Χθές βραδάκι επέστρεφα από ταξίδι εκτός Αθήνας. Είχα και ένα σάκ βουαγιάζ δεμένο με χταπόδι πίσω στα πιαστράκια από το FZ6. Με το που βγαίνω μπροστά στο φανάρι στην Κηφισίας μπροστά στο ΥΓΕΙΑ , βλέπω δίπλα μου μία BMW σειρά 5 ασημί ψιλοφτιαγμένη(λάστιχα, εξατμίσεις αεροτομές) . Αρχίζει ο πιτσιρικάς που την οδηγεί να με κοιτάει αγριεμένα(κλασσικός φλώρος Β.Π. πουλοβεροπουκαμισάκιας ψευτοbadboy με τη γκόμενα δίπλα του) να μαρσάρει πωρωμένα(με είδε φαίνεται με την αποσκευή δεμένη πίσω και θα νόμιζε ότι με είχε). Εγώ τίποτα. Ανάβει πράσινο και τον τσαγιάζω πωρωμένα ώς το επόμενο φανάρι. Στο επόμενο φανάρι τα ίδια. Μαρσάρει, κανει ράνει, εγώ τίποτα. Τον ξανατσαγιάζω ώς το επόμενο. Στο επόμενο φανάρι με το που φύγαμε αφού πλέον είδε ότι δέν γινόταν τίποτα και είχε πιεί το Lipton με το κιλό, κόβει ταχύτητα και πάει νορμάλ.
Που πά ρε καραγκιόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ............!!!!
Τράβα στο Κεφαλάρι να πιείς κανα Freddo και άσε τις κόντρες στη μέση της Κηφισίας !
Δέν είμαι κοντράκιας αλλά μου τη σπάνε αυτές οι δηθενίλες του στύλ έχω BMW και είμαι άγριος και σας έχω όλους κλπ.