

επισεις μια (δικαιολογημενη εμπορικα αδικαιολογιτη για εμας ) στροφη προς ''φτηνες΄΄ κατασκευες και υλικα που ναι μεν χαμηλωνει το κοστος της αγορας αλλα απο την αλλη αυξανει την επικυνδινοτητα σε καποιο βαθμο.

διαβασα σε ενα περιοδικο ενθετο εφημεριδας οτι οι πωλησεις αυξηθηκαν κατα 20 % σε σχεση με τα αμαξια που ειχαν μονο ενα 3% τεραστια διαφορα.

αυτο σημαινει οτι λογο μικρου κοστους και φιλικοτιτας ως προς την χρηση (και φυσικα λογο κινησης κλπκλπ) οι οδηγοι μοτοσυκλετας αυξηθηκαν

αυτη ειναι μια διαπιστωση μου.

κια ρωτω την γνωμη σας.

θεωρειτε οτι κακως βγαινουν ΄΄φτηνες΄΄ λυσεις ?

θεωρειτε κακο οτι βγηκαν πολοι οδηγοι εκει εξω που μοτοσυκλετα εχουν μονο γιατι τους φωναζε το αφεντικο και οχι επειδη πραγματικα θελαν? (με αποτελεσμα να μην οδηγουν σωστα να μην φορανε εξοπλισμο κλπ κλπ κλπ) οχι οτι δεν υπηρχαν και πριν απλως τωρα αυξηθηκαν? και για να μην γινει παρεξηγηση μιλω για αυτους που πηραν καταναγκην

και οχι γιααυτους που ναι μεν την εχουν για την δουλεια τους αλλα την γουσταρουν ετσι και αλλιως.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

shameless self promotion Το avatar του/της island

Re: πιο φιλικες μοτοσυκλετες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    επισεις μια (δικαιολογημενη εμπορικα αδικαιολογιτη για εμας ) στροφη προς ''φτηνες΄΄ κατασκευες και υλικα που ναι μεν χαμηλωνει το κοστος της αγορας αλλα απο την αλλη αυξανει την επικυνδινοτητα σε καποιο βαθμο.
    Αυτά τα παραπάνω αντιπροσωπεύουν την Kawasaki , την μοτοσυκλέτα του φτωχού.

καλό είναι που υπάρχουν τα kawasaki και πήραν μοτοσυκλέτα περισσότερα άτομα κατα την γνώμη μου γιατι μας είχαν ταράξει να ζητάνε βόλτα απο τις δικές μας
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Re: Re: πιο φιλικες μοτοσυκλετες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από island

καλό είναι που υπάρχουν τα kawasaki και πήραν μοτοσυκλέτα περισσότερα άτομα κατα την γνώμη μου γιατι μας είχαν ταράξει να ζητάνε βόλτα απο τις δικές μας

ΧΑΛΟΟΥΟΥΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΜ ΕΛΕΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κια ρωτω την γνωμη σας.

θεωρειτε οτι κακως βγαινουν ΄΄φτηνες΄΄ λυσεις ?και γιατί να είναι κακό η φτηνή λύση? το ίδιο έκανε και η χιουντάι πρίν 15 χρόνια και φτάσαμε να έχουν στάνταρ εξοπλισμό τα ηλ. παράθυρα, τους αερόσακους τους ηλ. καθρέφτες, μάρκες, που δεν σου έδιναν στάνταρ ούτε τα πατάκια.

θεωρειτε κακο οτι βγηκαν πολοι οδηγοι εκει εξω που μοτοσυκλετα εχουν μονο γιατι τους φωναζε το αφεντικο και οχι επειδη πραγματικα θελαν? (με αποτελεσμα να μην οδηγουν σωστα να μην φορανε εξοπλισμο κλπ κλπ κλπ) οχι οτι δεν υπηρχαν και πριν απλως τωρα αυξηθηκαν? και για να μην γινει παρεξηγηση μιλω για αυτους που πηραν καταναγκην

και οχι γιααυτους που ναι μεν την εχουν για την δουλεια τους αλλα την γουσταρουν ετσι και αλλιως.
    το οτι δεν οδηγούν σωστά δεν οφείλετε στο οτι έχουν δίτροχο απο ανάγκη και όχι επειδή γουστάρουν, αλλα απο την λάθος παιδεία Αρα ??

ναι σωστα βρε ται αλλα εδω δε μιλαμε για παραθυρα αλλα πχ για φρενα που δε πιανουν για πλαισια που σπανε για βιδες που σου φευγουν εν κινιση δε μιλαω για καποια εταιρεια συγκεκριμενα

για αυτα λεω....και οχι αν το πλαστικο δεν ειναι καλο η οχι τωρα δε μπορω να παω τοσο μπροστα να σκεφτω τι καλο θα κανει η φτηνια στις μοτοσυκλετες ......οχι δε σου παω κοντρα απλα αναρωτιεμε και ολο και κατι θα εχεις να πεις ......

ναι οκ δεν εχουν παιδεια ...ειχαμε εμεις? σε εμαθε κανεις εσενα το σωστο? η μονος σου το καταλαβες? γιατι στα χρονια σου ουτε ιντερνετ ειχαμε ουτε τιποτα..........

εσυ ομως εγω ο ταδε το γουσταρουμε το βλεπουμε διαφορετικα ...........οχι σαν εξαναγκασμο για να μετακινουμαστε. εκει λεω.......

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια ολο και περισσοτερες μην πω ολες οι εταιρειες φροντιζουν να βγαλουν στην παραγωγη μηχανες μεγαλου κυβισμου μεν φιλικοτερες προς τον χρηστη δε.

διαβασα σε ενα περιοδικο ενθετο εφημεριδας οτι οι πωλησεις αυξηθηκαν κατα 20 % σε σχεση με τα αμαξια που ειχαν μονο ενα 3% τεραστια διαφορα.

αυτο σημαινει οτι λογο μικρου κοστους και φιλικοτιτας ως προς την χρηση (και φυσικα λογο κινησης κλπκλπ) οι οδηγοι μοτοσυκλετας αυξηθηκαν

αυτη ειναι μια διαπιστωση μου.

κια ρωτω την γνωμη σας.

Νομίζω ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα.
    Σήμερα σχεδόν όλοι και όλες έχουν αυτοκίνητο.
    Δεν το πήραν όλοι επειδή γουστάρουν, ούτε κατ' ανάγκη.
    Συνεπώς η επικινδυνότητα ή μη ενός οδηγού ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ίδιο είτε οδηγεί μηχανή, είτε οδηγεί αυτοκίνητο.

Τώρα, ως προς τις φτηνές λύσεις, δεν νομίζω ότι είναι κακές, αρκεί βέβαια να μην είναι "φτηνιάρικες"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

εγω για δε καταλαβα τιποτα;

γιατι πραγμα μιλαμε για Κινεζικα παπια;

Η ''καθημερινες'' μοτοσικλετες πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερες απο αυτες που κυκλοφορουσαν πριν 10χρονια...

Αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι η αγορα εχει γιγαντωθει και πλεον υπαρχουν μοντελα συγκεκριμενου προορσιμου και χρησης.

Το οτι τα ss των 150+ ιππων μποερει να τα οδηγησει ο οποιοσδηποτε(να τα οδηγησει, οχι να τα παει...)δεν εχει να κανει με φθηνες λυσεις, αλλα με εξελιξη.

αν παλι δεν καταλαβα κατι και ειμαι εκτος θεματος σχωρατε με...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Απο οσο βλεπω, τα θεματα που θ\θιγεις ειναι 2.

- Φιλικες μηχανες.
    Προσωπικα καλα κανουν κ τις βγαζουν. Απο τη στιγμη που η πλειοψηφια των οδηγων κ δη των νεων οδηγων, δεν εχει τις οδηγικες ικανοτητες που χρειαζονται, καλα κανουν κ τις βγαζουν. Θα υπηρχε προβλημα, η θα υπαρξει προβλημα, αν στο βωμο την φιλικης συμπεριφορας, ευνουχιστουν κ οι υπολοιπες.
    Απο τη στιγμη που η μοτοσυκλετα εχει αρχισει κ μεταλλασεται απο εξιδικευμενο παιχνιδι, σε κατι που απευθυνεται σε ευρυτερο κοινο, ειναι αναποφευκτο να γινεται κ πιο φιλικη.
    Επισης προτιμαω να βλεπω τον κοσμο πανω σε μηχανακια που συγχωρουν τα λαθη, στριβουν κ φρεναρουν.
    Η αντιστοιχη κινηση που εγινε πριν καποια χρονια στα αυτοκινητα, ειχε σαν αποτελεσμα για καποιο καιρο να βγαινουν πραγματικα κουτακια. Ομως μετα απο λιγο καιρο [2-3 χρονια] οι εταιρειες ειδαν πολλα χαμενα εσοδα. Αποτελεσμα αυτου ηταν να αρχισουν να βγαινουν κ παλι καλα αυτοκινητα, πιο γρηγορα, με καλυταερα περιφερειακα κτλ.

- Φτηνες μηχανες.
    Μια διευκρινηση. Μιλαμε για φτηνα πλαστικα η για εκπτωσεις σε οδηγικη συμπεριφορα κ δημιουργια επικινδυνων μηχανων; Στην πρωτη περιπτωση, μπορει να μην συμφωνω, αλλα το καταλαβαινω. Παντα υπαρχει η αναγκη για μειωση του κοστους, ειναι κατι το οποιο συμβαινει κ θα συνεχισει να συμβαινει. Για να σου δωσω κ ενα πιο κοντινο στην καθημερινοτητα μας παραδειγμα, εχει η μανα μου ενα ψυγειο εδω κ 20 χρονια κ δεν εχει παθει τιποτα. Αυτο που πηρα εγω πριν 2 χρονια, αμφιβαλω οτι θα αντεξει εστω τα μισα. Αν δεν χαλαει κατι, χανει η εταιρεια τα οποια παραπλευρα εσοδα. Οπως μου ειχε πει κ ενας σοφος πωλητης παλιοτερα "Αγορι μου την καφετιερα μια φορα την πουλας, τον καφε συνεχεια"
    Σε οτι ομως εχει να κανει με εκπτωσεις σε κομματια τα οποια θετουν σε κινδυνο την σωματικη μου ακεραιοτητα, τοτε δεν χρειαζεται φανταζομαι να δηλωσω καθετα, οριζοντι κ πλαγια καθετος κ αντιθετος.
    Ομως εχω την εντυπωση, οτι δεν εχουμε παραδειγματα εταιρειων, οι οποιες να εχουν επικινδυνα μηχανακια στις μερες μας. Μεσα σε αυτες βαζω κ τα "κινεζικα" παπια κ σκουτερ. Ισα ισα που αυτες τις θεωρω κ πολυ πιο τιμιες σε αυτο που κανουν κ πουλανε [παντα σε σχεση τιμης κ αποδοσης]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Ψωναρα!!! ρε παιδια..ειλικρινα ειμαι της αποψης οτι τελικα παιζει και λιγο ρολο να εισαι κωλοφαρδος με το μοτο απο αποψη προβληματων...Το πρωτο μου παπι ηταν Καβα...σκυλι μιλαμε...το δευτερο το ΑΧ1..ολοι λεγαν χρεπι και βγαζει προβληματα...ναι καλα...καμια σχεση...

Βαριεμαι απιστευτα το να ''ανηκω'' σε καποιο συγκεκριμενο ''λαο'' της εκαστοτε εταιριας...Ας ειναι το μοτο οτι μαρκα 8ελει...αρκει να το γουσταρω και να μη μου βγαζει συνεχεια προβληματα ... ασε που στην τελικη αμα το γουσταρεις...ΤΕΡΜΑ..

και τα λεφτα ΕΙΝΑΙ ενας σημαντικος παραγοντας ....

Τωρα για αυτα που γραφει η Ευη..δεν ξερω αν αυτοι που παιρνουν μοτο για τη δουλεια και μονο 8α επιλεξουν μια μοτο μεγαλου κυβισμου...συνη8ως για παπια ενδιαφερονται επειδη ακριβως βολευουν στην κινηση στο κεντρο κλπ....Σε αυτη την περιπτωση δεν με πειραζει πολυ γιατι μεγαλοι ειναι 8α προσεξουν...

Γενικοτερα ομως ...... το φτηνο εχει απηχηση σε πολλα πιτσιρικια και καγκουροειδη οποτε πιστευω πως εκει η σφαλεια πρεπει να εχει τον πρωτο ρολο!!!Ειναι που ειναι απειλη τα τυπακια για τους εαυτους τους και για τον κοσμο τουλαχιστο το μοτο να ειναι οσο το δυνατο πιο στα8ερο και καλο...

Αυτα..

:smilea:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

τραβα να συρθεις σε κανα χορτο σαλιγκαρε !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: πιο φιλικες μοτοσυκλετες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

αρπάχτηκε και ο πλοιοκτήτης
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

Banned Το avatar του/της X_NR750

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs

Δεν ειναι καθολου μα καθολου σαλιγκαρος σε πληροφορω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Απο οσο βλεπω, τα θεματα που θ\θιγεις ειναι 2.

- Φιλικες μηχανες.
    Προσωπικα καλα κανουν κ τις βγαζουν. Απο τη στιγμη που η πλειοψηφια των οδηγων κ δη των νεων οδηγων, δεν εχει τις οδηγικες ικανοτητες που χρειαζονται, καλα κανουν κ τις βγαζουν. Θα υπηρχε προβλημα, η θα υπαρξει προβλημα, αν στο βωμο την φιλικης συμπεριφορας, ευνουχιστουν κ οι υπολοιπες.
    Απο τη στιγμη που η μοτοσυκλετα εχει αρχισει κ μεταλλασεται απο εξιδικευμενο παιχνιδι, σε κατι που απευθυνεται σε ευρυτερο κοινο, ειναι αναποφευκτο να γινεται κ πιο φιλικη.
    Επισης προτιμαω να βλεπω τον κοσμο πανω σε μηχανακια που συγχωρουν τα λαθη, στριβουν κ φρεναρουν.
    Η αντιστοιχη κινηση που εγινε πριν καποια χρονια στα αυτοκινητα, ειχε σαν αποτελεσμα για καποιο καιρο να βγαινουν πραγματικα κουτακια. Ομως μετα απο λιγο καιρο [2-3 χρονια] οι εταιρειες ειδαν πολλα χαμενα εσοδα. Αποτελεσμα αυτου ηταν να αρχισουν να βγαινουν κ παλι καλα αυτοκινητα, πιο γρηγορα, με καλυταερα περιφερειακα κτλ.

- Φτηνες μηχανες.
    Μια διευκρινηση. Μιλαμε για φτηνα πλαστικα η για εκπτωσεις σε οδηγικη συμπεριφορα κ δημιουργια επικινδυνων μηχανων; Στην πρωτη περιπτωση, μπορει να μην συμφωνω, αλλα το καταλαβαινω. Παντα υπαρχει η αναγκη για μειωση του κοστους, ειναι κατι το οποιο συμβαινει κ θα συνεχισει να συμβαινει. Για να σου δωσω κ ενα πιο κοντινο στην καθημερινοτητα μας παραδειγμα, εχει η μανα μου ενα ψυγειο εδω κ 20 χρονια κ δεν εχει παθει τιποτα. Αυτο που πηρα εγω πριν 2 χρονια, αμφιβαλω οτι θα αντεξει εστω τα μισα. Αν δεν χαλαει κατι, χανει η εταιρεια τα οποια παραπλευρα εσοδα. Οπως μου ειχε πει κ ενας σοφος πωλητης παλιοτερα "Αγορι μου την καφετιερα μια φορα την πουλας, τον καφε συνεχεια"
    Σε οτι ομως εχει να κανει με εκπτωσεις σε κομματια τα οποια θετουν σε κινδυνο την σωματικη μου ακεραιοτητα, τοτε δεν χρειαζεται φανταζομαι να δηλωσω καθετα, οριζοντι κ πλαγια καθετος κ αντιθετος.
    Ομως εχω την εντυπωση, οτι δεν εχουμε παραδειγματα εταιρειων, οι οποιες να εχουν επικινδυνα μηχανακια στις μερες μας. Μεσα σε αυτες βαζω κ τα "κινεζικα" παπια κ σκουτερ. Ισα ισα που αυτες τις θεωρω κ πολυ πιο τιμιες σε αυτο που κανουν κ πουλανε [παντα σε σχεση τιμης κ αποδοσης]

Πολυ σωστος

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Δεν ειναι καθολου μα καθολου σαλιγκαρος σε πληροφορω
    Ε δεν καταλαβαίνεις τώρα κι εσύ ;

Λέει ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Γενικοτερα ομως ...... το φτηνο εχει απηχηση σε πολλα πιτσιρικια και καγκουροειδη οποτε πιστευω πως εκει η σφαλεια πρεπει να εχει τον πρωτο ρολο!!!Ειναι που ειναι απειλη τα τυπακια για τους εαυτους τους και για τον κοσμο
    :smilea: [/B]
    σωστα ! αλλα ειναι σωστο να σκεφτομαστε οτι οσο πιο ακριβες τοσο λιγοτεροι θα αγοραζαν? και παλι γιατι να μην μπορει καποιος που δεν εχει μεγαλη χρηματικη καλυψη να εχει μια μοτοσυκλετα

αν παλι ηταν δυσκολο πολυ να εχεις αμαξι η μηχανη μηπως αυτο θα ελυνε πολλα προβληματα? στους δρομους? ειναι μια αποψη (οχι δε θελω να γινει γιατι δεν ειμαι πλουσια ) αλλα στεκει ? εχει μια βαση?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι 10 πιο ασυνηθιστες μοτοσυκλετες!
    από mikes στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2010, 18:20
  2. GALOP: Πιο Avatar σας αρέσει πιο πολύ?
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 18:38
  3. ο πιο καλος ο μαθητηηηης.....λαικο ασμα...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 19:50
  4. Ποιοσ Ειναι Ο Πιο Παλιοσ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 13:52
  5. Ελληνες Οι Πιο Καλοφαγαδες
    από frikis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 16:05

Κανόνες δημοσιεύσεων