Λοιπον,πηρα επιτελους και εγω ενα δικο μου kdx 200 του 1993 με το μαμα το αναποδο για να εχω δικο μου να κολαωκαι να μην παιρνω ξενα
Το μηχανακι ο τυπος που το ειχε το ειχε κανει μοταρντ και προς στιγμη λεω να το κρατισω ετσι
παμε τωρα στα κακα τις υποθεσης,το μηχανακι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ εξατμιση,ουτε θαλαμο διαστολης(αν το λεω σωστα)
ο τυπος λεει οτι φορουσε μια γουαητ μπραδερ και του την φαγανε ολη μαζι,το μηχανακι το πηρα χτες το απογευμα και εχει βγαλμενη την πισω ουρα και ολα τα πλαστικα απο την δεξια πλευρα,δεν ξερω αμα αυτο λεει κατι απο μονο του αλλα εμενα με φανηκε περιεργο.
Επισεις το μηχανακι εχει να παρει μπρος 2-3 χρονια αλλα ο τυπας σκιζετε οτι θελει μονο λαστιχα εξατμιση,αλλαγη της βενζινης απο το ρεζερβουαρ και συμπληρωμα βαλβολινες στην καμπανα
Ομως εγω δεν θελω να κανω καμια βλακεια οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε απο που να αρχισω να το συμαζευω ετσι ωστε να ερθει στα καλα του το μηχανακι.Εχει κανεις ιδεα μου μπορω να βρω καμια φτηνη εξατμισουλα να του βαλω,για αρχη τουλαχιστον?
Σας παρακαλω μην με κραξετε και εσεις για αυτη την αγορα μου,εχω χορτασει κραξιμο.
Το βραδι θα βαλω και κανα 2 φωτογραφιες
Ευχαριστω εκ των προτερων