Μηπως θα ηταν ποιο φρονιμο να ονομαστει απλα FAZER Club χωρις γεωγραφικους περιορισμους;;
Αργυρη...το λαστιχο
nai akougete polu xazo paidia... mia parea mia oikogenia eimaste den yparxoyn oria kai eidika gewgrafika oria se autin tin parea... Fazer club gia osous osous goustaroun ta fazer kai gia osous allous goustaroun tin parea mas... den nomizete?
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
Συμφωνω απολυτα μαζι σας απλα το πρωτο μπλουζακι τυπωθηκε ετσι για να το δειχνουμε σαν λογοτυπο το κανονικο θα ειναι
Fazer Hellas Owner's Club ηθελα να βαλω Fazer Owner's Club Of Greece αλλα το 'greece' δεν μου κολαει για πολλους και διαφορους λογους.
Τα λεμε![]()
by Chris'04
δε μου πεφτει και πολυ λογος αλλα δε θελεισ να μας το εξηγησεισ λιγοΑρχικά δημιουργήθηκε από daredevil28
Fazer Hellas Owner's Club ηθελα να βαλω Fazer Owner's Club Of Greece αλλα το 'greece' δεν μου κολαει για πολλους και διαφορους λογους.
Τα λεμε![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Μαλλον μιλαει για την ριζα της λεξης Greece που αν δεν κανω λαθος εχει προελθει απο τους Τουρκους κατα την περιοδο της Τουρκοκρατιας.Τοτε μας λεγανε γρεκους.και απλα εμεινε.
Αργυρη...το λαστιχο
Αρχικά δημιουργήθηκε από astropareas
Μαλλον μιλαει για την ριζα της λεξης Greece που αν δεν κανω λαθος εχει προελθει απο τους Τουρκους κατα την περιοδο της Τουρκοκρατιας.Τοτε μας λεγανε γρεκους.και απλα εμεινε.
καλα αμα ειναι τοσο βαθης ο στοχασμος μπορει αν χρεισημοποιησει και το GR![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
paidia as mou kanei kapoios ena briefing gia to ti paizei me to club posoi eiste mexri twra kai ti hlikies paizoun mesa!
the night is mine
the fight is tonight
i the ghostrider going for a ride!
http://www.fazerclub.gr/main_site/
Εδω θα βρεις ολες σου τις απαντησεις !!!
www.fazerclub.gr
thanx man!! εισαι ο σωτηρας μου χεχεχεχεχε![]()
![]()
![]()
the night is mine
the fight is tonight
i the ghostrider going for a ride!