Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
οχι ρε φιλε ...τι ειναι αυτα που κανεις....![]()
![]()
θελω διακοπες....![]()
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΓΚΕΣ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Να υποθέσω ότι ότι στον ασημί σάκο έχεις την σκηνή Τερρα?? Αφούς την έστησα για πρώτη φορά , μετά ποτέ δεν μπόρεσα να την ξαναχωρέσω όλη μέσα στον σάκο......![]()
Anyway, έχω να προτείνω τις εξής παραλίες (που κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ΤΕΛΕΙΕΣ):
Παραλία Φωκιανού (ελεύθερο camping) (Πελοπόννησος-μετά το Λεωνίδιο)
Παραλία (ελεύθερο camping) (Πελοπόννησος - μετά το Κυπαρίσσι - μετά το Γεράκι)
Η παραλία μπροστά στο camping της Μεθώνης (μετά το κάστρο)
Παραλία Φοινικούντα (camping Άμμος) (μετά την Μεθώνη)
Παραλία Παπά Νερό (έχει και camping) (Πήλιο)
Παραλία Κορασίδα (απαγορεύεται το ελεύθερο camping, και καλά......) (Εύβοια, μετά το Αλιβέρι στρίβεις αριστερά για Κύμη, και μόλις φτάσεις Νεοχώρι κόβεις δεξιά )
Και οι παραλίες που είναι πραγματικά παραμυθένιες:
Γιανισκάρι (Πελλοπόνησσος, μετά το αεροδρόμιο Άραξο) Η προσέγγιση γίνεται από χωματόδρομο με μερικές περίεργες λακούβες, αν τις αποφύγεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Εννοείται ελεύθερο camping. (μπορείς να είμαι εκεί αυτό το ΣΚ, αν δεν κατέβω Φοινικούντα)
Παραλία Φακίστρα. Επίγειος παράδεισος στο Πήλιο, δίπλα στον Μυλοπόταμο. Πηγαίνει άσφαλτος αλλά μέχρι ενός σημείου. Μετά θα πρέπει να συνεχίσεις με τα πόδια (φορτωμένος με όλα τα πράγματα) σε ένα πολύ απότομο κατηφορικό μονοπάτι. Το χειρότερο είναι ότι την επόμενη μέρα θα πρέπει να το ανέβεις.......![]()
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
εγω να σχολιασω την πινακιδα![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
please, do!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Νίκο, ΔΕΝ σχολιάζω το φόρτωμα της μηχανής![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
please, do!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Εσύ όμως, δεν παρατάς πλαστικές σακούλες με σκουπίδα, φραπέδες κτλ στις παραλίες που πας. Ούτε πηγαίνεις με το αμάξι, ακριβώς δίπλα στο κύμα, με το ραδιόφωνο στο τέρμα. Σε αυτούς που κάνουν τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, αναφέρθηκα.....
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΝΟΜΙΖΕΙΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Εσύ όμως, δεν παρατάς πλαστικές σακούλες με σκουπίδα, φραπέδες κτλ στις παραλίες που πας. Ούτε πηγαίνεις με το αμάξι, ακριβώς δίπλα στο κύμα, με το ραδιόφωνο στο τέρμα.
για αυτο τον στεναχωρησες...![]()
το 'χεις τιγκαρει το motoρι , καλα να περνας & καλο καλοκαιρι![]()
![]()
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Ρε χαμενα, ΜΗΝ ξυριζετε τα ποστ μεχρι να τα διαβασω! Πως θα απαντησω μετα ρε;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Κπτ, σχολιασε οσο θες το φορτωμα, αλλα σε πληροφορω οτι ακομα και στα 180+ της εθνικης ηταν σταθερα σαν βραχος!![]()
Σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο τακτοποιημενα ολα, αλλα ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ!Εκδρομη παμε λεμε, δεν θα καθομουν να βγαλω το υποδεκαμετρο να μετραω χωρους και αποστασεις!
![]()
Παντως την επομενη φορα αν ερθει κ επιβατης, θα μπουν τα σαμαρια κ θα ειναι πιο τακτοποιημενα (λεμε τωρα...)![]()
Πως σου φαινεται τωρα η μηχανη φιλαρακι;![]()
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΞΑΜΕ!!!![]()
Προσεξε σεναριο:
Τιγκαρισμα της μηχανης στα μπαγκαζια, εθνικη 300+ (ΛΕΜΕ τωρα, οτι τα παει, οχι θα παω με τοσα), σταση Μεγαρα για ενα TD (η κ κανεναν αγωνα του πανελληνιου αμα λαχει ναουμ :rotflmao: ), ξαναφορτωμα, λιγο Trial για να φτασουμε σε εκεινη την ωραια ερημικη παραλια, αραγμα και μετα βουρ δικαβαλο για τας Ευρωπας!
![]()
ΑΥΤΟ θα πει πολυχρηστικη μηχανη ρεεεεε, οχι μλκιες!!!!![]()
:rotflmao:
Νίκος
Open Horizons
whatever...
Θύμισέ μου άμα δω καμια testarossa με σκάρα στην οροφή να μή γελάσω...![]()
![]()
το κακόμοιρο το μηχανάκι...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το "κακομοιρο" το μηχανακι χαιρει ΑΚΡΑΣ υγειας, ειναι κατω γυαλισμενο, πλυμενο, σκεπασμενο και σε χαιρεταει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το κακόμοιρο το μηχανάκι...![]()
![]()
![]()
Την επομενη βδομαδα θα παει στα Μεγαρα να παιξει με τα αλλα παιδακια στο Riding school, ενω μετα ξαναφευγει για ταξιδακια ανα την Ελλαδα και τας Ευρωπας!![]()
ΥΓ. Αν δεις Testarossa με σχαρα και γελασεις, ξερεις.... Τα γνωστα κατα Sniper ευαγγελια!![]()
ΥΓ2. Και για να πουμε και κατι σοβαρο (λεμε τωρα):
ΓΙΑΤΙ ειναι κακομοιρο; Ουτε εγω, ουτε ο μηχανικος μου ειδε να επαθε οτιδηποτε η μηχανη, ενω και ο αναβατης της απολαυσε τη διαδρομη οντας χαλαρος και ωραιος! Οποτε;![]()
Νίκος
Open Horizons
Ρε'συ Νικολή, πήγες ταξιδάκι και δεν μού'πες να σου δώσω το CBF να πας πιο ξεκούραστα έστω ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΑΥΤΟ θα πει πολυχρηστικη μηχανη ρεεεεε, οχι μλκιες!!!!![]()
:rotflmao:
Να καβαλούσες ένα μηχανάκι που να βρίσκεται στο στοιχείο του τουλάχιστον ρε.:a24:
Και μού'δινες τη δικιά σου να στην πάω μια βολτούλα μέχρι να γυρίσεις !
είχαμε και κάτι track days αυτές τις μέρες στο Τυμπάκι..:rotflmao:
Εύγε νέε μου ! Πάντα καλοτάξιδος και σιδηρόκωλος νά'σαι !![]()
![]()
![]()
![]()