Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: ....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

....

...Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ. ΚΙ Η ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΟΡΥΒΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΘΟΛΩΣΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗς ΡΟΥΤΙΝΑΣ, ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΕΡΑς ΤΗς ΣΙΩΠΗΣ.
    ...ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΔΕΚΑ ΚΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...Η ΑΠΟΡΙΑ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ...¨ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ"??? ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΜΗΔΕΝ.
    ΥΠΝΟΣ ΛΙΓΟΣΤΟΣ.
    ΑΓΧΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟ!
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΓΧΟΣ...
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς, ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΓΧΟΣ...ΕΩς ΕΣΧΑΤΟΥ ΟΡΙΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕς, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΜΕς. ΠΡΟΣΩΡΙΝΕς ΣΤΙΓΜΕς ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ. ΟΛΟΥς ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕς ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙς. ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ...ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.
    ΕΧΩ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΕΡΩΧΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
    Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ...
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΧΑΜΟΓΕΛΩ, ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ. ΕΞΩ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ (dna) KAI ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙς ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗς ΡΟΥΤΙΝΑΣ.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ...
    ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ, ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΧΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ! ΟΛΑ!"
    ΥΣΤΕΡΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"

(Όταν το λέω όμως, δε το λέω για πλάκα, το εννοώ)

Cheers
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε 'σεις ....

Μην σας παιρνει απο κατω ρεεεεε !!!

Μια χαρα ειναι η ζωη!
    Σας το λεει καποιος που μονο καλα ΔΕΝ του 'χουν παει τα πραματα ...
    Αλλα αγωνας ειναι ...
    Αν σε παρει απο κατω ΕΧΑΣΕΣ!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αγαπητοί φίλοι,

Διαβάζοντας τα post σας σκέφτηκα αμέσως ότι άξιζε να επικοινωνήσω μαζί σας έστω για να σας εκφράσω την γνώμη μου.
    Ξέρεις δεν είναι εύκολο να ακούς τον ήχο της απογοήτευσης μέσα από τα λόγια νέων ανθρώπων.
    Το κακό κατά την ταπεινή μου γνώμη ξεκινά από τα ηλικιακά χαρακτηριστικά του καθ’ ενός μας και εξηγούμαι απλά και ωραία. Στα είκοσι το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν πως θα σηκώσω το ΧΤ???, μα και όχι μόνο’ το αγχος με είχε κυριεύσει και ξεκίνησα την πρώτη μπίζνα μου ερε γλέντια. Μετά ήρθε ο στρατός και με προσγείωσε απότομα και μπήκα στο άγχος της δουλειάς αποτέλεσμα : έφτασα να δουλεύω 48 και 56 ώρες σερί με αποτέλεσμα να περάσω στην φάση της εργασιακής κατάθλιψης.
    Κάποια στιγμή ξεκαθάρισαν λοιπόν όλα μέσα μου και αποφάσισα ότι η ζωή μου δεν πρέπει να είναι κάτι τέτοιο. Αναζήτησα τα θέλω μου και αποφάσισα ποια μπορώ να πραγματοποιήσω.
    Αν δεν το έχετε καταλάβει καλά μας μαθαίνουν να γινόμαστε έτσι …..η τηλεόραση τα περιοδικά οι εφημερίδες οι ροκ σκυλάδες. Και μας βάζουν στο λούκι να παλεύουμε για τα λεφτά και μετά τίποτα κανένας φίλος προσωπική ζωή τρέλες κάτι να έχεις να περιμένεις βρε παιδί μου.

Γι’ αυτό σας λέω ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!! μας βάζουν να σκεφτόμαστε έτσι.

Αποφασίστε τι θέλετε τι είναι σημαντικό για την ζωή σας.
    Κυνηγήστε το μην αφήσετε κανέναν να σας κλέψει τα όνειρα σας.
    Αν μη τι άλλο τουλάχιστον θα μπορείτε να πείτε ότι στην ρημάδα την ζωή σας το παλέψατε δεν σας παρέσυραν σαν κοροΐδα…….

Είναι απλό λοιπόν οι bloody Americans το λένε Get a Life…..

Εμείς οι κολοέλληνες θα πρέπει να τα καταφέρουμε όλα μόνοι και έτσι απλά να βρούμε ο καθένας τον δρόμο μας.

Υ.Γ.
    Συγνώμη για το απότομο τέλος του post αλλά πάω σε ραντεβού με πελάτη………..
    Τι να κάνω
    και η ζωή συνεχίζεται...

Eίμαστε εδώ αυτή την στιγμή, ο καθένας εκεί που βρίσκεται και κάνει οτι κάνει. Aπό δώ και πέρα ο καθένας μπορεί να οραματιστεί τις επόμενες στιγμές και να αρχίσει να κάνει πράγματα για να τις κάνει πραγματικότητα.

Oλοι είμαστε ένα, είμαστε και μας ανήκουν όλα και όλοι, διαφορετικές εκφράσεις αυτής της μίας οντότητας, κύταρά της.

Δημιουργικές στιγμές και ασχολίες έχουν διάρκεια και ανέβασμα, απ' το να πούμε μια ευγενική κουβέντα, να καθαρίσουμε ένα πράγμα ή μία κατάσταση, μέχρι όπου φτάνει η φαντασία μας.
    Kαταστροφικές πράξεις έχουν ένα "Oύουιιιιι!..." ευχάριστο σαν τσουλίθρα αλλά μετά....γάματα. Aπ' το να πιείς μέχρι να λιώσεις, μέχρι να εξαπατήσεις κάποιον.

Eλπίζω να το παλέψεις και να βρεθείς εκεί που θες να είσαι. Οπως το είπε ο φίλος free rider, "μας βάζουν να σκεφτόμαστε έτσι" και έχει απόλυτο δίκιο. Τα μόνα πραγματικά θέλω και αληθινές απαντήσεις είναι μέσα μας. You are your personal jesus...
    Δεν είμαι fun των Depece Mode αλλά μεγάλη αλήθεια αυτό που είπανε.
    mia patates, tria souvlakia pita gyro, mia feta, tzatziki kai 10 mpyres!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    agapites sinan8ropises mi tous akoute xalia ine i zoi ke kala 8a kanete na lavete ta asxima metra sas
    ala mias ke iste ipo katastrofi ke iste ke ginekes den pernate apo emas na sas xrisimopioisoume ligo sexualika giati exi pesi pina teleftea ke meta apo kana mina mexri na vroume ales sas voi8ame na ftasete sto epi8imito simio sas

leo mipos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Nομίζω Afrotwin οτι έχεις ξεφύγει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δημιουργείς γκράμπες στον εγκέφαλο αυτών που διαβάζουν αυτά που γράφεις κατα καιρούς
    αλλά είμαι σίγουρος οτι ξέρεις τα περισσότερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Ο καθένας μας περιβάλλεται από το σύμπαν………. το οτιδήποτε…. ορατό και αόρατο, υλικό και πάει λέγοντας……….. και από εκεί δέχεται και κρατά ή απορρίπτει αυτά που εξυπηρετούν το εγώ του, πριν, τώρα και στο μέλλον, τα λάθη και τα σωστά του, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του.

Ο καθένας μας είναι τελικά εκεί που του επιβάλανε (με οποιοδήποτε τρόπο) να είναι ή εκεί που έχει για οποιοδήποτε λόγο επιλέξει να είναι?

Ποιος μπορεί τελικά να ακούσει, δει, καταλάβει και επιλέξει αυτό που τελικά θα του φέρει το μέλλον που επιθυμεί?

Ποιος μπορεί να είναι πάνω από τις επιβαλλόμενες (για πολλούς λόγους επιλογές του) και ποιος μπορεί να ξεδιαλύνει τις δικές του επιλογές, χωρίς αυτές να εξυπηρετούν και διευκολύνουν μόνο το άγνωστο υπερσυνείδητο?

Θοδώρα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, κάθε αρχή και δύσκολη, όλα μπορούν ν΄ αλλάξουν προς το καλύτερο ή το χειρότερο, μπορούν να μας εκπλήξουν ευχάριστα ή δυσάρεστα, να βάλουμε το <<χεράκι μας>> να τα αλλάξουμε ή να τα αφήσουμε στάσιμα μα σε όλα είμαστε εμείς παρόντες και τα ζούμε.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilia
    Ο καθένας μας περιβάλλεται από το σύμπαν………. το οτιδήποτε…. ορατό και αόρατο, υλικό και πάει λέγοντας……….. και από εκεί δέχεται και κρατά ή απορρίπτει αυτά που εξυπηρετούν το εγώ του, πριν, τώρα και στο μέλλον, τα λάθη και τα σωστά του, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του.

Ο καθένας μας είναι τελικά εκεί που του επιβάλανε (με οποιοδήποτε τρόπο) να είναι ή εκεί που έχει για οποιοδήποτε λόγο επιλέξει να είναι?

Ποιος μπορεί τελικά να ακούσει, δει, καταλάβει και επιλέξει αυτό που τελικά θα του φέρει το μέλλον που επιθυμεί?

Ποιος μπορεί να είναι πάνω από τις επιβαλλόμενες (για πολλούς λόγους επιλογές του) και ποιος μπορεί να ξεδιαλύνει τις δικές του επιλογές, χωρίς αυτές να εξυπηρετούν και διευκολύνουν μόνο το άγνωστο υπερσυνείδητο?

Θοδώρα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, κάθε αρχή και δύσκολη, όλα μπορούν ν΄ αλλάξουν προς το καλύτερο ή το χειρότερο, μπορούν να μας εκπλήξουν ευχάριστα ή δυσάρεστα, να βάλουμε το <<χεράκι μας>> να τα αλλάξουμε ή να τα αφήσουμε στάσιμα μα σε όλα είμαστε εμείς παρόντες και τα ζούμε.

kita na dis pou otan imouna mikroulis ke avnanizomouna ekspermatona sto simpan ke den to ixa katalavi
    ala na min vriskete mia aorati dinami na me voi8isi na kaliterefso tin piotita tis ekspermatisis mou
    esto ke me to stoma tis.....
    atixos vre pedi mou ti na po
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kita na dis pou otan imouna mikroulis ke avnanizomouna ekspermatona sto simpan ke den to ixa katalavi
    ala na min vriskete mia aorati dinami na me voi8isi na kaliterefso tin piotita tis ekspermatisis mou
    esto ke me to stoma tis.....
    atixos vre pedi mou ti na po
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Κοίτα έχουμε καιρό να σφαχτούμε

Είχα επιφυλάξεις για το τι έφταιγε

Και δεν ήθελα να σε πικραίνω

Ευτυχώς μόλις σήμερα κατάλαβα
    γιατί το έγραψες μόνος σου

αποκάλυψες το λόγο

του γιατί ρε αδερφέ φέρεσαι έτσι

Τι να πω

Μετά από τόσα χρόνια προσπάθεια και με καράφλα

ούτε αυτό δεν σου πετυχαίνει στη ζωή σου………………

με το δίκιο σου να αντιδράς έτσι

Λυπάμαι ……………….. εύχομαι να βρεις την αόρατη δύναμη που ψάχνεις το post αυτό τι σου φταίει????????????????
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilia
    Κοίτα έχουμε καιρό να σφαχτούμε

Είχα επιφυλάξεις για το τι έφταιγε

Και δεν ήθελα να σε πικραίνω

Ευτυχώς μόλις σήμερα κατάλαβα
    γιατί το έγραψες μόνος σου

αποκάλυψες το λόγο

του γιατί ρε αδερφέ φέρεσαι έτσι

Τι να πω

Μετά από τόσα χρόνια προσπάθεια και με καράφλα

ούτε αυτό δεν σου πετυχαίνει στη ζωή σου………………

με το δίκιο σου να αντιδράς έτσι

Λυπάμαι ……………….. εύχομαι να βρεις την αόρατη δύναμη που ψάχνεις το post αυτό τι σου φταίει????????????????
    kita kseris oti s'agapo ke m'aresis
    ke 8a sou po mono afto
    an vre8i kapios na dior8osi afto sintaktika ke na mou vgali noima ego 8a paradexto oti toso kero ine la8os mou pou se katataso.....

lipon?
    pio efkola vgazis to ekskalimper apo ton vraxo nomizo..

:rotflmao: :rotflmao:

Tο εξκάλιμπερ απ' το βράχο το βγάζει και το βάζει και ο τελευταίος άτριχος υποκόμος!.. Ποιός είπε οτι είναι κάτι δύσκολο???

Αρχικά δημιουργήθηκε από A.I.
    Nομίζω Afrotwin οτι έχεις ξεφύγει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δημιουργείς γκράμπες στον εγκέφαλο αυτών που διαβάζουν αυτά που γράφεις κατα καιρούς
    αλλά είμαι σίγουρος οτι ξέρεις τα περισσότερα...

Αγαπητέ Α.Ι.

Ο Afro δεν έχει ξεφύγει απλά έχει φάει κάποιο πολύ μα πολύ γερό χτύπημα…
    Είναι ξεκάθαρο ότι η υπέρμετρη πρόκληση κρύβει πίσω της μια βαθιά θλίψη…

Η επιθετική συμπεριφορά δεν είναι τυχαία…

Τώρα μπορεί να κάνω λάθος δεν είμαι ψυχολόγος αλλά όλη η διάθεσή του με κάνει να σκεφτώ έτσι.

Ο καθένας έχει τα δικά του απλά κατά την γνώμη μου οφείλει να προσπαθεί να ξεπεράσει ότι τυχαίνει και να συνεχίζει….

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Αγαπητέ Α.Ι.

Ο Afro δεν έχει ξεφύγει απλά έχει φάει κάποιο πολύ μα πολύ γερό χτύπημα…
    Είναι ξεκάθαρο ότι η υπέρμετρη πρόκληση κρύβει πίσω της μια βαθιά θλίψη…

Η επιθετική συμπεριφορά δεν είναι τυχαία…

Τώρα μπορεί να κάνω λάθος δεν είμαι ψυχολόγος αλλά όλη η διάθεσή του με κάνει να σκεφτώ έτσι.

Ο καθένας έχει τα δικά του απλά κατά την γνώμη μου οφείλει να προσπαθεί να ξεπεράσει ότι τυχαίνει και να συνεχίζει….

file mou o afro den exi epi8etiki simperifora kanis mega la8os
    8a to elega sarkastiko
    8a ton elega apisto,anentaxto,ke isos merika ala etsi gia omorfia ala epi8etikos den ine.
    apla den mporis na krinis mesa apo merikes arades pou diavazis afto ine mega la8os.
    kapios ipe oti den mou aresoun ta limnazonta nera ke 8elo na ta anatarazo,ixe dikio, o afro den ine apli periptosi an8ropou ine mia idiazousa ke ksexoristi prosopikotita:rotflmao:
    pou antiti8ete se simvatikous ke anousious xaraktires
    exi xastoukisi (metaforika) poles fores atoma epidi itan di8en i epidi ena antikimeno nomizan oti tous edine aksia ke oxi i egkefaliki diavgia tous:rotflmao:
    diladi o afro pistevi mono sto IQ ke katatasi tous an8ropous me vasi afto :rotflmao:
    ke oxi sto oti ine kali odigoi,kaloi servitori,kaloi otidipote, ala oxi me egkefaliki diavgia ke kali noimosini.:rotflmao:
    lipon gia vgale tin epi8etikotita ke antikatestise ti me kati alo na doume isxioi afto to noima pou prospa8ises na vgalis i ise ke si enas egkiklopedikos felos:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    file mou o afro den exi epi8etiki simperifora kanis mega la8os
    8a to elega sarkastiko
    8a ton elega apisto,anentaxto,ke isos merika ala etsi gia omorfia ala epi8etikos den ine.
    apla den mporis na krinis mesa apo merikes arades pou diavazis afto ine mega la8os.
    kapios ipe oti den mou aresoun ta limnazonta nera ke 8elo na ta anatarazo,ixe dikio, o afro den ine apli periptosi an8ropou ine mia idiazousa ke ksexoristi prosopikotita:rotflmao:
    pou antiti8ete se simvatikous ke anousious xaraktires
    exi xastoukisi (metaforika) poles fores atoma epidi itan di8en i epidi ena antikimeno nomizan oti tous edine aksia ke oxi i egkefaliki diavgia tous:rotflmao:
    diladi o afro pistevi mono sto IQ ke katatasi tous an8ropous me vasi afto :rotflmao:
    ke oxi sto oti ine kali odigoi,kaloi servitori,kaloi otidipote, ala oxi me egkefaliki diavgia ke kali noimosini.:rotflmao:
    lipon gia vgale tin epi8etikotita ke antikatestise ti me kati alo na doume isxioi afto to noima pou prospa8ises na vgalis i ise ke si enas egkiklopedikos felos:rotflmao: :rotflmao:

xaxa!!!!

Ρε ,μπούρδα καραβάκο γιατί πετάγεσαι σαν πσ@@@λη από το σώβρακο….????

και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ