Ελεος ρεεεε πιγκουϊνοι εισαστε;;
θελω να δουλεψω το στανιο μου μεσα....η ταση κανει τα δικα της και δεν εχω ups.....αϊντε κλειστε τα η πατε καμια βολτα οξω...
θελω να δουλεψω το στανιο μου μεσα....η ταση κανει τα δικα της και δεν εχω ups.....αϊντε κλειστε τα η πατε καμια βολτα οξω...
καλλιθεα εισαι..?
και εμενα τα ιδια κανει εδω....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Και στο Βόλο κουνάει το κύμα , αλλά έχω UPS μεγάλο σαν δυο τσιμεντόλιθα ...APC 1000XL
καληθεα εισαι ...... οχι απο την αλλη πλευρα ........Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οχι στην αλλη πλευρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαραθωνα![]()
δεν ξερω γιατι αλλα εγω γελασα![]()
στειλε τον ενα τσιμοντολιθο με e-mail ρε συ...θα μου κανεις μεγαλη χαρηΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και στο Βόλο κουνάει το κύμα , αλλά έχω UPS μεγάλο σαν δυο τσιμεντόλιθα ...APC 1000XL
εγώ τα 'χω κλείσει και τα δύο μάστοραΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
θελω να δουλεψω το στανιο μου μεσα....η ταση κανει τα δικα της και δεν εχω ups.....αϊντε κλειστε τα η πατε καμια βολτα οξω...![]()
σε ευχαριστω...κανα ups εχεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ τα 'χω κλείσει και τα δύο μάστορα![]()
ναι αλλά το χρειάζομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σε ευχαριστω...κανα ups εχεις;![]()
![]()
![]()
Στα 350 - 450 ? , θα βρεις κάτι πραγματικά καλό , αύριο που θα ξημερώση ο θεός την μέρα .![]()
εγω θειο αναψα τους 2 μεταλλικους ανεμιστηρες κ ειναι τζετ λεμε
με σεντονακι θα κοιμηθω
γιατι οι μεταλλικοι βγαζουν πιο κρυο αγερι απο τις πλαστικουρες??
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
γιατι οι μεταλλικοι βγαζουν πιο κρυο αγερι απο τις πλαστικουρες??
βεβαια...
ειδικα ο ενας που εχω που ειναι κ σχετικα μεγαλος...
στη θεωρια στους πλαστικους ζεσταινονται οι ελικες, ενω οι μεταλικοι δεν ζεσταινονται
δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλα βγαζουν δροσερο αερα
Εγώ,πρώτα αγόρασα το UPS και μετά τον υπολογιστή.Μιλάμε για ΤΟ μπουρδέλλο δίκτυο εδώ κάτω.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αχχχ τι ωραια δροσα που κανει με το αρκουδισιον φουλ τα φωτα ολα αναμενα το στερεοφωνικο να παιζει να σπαμαρουμε στο ιντερνετ και να βλεπουμε και τηλεοραση
![]()
:smilea:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone