υπαρχει κανενας για εντουρο λιγο σοβαρος
Μπαααα, εδω ειμαστε ολοι καραγκιοζηδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kostantinosyzf
υπαρχει κανενας για εντουρο λιγο σοβαρος![]()
Καλως ορισες![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostantinosyzf
Μπα όχι , και εδώ μόνος σου θα είσαι !!
τετοια ωρα δεν πρεπει να ειμαι και πολυ σοβαρος αλλα φταιει που νιωθω μοναξια και πιστευω να την βρω μαζι σας την ακρη.....
me yzf θα πας χώμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostantinosyzf
τετοια ωρα δεν πρεπει να ειμαι και πολυ σοβαρος αλλα φταιει που νιωθω μοναξια και πιστευω να την βρω μαζι σας την ακρη.....![]()
καλώς ήρθες![]()
![]()
![]()
συχνα-πυκνα διοργανωνονται χωματινες βολτες... βεβαια πλεον παει απο σεπτεμβριο...
στις συναντησεις βολτες ανακοινωνονται οι οποιες βολτες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
στις συναντησεις βολτες ανακοινωνονται οι οποιες βολτες![]()
![]()
![]()
Οι σοβαρές ή οι ασόβαρες?
![]()
παντωσ γουσyzfταρω πολυ για τα καλοσωρισματα σας αλλστοα δεν θα παω με το yzf στο χωμα αυτο το εχω μcrαν25πας και ψεισω κανενα κοριτσακι στο δρομο για χωμα ενα cr250moy kανει τα κεφια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostantinosyzf
παντωσ γουσyzfταρω πολυ για τα καλοσωρισματα σας αλλστοα δεν θα παω με το yzf στο χωμα αυτο το εχω μcrαν25πας και ψεισω κανενα κοριτσακι στο δρομο για χωμα ενα cr250moy kανει τα κεφια μου
Δε σε κόβω για σοβαρό πάντως για να σου απαντήσω και στο email που μου έστειλες!
:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπορει να εχεις δικιο αλλα εγω δεν λεω εξυπναδες δημοσια τα τρελλα μου ονειρα τα κραταω για παρτι μου
Τι λε ρε Dim, κάνεις και τρελλά όνειρα τώρα;![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Εγω γιατι δεν καταλαβα τιποτα απ'αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από kostantinosyzf
παντωσ γουσyzfταρω πολυ για τα καλοσωρισματα σας αλλστοα δεν θα παω με το yzf στο χωμα αυτο το εχω μcrαν25πας και ψεισω κανενα κοριτσακι στο δρομο για χωμα ενα cr250moy kανει τα κεφια μου![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Τι εννοεις βρε φιλαρακο ...Λιγο σοβαρος ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kostantinosyzf
υπαρχει κανενας για εντουρο λιγο σοβαρος![]()
Τι ειδος εντουρο κανουν οι σοβαροι δηλ ???![]()
Εννοεί όχι το γιαλαντζί, το άλλο το σοβαρό, το αντρικό ντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι εννοεις βρε φιλαρακο ...Λιγο σοβαρος ???![]()
Τι ειδος εντουρο κανουν οι σοβαροι δηλ ???![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
το θεμα ειναι χωμα μεινατε στο σοβαρος