Σάββατο 23/6 κανονίσαμε την παρέα μου να πάμε για φαγητό στο "Εικόνες Ελλάδος" στην Γλυφάδα, δίπλα από το club Mao, για όσους δεν ξέρουν. Την στιγμή που πήγα να μπώ στο πάρκινγκ με σταματάει ένας τύπος και μου λέει να αφήσω την μηχανή έξω, γιατί, λέει, Παρασκευές και Σάββατα δεν αφήνουν μηχανές μέσα!!!!!! :hypnotize :a31: Του λέω του τύπου, ευγενικά, οτι δεν παίζει με την καμία να αφήσω μηχανή αξίας 15.000 ευρώ έξω (και φτηνότερη να ήταν το ίδιο θα του έλεγα), δίπλα στις γραμμές του Τράμ. Σαν δικαιολογία μου είπε οτι και καλά μπορεί να μου την γρατζουνίσει κανεις και γι' αυτό δεν αφήνουν. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ, ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ;;;; ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!! ΕΞΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ;;; 'Η ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ 8Α ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ;;; ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;;;; :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Με τα πολλά κατάλαβε τι μ@λ@κία που έλεγε και με άφησε να περάσω. Όταν όμως έφτασα 'εξω από το μαγαζί ήρθε ενας άλλος αρχιμ@λ@κας ο οποίος άρχισε τα ίδια και χειρότερα. Για να μην πολυλογώ τελικά φοβούμενος οτι θα μου την χτυπίσουν επίτηδες την έχωσα σε εναν χώρο εκτός πάρκινγκ αλλά μπρόστα από την είσοδο του μαγαζιού.
Όταν έφυγα μπηκα στον πειρασμό να τον χτυπίσω τον 2ο @ρχίδ@ αλλά αρκέστικα στο να τον κάνω να χεστεί λίγο παιρνόντας κοντά του λίγο γρήγορα. Όταν έφυγε αργότερα η υπόλοιπη παρέα, του την είπε μια κοπέλα για το σκηνικό ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!! :a29: :a29: :a29:
Σκέφτηκα να πάω να τον κάνω μπάουλο στο ξύλο όταν μου το είπαν αλλά μετα μου ήρθε καλήτερη ιδέα:
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 'Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!![]()
![]()
![]()