Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 63

Θέμα: Τσάγιασμα σε Bmw

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Τσάγιασμα σε Bmw

Χθές βραδάκι επέστρεφα από ταξίδι εκτός Αθήνας. Είχα και ένα σάκ βουαγιάζ δεμένο με χταπόδι πίσω στα πιαστράκια από το FZ6. Με το που βγαίνω μπροστά στο φανάρι στην Κηφισίας μπροστά στο ΥΓΕΙΑ , βλέπω δίπλα μου μία BMW σειρά 5 ασημί ψιλοφτιαγμένη(λάστιχα, εξατμίσεις αεροτομές) . Αρχίζει ο πιτσιρικάς που την οδηγεί να με κοιτάει αγριεμένα(κλασσικός φλώρος Β.Π. πουλοβεροπουκαμισάκιας ψευτοbadboy με τη γκόμενα δίπλα του) να μαρσάρει πωρωμένα(με είδε φαίνεται με την αποσκευή δεμένη πίσω και θα νόμιζε ότι με είχε). Εγώ τίποτα. Ανάβει πράσινο και τον τσαγιάζω πωρωμένα ώς το επόμενο φανάρι. Στο επόμενο φανάρι τα ίδια. Μαρσάρει, κανει ράνει, εγώ τίποτα. Τον ξανατσαγιάζω ώς το επόμενο. Στο επόμενο φανάρι με το που φύγαμε αφού πλέον είδε ότι δέν γινόταν τίποτα και είχε πιεί το Lipton με το κιλό, κόβει ταχύτητα και πάει νορμάλ.

Που πά ρε καραγκιόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ............!!!!

Τράβα στο Κεφαλάρι να πιείς κανα Freddo και άσε τις κόντρες στη μέση της Κηφισίας !

Δέν είμαι κοντράκιας αλλά μου τη σπάνε αυτές οι δηθενίλες του στύλ έχω BMW και είμαι άγριος και σας έχω όλους κλπ.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    ......

Δέν είμαι κοντράκιας ....

Δηλαδή οι κοντράκηδες σε τι διαφέρουν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Χθές βραδάκι επέστρεφα από ταξίδι εκτός Αθήνας. Είχα και ένα σάκ βουαγιάζ δεμένο με χταπόδι πίσω στα πιαστράκια από το FZ6. Με το που βγαίνω μπροστά στο φανάρι στην Κηφισίας μπροστά στο ΥΓΕΙΑ , βλέπω δίπλα μου μία BMW σειρά 5 ασημί ψιλοφτιαγμένη(λάστιχα, εξατμίσεις αεροτομές) . Αρχίζει ο πιτσιρικάς που την οδηγεί να με κοιτάει αγριεμένα(κλασσικός φλώρος Β.Π. πουλοβεροπουκαμισάκιας ψευτοbadboy με τη γκόμενα δίπλα του) να μαρσάρει πωρωμένα(με είδε φαίνεται με την αποσκευή δεμένη πίσω και θα νόμιζε ότι με είχε). Εγώ τίποτα. Ανάβει πράσινο και τον τσαγιάζω πωρωμένα ώς το επόμενο φανάρι. Στο επόμενο φανάρι τα ίδια. Μαρσάρει, κανει ράνει, εγώ τίποτα. Τον ξανατσαγιάζω ώς το επόμενο. Στο επόμενο φανάρι με το που φύγαμε αφού πλέον είδε ότι δέν γινόταν τίποτα και είχε πιεί το Lipton με το κιλό, κόβει ταχύτητα και πάει νορμάλ.

Τράβα στο Κεφαλάρι να πιείς κανα Freddo και άσε τις κόντρες στη μέση της Κηφισίας !

Δέν είμαι κοντράκιας αλλά μου τη σπάνε αυτές οι δηθενίλες του στύλ έχω BMW και είμαι άγριος και σας έχω όλους κλπ.
    KALA TOY KANES TOY POYLOBROPOYKAMISAKIA TOY TRIFLOROY..

Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δηλαδή οι κοντράκηδες σε τι διαφέρουν;
    Δεν εχουν σακο δεμενο πισω :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Η αλλη οψη του νομισματος:

Φλωρος Βορειων Προαστιων (ΦΒΠ): Μωρο μου κοιτα τον μηχανοβιο διπλα μας...εχει αυτες τις σκυφτες τις γρηγορες.....εισαι να κανουμε λιγο πλακα; κοιτα να δεις που αμα τον προκαλεσω θα ψαρωσει 100%

Γκομενα Βορειων Προαστιων (ΓΒΠ): Μωρε ασε τωρα ...φοβαμαι...

ΦΒΠ: Ελα μωρε, πλακα θα εχει κατσε να γκαζωσω και να τον κοιταξω...κοιτα!! κοιτα!!! ψαρωσε!!! τι γελιο θεε μου....

Re: Re: Re: Τσάγιασμα σε Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν εχουν σακο δεμενο πισω :rotflmao:

ε ναι ρε συ!!

Οκ?

Τωρα βεβαια αν θελουμε το πιστευουμε Video εχεις?

Χθές βραδάκι .....
    ....Δέν είμαι κοντράκιας αλλά .....

ευτυχώς.... γιατι αλλιώς....

:rotflmao: :rotflmao:
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Φλωρος Βορειων Προαστιων (ΦΒΠ): Μωρο μου κοιτα τον μηχανοβιο διπλα μας...εχει αυτες τις σκυφτες τις γρηγορες.....εισαι να κανουμε λιγο πλακα; κοιτα να δεις που αμα τον προκαλεσω θα ψαρωσει 100%

ΦΒΠ: Ελα μωρε, πλακα θα εχει κατσε να γκαζωσω και να τον κοιταξω...κοιτα!! κοιτα!!! ψαρωσε!!! τι γελιο θεε μου....

Αρχηγέ μου... ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ!!!!

εν έτη 2001 Μόναχο-Γερμανια....

Ειμαστε σε φαναρι με ενα 730 (πορωμένου με τις βελτιώσεις) και σκαει μυτη απο δίπλα ενας μεσήλικας ο οποίος "μαρσαρει" μια Μερσέντες 10 ετίας +...

Ψαρώνει ο οδηγός (που είμουν μεσα) και λέει: "κοντριτσα ο παπούς" και πριν προλάβω να καταλάβω αναβει το φαναρι και καιμε λαστιχο....

Ο "ΠΑΠΠΟΥΣ" ομως.... προσπαθούσε ο καημένος να μην του σβύσει το μοτέρ μιας και δεν κρατούσε ρελαντι λόγο βλάβης!!!....

Μας προλαβάινει στο επόμενο φανάρι ερχεται δίπλα και απλά κουνάει το κεφάλι του....

ΡΟΜΠΑ!!!!! είχα κρυφτεί στην θέση του συνοδηγού και ελιωνα στο γέλιο!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

παρτε κ το λινκ απο το www.bmwcars.gr/forums/contres/psarwmata/

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Οκ?

Τωρα βεβαια αν θελουμε το πιστευουμε Video εχεις?
    Ναί αμέ.

Όπως ερχόμουν από την εθνική οδό κότσαρα και μία κάμερα πάνω για πιθανές κόντρες.
    Μόνο πές μου τί ανάλυση High Definition θές. 480p, 720p ή 1080p?:rotflmao:

:
    el_hymador λές να έγινε τέτοιο πράγμα; Εάν κάνανε τέτοιo πράγμα είναι κατάπτυστοι και καφενειακοί άνθρωποι :rotflmao:
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

και....

για πε ρε Στεφανάκο!!!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Ναί αμέ.

Όπως ερχόμουν από την εθνική οδό κότσαρα και μία κάμερα πάνω για πιθανές κόντρες.
    Μόνο πές μου τί ανάλυση High Definition θές. 480p, 720p ή 1080p?:rotflmao:

:
    el_hymador λές να έγινε τέτοιο πράγμα; Εάν κάνανε τέτοιo πράγμα είναι κατάπτυστοι και καφενειακοί άνθρωποι :rotflmao:
    720p 26fps

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αποκλειεται να σου εκανε πλακα.

Σιγουρα ηθελε να ανοιξει. Το υπογραφω με 100 χερια.

Το καλυτερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να πας διπλα του (με προσοχη ομως, υπαρχουν μαλακες, μην μπω σε λεπτομερειες) και να ανοιγεις, ισα ισα, να καταλαβει.

Το δευτερο καλυτερο ειναι να μην κανεις τιποτα. Αστον να παει να να να να.

Στο τελος τελος και να ηταν πλακα απο μερους του, αφου περασατε και οι 2 καλα, τοτε μια χαρα δεν τρεχει τιποτα.

Α και κατι τελευταιο, αν δεις ξανα καναν τετοιο πουλοβεροπουκαμισοφορο σε κανα γρηγορο εργαλειο, μαρσαρε οσαν τον τρελλο και οταν αναψει πρασινο αστον.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Bmw F650
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2014, 13:56
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 14:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία