Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Παλαιό μέλος

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Σάββατο 23/6 κανονίσαμε την παρέα μου να πάμε για φαγητό στο "Εικόνες Ελλάδος" στην Γλυφάδα, δίπλα από το club Mao, για όσους δεν ξέρουν. Την στιγμή που πήγα να μπώ στο πάρκινγκ με σταματάει ένας τύπος και μου λέει να αφήσω την μηχανή έξω, γιατί, λέει, Παρασκευές και Σάββατα δεν αφήνουν μηχανές μέσα!!!!!! :hypnotize :a31: Του λέω του τύπου, ευγενικά, οτι δεν παίζει με την καμία να αφήσω μηχανή αξίας 15.000 ευρώ έξω (και φτηνότερη να ήταν το ίδιο θα του έλεγα), δίπλα στις γραμμές του Τράμ. Σαν δικαιολογία μου είπε οτι και καλά μπορεί να μου την γρατζουνίσει κανεις και γι' αυτό δεν αφήνουν. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ, ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ;;;; ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!! ΕΞΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ;;; 'Η ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ 8Α ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ;;; ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;;;; :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
    Με τα πολλά κατάλαβε τι μ@λ@κία που έλεγε και με άφησε να περάσω. Όταν όμως έφτασα 'εξω από το μαγαζί ήρθε ενας άλλος αρχιμ@λ@κας ο οποίος άρχισε τα ίδια και χειρότερα. Για να μην πολυλογώ τελικά φοβούμενος οτι θα μου την χτυπίσουν επίτηδες την έχωσα σε εναν χώρο εκτός πάρκινγκ αλλά μπρόστα από την είσοδο του μαγαζιού.
    Όταν έφυγα μπηκα στον πειρασμό να τον χτυπίσω τον 2ο @ρχίδ@ αλλά αρκέστικα στο να τον κάνω να χεστεί λίγο παιρνόντας κοντά του λίγο γρήγορα. Όταν έφυγε αργότερα η υπόλοιπη παρέα, του την είπε μια κοπέλα για το σκηνικό ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!! :a29: :a29: :a29:
    Σκέφτηκα να πάω να τον κάνω μπάουλο στο ξύλο όταν μου το είπαν αλλά μετα μου ήρθε καλήτερη ιδέα:
    ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 'Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

Μήπως να κοίταγες να έβρισκες κάποιον υπεύθυνο του μαγαζιού εκείνη την ώρα μήπως και έβγαζες άκρη;

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Μηπως να μην ξαναπηγαινες να τους αφησεις τα ωραια σου εουρο???

Απο μαγαζια με καλο φαγητο δοξα να χει ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Ρε'συ Σταυρο δεν καταλαβα, το παρκινγκ ηταν του μαγαζιου που πηγατε να φατε η του club?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

Re: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 'Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!
    ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    το parking δεν ανηκει στο μαγαζί....

κανεις από τους παρκαδορους δεν ειναι υπάλληλος του μαγαζιού και αυτό ισχύει για όοοοοοολα τα club, σκυλάδικα κλπ.

αυτός που εχει το μαγαζί "νοικιαζει" το parking σε κάποιον ο οποίος βάζει υπαλλήλους να κανουν τους παρκαδορους.

η όλη δραστηριότητα είναι "ά-νομη" καθώς ούτε αποδείξεις κόβουν ούτε τίποτα.

δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε τα κλειδιά να τους δώσεις ούτε καν να τους πληρώσεις.

για το τί ζημιές γίνονται στα parking και πως "καλύπτονται" δεν είναι επί του παρόντος αλλά να έχετε υπόψη σας ότι απλά "δέχεστε" να σας υποδείξουν που να βάλετε το όχημά σας, παίρνετε τα κλειδάκια σας (εκτός κι αν "κλείνετε" άλλο όχημα) και γεια μας.

δε μπορούν σε καμία περίπτωση να σας αρνηθούν να παρκάρετε , ούτε φυσικά να σας υποχρεώσουν να πληρώσετε. όσοι πληρώνουν είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους το κάνουν ωσάν pourboire για την "εξυπηρέτηση" που τους γίνεται....

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    pourboire

Αυτό είναι κάπου κοντά στο Bordeau νομίζω ? Έχω ακούσει οτι βγάζουν καλό κρασί....

:hypnotize

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

δε μπορούν σε καμία περίπτωση να σας αρνηθούν να παρκάρετε , ούτε φυσικά να σας υποχρεώσουν να πληρώσετε.
    και φυσικά ούτε που φυλάσσουν/προστατεύουν τα οχήματα....

Nik0s, είσαι αστοιχείωτος... Το Pourboire ειναι στη βόρεια Γαλλια..

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    το parking δεν ανηκει στο μαγαζί....

κανεις από τους παρκαδορους δεν ειναι υπάλληλος του μαγαζιού και αυτό ισχύει για όοοοοοολα τα club, σκυλάδικα κλπ.

αυτός που εχει το μαγαζί "νοικιαζει" το parking σε κάποιον ο οποίος βάζει υπαλλήλους να κανουν τους παρκαδορους.

η όλη δραστηριότητα είναι "ά-νομη" καθώς ούτε αποδείξεις κόβουν ούτε τίποτα.

δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε τα κλειδιά να τους δώσεις ούτε καν να τους πληρώσεις.

για το τί ζημιές γίνονται στα parking και πως "καλύπτονται" δεν είναι επί του παρόντος αλλά να έχετε υπόψη σας ότι απλά "δέχεστε" να σας υποδείξουν που να βάλετε το όχημά σας, παίρνετε τα κλειδάκια σας (εκτός κι αν "κλείνετε" άλλο όχημα) και γεια μας.

δε μπορούν σε καμία περίπτωση να σας αρνηθούν να παρκάρετε , ούτε φυσικά να σας υποχρεώσουν να πληρώσετε. όσοι πληρώνουν είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους το κάνουν ωσάν pourboire για την "εξυπηρέτηση" που τους γίνεται....

Κάπως έτσι είναι αλλά οχι ακριβώς.....

Στην πράξη ειαι στο χέρι τους αν θα παρκάρεις μέσα στο 'παρκινγκ' η όχι εφ όσον ο χώρος τους 'ανήκει'.με την ενοια οτι πληρώνουν τον δήμο η τον ιδιοκτήτη.
    Επίσης το αν θα πληρώσεις παίζει. Μπορείς και να μην πληρώσεις αλλά τότε δεν θα ξαναπαρκάρεις μέσα άλλη φορά.
    Οι υπάλληλοι ( η και αυτός που το νοικιάζει αν θέλεις) βγάζει μόνο απο τα pour boire (αστοιχείωτοι ).
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Σάββατο 23/6 κανονίσαμε την παρέα μου να πάμε για φαγητό στο "Εικόνες Ελλάδος" στην Γλυφάδα, δίπλα από το club Mao, για όσους δεν ξέρουν. Την στιγμή που πήγα να μπώ στο πάρκινγκ με σταματάει ένας τύπος και μου λέει να αφήσω την μηχανή έξω, γιατί, λέει, Παρασκευές και Σάββατα δεν αφήνουν μηχανές μέσα!!!!!! :hypnotize :a31: Του λέω του τύπου, ευγενικά, οτι δεν παίζει με την καμία να αφήσω μηχανή αξίας 15.000 ευρώ έξω (και φτηνότερη να ήταν το ίδιο θα του έλεγα), δίπλα στις γραμμές του Τράμ. Σαν δικαιολογία μου είπε οτι και καλά μπορεί να μου την γρατζουνίσει κανεις και γι' αυτό δεν αφήνουν. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ, ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ;;;; ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!! ΕΞΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ;;; 'Η ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ 8Α ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ;;; ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;;;; :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
    Με τα πολλά κατάλαβε τι μ@λ@κία που έλεγε και με άφησε να περάσω. Όταν όμως έφτασα 'εξω από το μαγαζί ήρθε ενας άλλος αρχιμ@λ@κας ο οποίος άρχισε τα ίδια και χειρότερα. Για να μην πολυλογώ τελικά φοβούμενος οτι θα μου την χτυπίσουν επίτηδες την έχωσα σε εναν χώρο εκτός πάρκινγκ αλλά μπρόστα από την είσοδο του μαγαζιού.
    Όταν έφυγα μπηκα στον πειρασμό να τον χτυπίσω τον 2ο @ρχίδ@ αλλά αρκέστικα στο να τον κάνω να χεστεί λίγο παιρνόντας κοντά του λίγο γρήγορα. Όταν έφυγε αργότερα η υπόλοιπη παρέα, του την είπε μια κοπέλα για το σκηνικό ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!! :a29: :a29: :a29:
    Σκέφτηκα να πάω να τον κάνω μπάουλο στο ξύλο όταν μου το είπαν αλλά μετα μου ήρθε καλήτερη ιδέα:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τελικά πήγες στο μαγαζί, εγώ θα έφευγα...

Και που την πάρκαρες μπροστά στο μαγαζί νομίζεις πως ήσουν καλυμένος αν κάποιος πήγαινε να σου την κλέψει; Αυτοί οι μ@λ@κες είναι ικανοί να βοηθήσουν τους κλέφτες να την φορτώσουν σε κανα φορτηγό επειδή τους την είπες...

:a12:
    Ρε δεν πάνε να μαμηθούνε...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Κάπως έτσι είναι αλλά οχι ακριβώς.....

Στην πράξη ειαι στο χέρι τους αν θα παρκάρεις μέσα στο 'παρκινγκ' η όχι εφ όσον ο χώρος τους 'ανήκει'.με την ενοια οτι πληρώνουν τον δήμο η τον ιδιοκτήτη.
    Επίσης το αν θα πληρώσεις παίζει. Μπορείς και να μην πληρώσεις αλλά τότε δεν θα ξαναπαρκάρεις μέσα άλλη φορά.
    Οι υπάλληλοι ( η και αυτός που το νοικιάζει αν θέλεις) βγάζει μόνο απο τα pour boire (αστοιχείωτοι ).
    το "νοίκι" πληρώνετε "μαύρα" στον μαγαζάτορα με συμφωνία για την κάθε saison...

ούτε σε δήμο ούτε σε κανέναν άλλον... (το αν το μαγαζί πληρώνει στο δημο είναι άλλη ιστορία)

εγώ προσωπικά επειδή ξέρω το όλο σύστημα (εκ των έσω) εδώ και πολλά χρόνια ποτέ δεν έχω πληρώσει παρκαδόρο και πίστεψέ με δε θυμούνται πρόσωπα για την επόμενη φορά, μόνο οχήματα ίσως αλλά και σε αυτά θυμούνται τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα....

και τέλος όταν ενα μαγαζί μαζεύει λαό το σύστημα του parking βγάζει τόσα λεφτά που εν γνώση τους ξέρουν ότι ένα 10-20% δε θα τους πληρώσει... και δε τους νοιάζει κιόλας... ειδικά τώρα με το ευρώ που το 5ευρω πάει σύννεφο...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Ρε σεις, πάτε (πάμε) σε τέτοια μαγαζιά, παραλία (την έχω κόψει) που χρεώνει το μπουκάλι 100 ευρώ MINIMUM και γκρινίαζετε για τα 5... ? Σε μια παρέα 4 ατόμων που θα τα σκάσει έρχεται 1,25 ο καθένας και δε σου χαλάει το βράδυ ψάχνοντας γύρω γύρω.....

ο καθένας όπως το βλέπει.

EDIT: Μιλάμε για αυτοκίνητο πάντα έτσι ?
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

παρόμοιο περιστατικό, τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω, που να δείχνει αντι-μοτοσυκλετιστική συμπεριφορά είχα αντιμετωπίσει στο μπαρ του ιστιοπλοΪκού στον πειραία (έτσι λέγεται? δεν είμαι σίγουρος, ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα, και η τελευταία).

Παρκάρω λοιπόν τη μοτο έξω απο το μαγαζί, και μη έχοντας μαζί μου κλειδαριά κράνους ή μπαγκαζιέρα στη μοτο, η μόνη επιλογή μου ήταν να πάρω το κράνος μαζί μου. Και παω λοιπόν να μπω.
    "Όπα, φίλε δεν μπορείς να μπεις με το κράνος μαζί σου, αστο κάπου έξω"
    "ΠΟY έξω φίλε μου? έχεις κάποιο χώρο?" (πχ,όπως γκαρνταρόμπα)
    "όχι, άστο κάπου εκεί" (και μου δείχνει ένα παρτέρι, σε μια γωνιά, ΕΞΩ απο το μαγαζί)
    "Εισαι τρελός έτσι? ή μου κάνεις πλάκα?"¨
    "Φίλε, δεν μπαίνεις με το κράνος μαζί σου"
    "Ρε ***, εσυ θα αφήσεις κάπου αφύλαχτα 500 ευρώ? το κράνος ειναι πιο ακριβό από ολα τα "και καλά φίρμα" ρούχα που φοράς, τρεντυ μ***κα..."

δεν ξαναπάτησα στο χώρο εκείνο...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ρε παιδια ειτε μεσα ειτε εξω την αφησεις αν γινει η στραβη κανενας δεν φερει λογω.
    Σε παρκινγκ δεν σε καλυπτει ουτε η ασφαλεια σου (νομιζω).
    Μηχανη που δεν την βλεπεις παρκαρησμενη ειναι μπελας...εγω τουλαχιστον (για την Ελλαδα) στην Αθηνα αν ξερω οτι θα ειμαι καπου και δεν θα βλεπω την μηχανη,παιρνω το παπι και ειμαι ανετος.
    Μονο σε νησια εισαι ανετος πραγματικα να παρκαρεις μοτο και με τα κλειδια επανω.
    Τυποι μπραβακια και παρκαδοροι αν τους την βγεις "καπως" εχω οχημα και ειμαι μουρη σου κανουν γυμνασια οπως αυτα που σου εκαναν.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    το "νοίκι" πληρώνετε "μαύρα" στον μαγαζάτορα με συμφωνία για την κάθε saison...

ούτε σε δήμο ούτε σε κανέναν άλλον... (το αν το μαγαζί πληρώνει στο δημο είναι άλλη ιστορία)

εγώ προσωπικά επειδή ξέρω το όλο σύστημα (εκ των έσω) εδώ και πολλά χρόνια ποτέ δεν έχω πληρώσει παρκαδόρο και πίστεψέ με δε θυμούνται πρόσωπα για την επόμενη φορά, μόνο οχήματα ίσως αλλά και σε αυτά θυμούνται τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα....

και τέλος όταν ενα μαγαζί μαζεύει λαό το σύστημα του parking βγάζει τόσα λεφτά που εν γνώση τους ξέρουν ότι ένα 10-20% δε θα τους πληρώσει... και δε τους νοιάζει κιόλας... ειδικά τώρα με το ευρώ που το 5ευρω πάει σύννεφο...

Eπειδή εχω δουλεψει παρκαδόρος για χρόνια παλαιότερα και οχι περιστασιακά, ειχα και δικό μου παρκινγκ στην παραλία για μια σαιζόν, επίτρεψέ μου να εχω την αποψή μου.
    Βέβαια εχουν περάσει αρκετα χρόνια, αλλά τα πράγματα δεν ηταν οπως τα λες.
    Και ακόμα θυμάμαι τα πρόσωπα
    Για παράδειγμα για ενα συγκεκριμένο Renault 5ρι πάντα θα εβρισκα θέση κι ας ηταν τριμπουρδελο και εσβηνε συνέχεια μόνο και μόνο γιατί ο τυπάς ηταν σωστός, ενω υπήρχαν αρκετοί με ακριβά εως πανάκριβα αυτοκίνητα που τα αφηνα εξω.
    Ιδίως αυτούς που το έπαιζαν μάγκες....

Η ταρίφα ηταν 500ρικο τότε
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για το ποστ ΑΙΣΧΟΣ
    από noble στο forum Αντιπαραθέσεις