Καλησπέρα,
Είμαι καινούργιος στο χώρο της Ducati.
Πριν από μερικές μέρες (15/06/2007) αγόρασα το ST3S.
Δυστυχώς όμως όταν την πήρα είχε κάποια προβλήματα.
1ον. Έμενε αναμμένο το λαμπάκι λαδιών.
2ον. Γρατσουνισμένο το τζαμάκι στο στροφόμετρο.
και 3ον. Σπασμένος (εσωτερικά) ο αριστερός καθρέφτης.
Για το 1ο δεν υπήρξε πρόβλημα, μου άλλαξαν βαλβίδα επι τόπου. Ειδικά στο συνεργείο ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
Για τα υπόλοιπα όμως ακόμα μου λένε θα δούμε και θα τα φτιάξουμε. Για τη γρατσουνιά λένε αρχικά ότι θα μου αλλάξουν τα όργανα επειδή έρχεται ολόκληρο και δε γίνετε να ανοιχτεί. Τώρα λένε οτι κοιτάνε να φέρουν με κάποιο τρόπο μόνο το τζαμάκι.
Όσο για τον καθρέφτη, μάλλον με δουλεύουν κανονικά. Μου είπαν ότι για τον καθρέφτη έρχονται ανταλλακτικά (το είδαν στο part catalogue). Κατέβασα από τη Ducati τον part catalogue και ο καθρέφτης έχει ένα κωδικό και δεν ανοίγει (προφανώς θα θέλουν να βγάλουν τον καθρέφτη και να τον χτυπήσουν για να φύγει από μέσα το σπασμένο κομμάτι).
Και εδώ ρωτάω... με τέτοιες πατέντες η Ελληνμότο καλύπτει τις εγγύησεις; :hypnotize
Υπάρχουν και άλλοι που αντιμετώπισαν παρόμοια περιστατικά; και αν ναι, με ποιο τρόπο βγάλατε άκρη;
Υ.Γ. Από εβδομάδα λέω να στείλω email στην Ιταλία και αν και από εκεί δεν πάρω σοβαρή απάντηση σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ.