Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Έκλεψε δύο φορές την ίδια Porsche!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Έκλεψε δύο φορές την ίδια Porsche!!!

«Ραντεβού» δύο φορές με την ίδια Porsche είχε ένας κουστουμαρισμένος νεαρός από την Μαλαισία, ο οποίος κατάφερε να την κλέψει μια φορά από την έκθεση αυτοκινήτων και μια από το αστυνομικό τμήμα. Τελικά, όμως, έμεινε με άδεια χέρια…

Ο καλοντυμένος νεαρός επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα (16/7) μια έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων. Ζήτησε το κλειδί της Porsche, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 205.000 ευρώ, άναψε την μηχανή και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα, σπάζοντας τη βιτρίνα του καταστήματος.

Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο έμεινε από καύσιμα και ο νεαρός αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει. Φάνηκε, ωστόσο, προνοητικός και κράτησε τα κλειδιά.

Η Porsche ρυμουλκήθηκε από την τροχαία και μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο νεαρός εντόπισε το αυτοκίνητο και κατάφερε να το κλέψει για δεύτερη φορά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν στήσει οδοφράγματα για να τον συλλάβουν και έτσι ο δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Porsche για δεύτερη φορά, προκειμένου να διαφύγει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Εγώ σκέφτομαι το καημένο τον έμπορο Πορσε, τι τον βρήκε τον φουκαρά, να του κλέψουν το πορσικο.

ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙΑ
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Την ... τρίτη φορά θα τα καταφέρει ...

Λέμε τώρα ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ηταν αγωνιστης που εκλεβε για να μη πειναμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    μπας κ ηταν ο καλεσιν ?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: Έκλεψε δύο φορές την ίδια Porsche!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    [B
    Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν στήσει οδοφράγματα για να τον συλλάβουν και έτσι ο δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Porsche για δεύτερη φορά, προκειμένου να διαφύγει. [/B]

εστω τα ξαναπηρε τα κλειδια μαζι του...?

μια..δυο..τρεις και το λουρι της μανας....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    μπας κ ηταν ο καλεσιν ?

μπραβο ρε συ...

με εδωσες στεγνα

φτου σου, αντε τωρα να κρυβομαι παλι

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Εγώ σκέφτομαι το καημένο τον έμπορο Πορσε, τι τον βρήκε τον φουκαρά, να του κλέψουν το πορσικο.

ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙΑ
    alkis : Stop... φανάρι ... μα δε το είδε?

MOZART : στο ebay θα την εβρισκε πιο φθηνα την porche

blackbusa : ξέρω ένα καταπληκτικό cocktail μαλαισιανό αλλά δε μπορω να σας το πω πριν παω βόλτα-ταξίδι στον Ορωπό

VanDiemen : γιατί να πάει στις διαμάχες αφoύ η χούντα της αστυνομιας της μαλαισίας (χωρίς να ειρωνευτώ) συγκρινεται με τη γκεσταπικη νοοτροπία των moderators του moto.gr ... φιλικά πάντα

catmaster : το Δίκαιο των Λαών που διάβαζα τις προάλλες καθαρίζοντας τα ζιγλερακια του καρμπυρατερ της africa με τα εργαλεία του ΧΧ θα εδινε σαφεστερη αποψη για το κειμενο που παραθεσατε

Uriah Heep : Η ανυπέρβλητη χαζοδεισιδαιμονία των κατσαριδοριζοφάγων κατοίκων της απλυτοκοντοστούπας μαλαισιανής αγωγής πώς μπόρεσε να οδηγήσει στα απόκρυφα του υαλοπίνακα το βαυαρικό απαστραπτον οχημα?

orizontas : ΚΑΛΑ... ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ tin kamera που ιθελε στη τουαλετα που του γκρμιζα ο αντιολυμπιακος πως θα επλενε την εξατμιση και κολλησε to dominator παιδια λιγη βοηθεια!

sapila racing : μια porche του '64 που είχα φτιαξει δε θα εμενε ποτε απο βενζινη

Titan : τον έχω και αυτόν! πάω για μακαροναδα τωρα στου Σωτήρη...

aggelos_SV : για να σχολιασουμε το θεμα πρεπει να κανουμε μια πανελλαδικη με τα SV... οι υπόλοιποι (4) τί λέτε?

div400 : και δε μας ζήταγε να του στειλουμε μια porche με courier? τσαμπα θα του ερχοτανε η τζαμαρια

Daemon : εγώ μιλάω μόνο με στοιχεία που ξέρω και στην ΓΑΔΑ δεν έχει γινει ποτε κατι τετοιο...

Lupo : αμ τον βλάκα.... κοτζάμ porche και δεν ηξερε να την μαουνάρει...

Vassilis-strom : στα πάσα της ελβετιας είδαμε μεσα στα φιδακια την porche και μας προσπερασε αλά εβρεχε τοσο πολυ που δεν ειδα την πινακιδα του

SPORAKIAS : who cares, don't drink and drive just smoke and fly

zephyr1 : Αμα το εκανα εγω, θα διαλεγα μια διαδρομή βραδυ στην πόλη μέχρι τη Λαμία και αθα τους ξεφευγα...

FestoNero : αυτός γιατί διαλεξε τόσο γηργορα αμαξι κι εγω δε μπορω να αποφασισω τί μηχανή θέλω?

xrider : ο Μαλαισιανός ήταν strontzo... εγω είδα από το μπαλκονι μου τους πυροβολισμους αλλά δεν ανησύχησα. καταρχήν επρεπε να ειχε κλεψει SLK

zireous : μετά απο επικοινωνία με αγγλική υπηρεσία οδικής παιδείας θα στείλω σε όλα τα φορουμ αυτοκινητων ενα δεκάλογο για το πως πρεπει να προσεχουμε όταν περναμε με τις μηχανές μπροστα από τζαμαριες εκθεσεων αυτοκινητων

matmat : στην τελευταία συλλογή μου με ποιηματα δεν εχω αναφερθεί καθολου στα τσουναμι της μαλαισιας ... χμ... καλή ιδέα...

kalgeorge : kai de moy lete ? eseis ama blepate to mploko tha tou kanate noima h tha ton afinate na synexisei me to klemmeno?

panayiotis : Εδώ η φωτό που είμαι αγκαλιά με τον κουστουμαρισμενο Μαλαισιανό μόλις βγήκε από τα πιτς...

vangelis 64 : μια βολτα ρε τον φούστη μια βολτα να πάω μέχρι Ισπανία στη συναυλία του Paco δε μπορουσε να μου το δωσει πριν τον πιάσουν ....;;;;

rsp : εξαγωγες ελαιόλαδο στη Μαλαισία τη τιμή πιάνει φέτος?

Dodok edessa : Και που είναι το πρόβλημα ρε κουμπάροι? θα του βγαλουμε του ανθρωπου ένα πορσικό από τον ΟΔΔυ της μαλαισίας , θα μοιράσουμε και την προμηθεια στον dodok και στον edessa και όλα καλά!

stoubi : δε θυμάμαι τί ηθελα να γραψω αλλά σίγουρα στο επομενο trail ride θα ξεφυγω απο τη γυναικα μου και θα πάω!

zoropatra : φτου ρε γμτ... ένα τηλ. ρε παιδιά που έμεινε ο άνθρωπος από βενζίνη! γμτ...γμτ... την έχασα την κούρσα....

resistman : τα καθικια οι μαλαισιομπατσοι γιατί στησανε οδοφραγματα και τους φοιτητες δε μας αφηνουν?

tai : Αν ηντούσανε Χριστιανοί στη Μαλαισία τέτοια δείγματα μη πολιτισμού δεν θα υπηρχαν.

srx6 : νομίζω πως ίσως δε μπορω να συμφωνησω τελειως με αυτα που δεν εχεις γραψει, αν γινομαι κατανοητος βεβαια αλλά ενταξει από μια σκοπια έχεις λόγο που το βρισκω λογικό...

sonic22 : dilono pos ego exo papsei na grafo sto forum, na eiste kala, kali synexeia...

el_hymador : Εγω δεν την παλεύω άλλο !! και καθεστε και ασχολειστε με τη μαλαισία και ήδη εχετε γραψει την Πάρνηθα στα σκέλια σας.... γκρρρ... διακοπες τωρα....γκρρρρ

alximistis : Πουλιέται tiger 955i τσαμπα παιδια! κι ενα γευμα δωρο .... (οι Μαλαισιανοί τρώγονται? )

McGyver : επρεπε να πάρει 4Χ4 τζιπάρα για να ξεφυγει.... βεβαια μετα μπορεί να χανοτανε στα βουνα αλλά μια φορά δε θα τον πιανανε...

χωματινος : επρεπε να με φωναξει να τον βοηθησω... θα του εδινα το τηλεφωνο του oldman και θα λυνοταν το προβλημα στο πι και φι (και χικ και χικ! )

fantacid : μονο εγω το φαινομενο θα μπορουσα να ξεφυγω...

powerphot : εμ βέβαια, γιατί αμα επαιρνε aprilia θα ξεχωριζε από το στυλ του ξεχωριστού.... πφ...
    (πάουερ φωτης δηλαδή...)

hornet : Ποιος σας είπε ρε σεις ότι τα porche είναι sport touring? Μονο το VFR δε θα εμενε από βενζίνη με τα 69 λίτρα ρεζερβουάρ του!

SF : Ασχολήθηκε κανείς αν σεβαστηκε τους πεζους? (κοιταξτε στην υπογραφή μου) και μη μου βγαζετε δουλεια στις γενικες γιατι πήζω!

Julius : re Man, ti malakies katheste kai grafete, Sniper katharize ego pao na drinG a coffee, leme

Nik0s : Καντε με moderator στα porche να τα καθαρισω και δωστε μου και κουμπακι για τα ban!

Dirtbird : Στα παλιά εντουράδικα χρόνια που τρεχαμε σε αγωνες αυτά τα πραγματα δε γινονταν. εξάλλου αν ήταν για porche θα την παραγγελνα Κούτα!

kalesin : Που σκατά πάρκαρα τη ferrari? Λες να την σηκώσανε και μένα με το γερανο?

DUKASII : Καλά έκανε και το παρατησε.... θα πήγε να παρει ΚΤΜ να βρει την υγεια του ο άνθρωπος

Λεωνίδας : Σταματήστε να σπαμάρετε
    ΥΓ1: πουλιέται CBF250
    ΥΓ2: makis πότε θα έρθεις Αθήνα?
    ΥΓ3: να θυμηθώ σε 14,32 μήνες να το ξεθάψω

tropeas : Να τους κάνει μήνυση για ελαττωματικό υλικό στο δείκτη βενζίνης και να απαιτήσει αμάξι αντικαταστασης μεχρι να φτιαχτεί η βλάβη. (σου στέλνω με ΠΜ τα στοιχεία της γραμμής καταναλωτών!)

tifoefs : δε δουλεύε το GPS του, γι'αυτό δε μπόρεσε να ξεφύγει

Oldman : το γλυκό αγόρι δε θα το πιάνανε... σήμερα έχουμε Δ.Σ. ? δε γμται ... έχουμε δεν έχουμε...

Cpt. Haddock : γιατί δε πάει να κάνει ένα test ride το tiger? και να το κλέψει δε θα τον κυνηγήσει κανείς... χάρη θα τους κάνει

adam_tsouk : (άνευ λοιπών σχολίων αφού θα το δει μετά από τρίμηνο)

crs-k : Πάντα Τέτοια!!

dimchios : αφού ήταν τόσο βλάκας οδηγός και τον πιάσανε, εγώ με το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης θα τους πέρναγα σούζα

ταξιδευτής : Σιγά τα ωά, το να βγεις από την τζαμαρία είναι εύκολο... το να μπεις είναι το θέμα...

gandalf : Στα Βαλκάνια κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει

gixxerpap : ρε παιδιά στείλτε το τηλέφωνο του ανθρωπου... μήπως να το αντάλλαζε με το Κ7 + ένα δελτίο joker τώρα που ψάχνω για αμάξι?

Afrotwin : ama eixe omos to ypermixanika tin Africa tha eixe ksefygei alla tsou relaki pou tha klepseis kai porsiko... ama fero tin alysida kai to tsekouri tha sou po ego sta niata mou poy imoun filaki stin argyroupoli ti tous kaname kati sen kiesena

Nostra: θα γραψω ενα πονημα 43 σελιδων, να το διαβασουν οι μπατσοι που τον κυνηγανε, να τους βγει το ντονατ απο τη μυτη να ξεφυγει ο Μαλαισιανος κ μετα να μπει μεσα στο φορουν να μας γραψει ενα προβληματισμο για την αεναη κινη των βαρκων στα τοπικα ποταμια

Trooper : καλά να πάθει

makis269 : δε σχολιάζω τίποτα για να μη θεωρηθεί spam...

Gcrook : ρε παιδιά μήπως περισσεύει καμιά μπιέλα?

Sniper : στ'@@ μας (κλάσει-κ... )

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τάσο......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a19: :a19:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    orizontas : ΚΑΛΑ... ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ tin kamera που ιθελε στη τουαλετα που του γκρμιζα ο αντιολυμπιακος πως θα επλενε την εξατμιση και κολλησε to dominator παιδια λιγη βοηθεια!

sapila racing : μια porche του '64 που είχα φτιαξει δε θα εμενε ποτε απο βενζινη

Titan : τον έχω και αυτόν! πάω για μακαροναδα τωρα στου Σωτήρη...

aggelos_SV : για να σχολιασουμε το θεμα πρεπει να κανουμε μια πανελλαδικη με τα SV... οι υπόλοιποι (4) τί λέτε?

div400 : και δε μας ζήταγε να του στειλουμε μια porche με courier? τσαμπα θα του ερχοτανε η τζαμαρια

Daemon : εγώ μιλάω μόνο με στοιχεία που ξέρω και στην ΓΑΔΑ δεν έχει γινει ποτε κατι τετοιο...

Lupo : αμ τον βλάκα.... κοτζάμ porche και δεν ηξερε να την μαουνάρει...

Vassilis-strom : στα πάσα της ελβετιας είδαμε μεσα στα φιδακια την porche και μας προσπερασε αλά εβρεχε τοσο πολυ που δεν ειδα την πινακιδα του

SPORAKIAS : who cares, don't drink and drive just smoke and fly

zephyr1 : Αμα το εκανα εγω, θα διαλεγα μια διαδρομή βραδυ στην πόλη μέχρι τη Λαμία και αθα τους ξεφευγα...

FestoNero : αυτός γιατί διαλεξε τόσο γηργορα αμαξι κι εγω δε μπορω να αποφασισω τί μηχανή θέλω?

xrider : ο Μαλαισιανός ήταν strontzo... εγω είδα από το μπαλκονι μου τους πυροβολισμους αλλά δεν ανησύχησα. καταρχήν επρεπε να ειχε κλεψει SLK

zireous : μετά απο επικοινωνία με αγγλική υπηρεσία οδικής παιδείας θα στείλω σε όλα τα φορουμ αυτοκινητων ενα δεκάλογο για το πως πρεπει να προσεχουμε όταν περναμε με τις μηχανές μπροστα από τζαμαριες εκθεσεων αυτοκινητων

matmat : στην τελευταία συλλογή μου με ποιηματα δεν εχω αναφερθεί καθολου στα τσουνακι της μαλαισιας ... χμ... καλή ιδέα...

kalgeorge : kai de moy lete ? eseis ama blepate to mploko tha tou kanate noima h tha ton afinate na synexisei me to klemmeno?

panayiotis : Εδώ η φωτό που είμαι αγκαλιά με τον κουστουμαρισμενο Μαλαισιανό μόλις βγήκε από τα πιτς

vangelis 64 : μια βολτα ρε τον φούστη μια βολτα να πάω μέχρι Ισπανία στη συναυλία ου Paco δε μπορουσε να μου το δωσει πριν τον πιάσουν ....;;;;

rsp : εξαγωγες ελαιόλαδο στη Μαλαισία τη τιμή πιάνει φέτος?

Dodok edessa : Και που είναι το πρόβλημα ρε κουμπάροι? θα του βγαλουμε του ανρθωπου ένα πορσικό από τον ΟΔΔυ της μαλαισίας , θα μοιράσουμε και την προμηθεια στον dodok και στον edessa και όλα καλά!

stoubi : δε θυμάμαι τί ηθελα να γραψω αλλά σίγουρα στο επομενο trail ride θα ξεφυγω απο τη γυναικα μου και θα πάω!

zoropatra : φτου ρε γμτ... ένα τηλ. ρε παιδιά που έμεινε ο άνθρωπος από βενζίνη! γμτ...γμτ... την έχασα την κούρσα....

resistman : τα καθικια οι μαλαισιομπατσοι γιατί στησανε οδοφραγματα και τους φοιτητες δε μας αφηνουν?

tai : Αν ηντούσανε Χριστιανοί στη Μαλαισία τέτοια δείγματα μη πολιτισμού δεν θα υπηρχαν.

srx6 : νομίζω πως ίσως δε μπορω να συμφωνησω τελειως με αυτα που δεν εχεις γραψει, αν γινομαι κατανοητος βεβαια αλλά ενταξει από μια σκοπια έχεις λόγο που το βρισκω λογικό...

sonic22 : dilono pos ego exo papsei na grafo sto forum, na eiste kala, kali synexeia...

el_hymador : Εγω δεν την παλεύω άλλο !! και καθεστε και ασχολειστε με τη μαλαισία και ήδη εχετε γραψει την Πάρνηθα στα σκέλια σας.... γκρρρ... διακοπες τωρα....γκρρρρ

alximistis : Πουλιέται tiger 955i τσαμπα παιδια! κι εν αγευμα δωρο .... (οι Μαλαισιανοί τρώγονται? )

McGyver : επρεπε να πάρει 4Χ4 τζιπάρα για να ξεφυγει.... βεβαια μετα μπορεί να χανοτανε στα βουνα αλλά μια φορά δε θα τον πιανανε...

χωματινος : επρεπε να με φωναξει να τον βοηθησω... θα του εδινα το τηλεφωνο του oldman και θα λυνοταν το προβλημα στο πι και φι (και χικ και χικ! )

fantacid : μονο εγω το φαινομενο θα μπορουσα να ξεφυγω...

powerphot : εμ βέβαια, γιατί αμα επαιρνε aprilia θα ξεχωριζε από το στυλ του ξεχωριστού.... πφ...
    (πάουερ φωτης δηλαδή...)

hornet : Ποιος σας είπε ρε σεις ότι τα porche είναι sport touring? Μονο το VFR δε θα εμενε από βενζίνη με τα 69 λίτρα ρεζερβουάρ του!

SF : Ασχολήθηκε κανείς αν σεβαστηκε τους πεζους? (κοιταξτε στην υπογραφή μου) και μη μου βγαζετε δουλεια στις γενικες γιατι πήζω!

Julius : re Man, ti malakies katheste kai grafete, Sniper katharize ego pao na drinG a coffee, leme

Nik0s : Καντε με moderator στα porche να τα καθαρισω και δωστε μου και κουμπακι για τα ban!

Dirtbird : Στα παλιά εντουράδικα χρόνια που τρεχαμε σε αγωνες αυτά τα πραγματα δε γινονται. εξάλλου αν ήταν για porche θα την παραγγελνα σε κούτα!

kalesin : Που σκατά πάρκαρα τη ferrari? Λες να την σηκώσανε και μένα με το γερανο?

DUKASII : Καλά έκανε και το παρατησε.... θα πήγε να παρει ΚΤΜ να βρει την υγεια του ο άνθρωπος

Λεωνίδας : Σταματήστε να σπαμάρετε
    ΥΓ1: πουλιέται CBF250
    ΥΓ2: makis πότε θα έρθεις Αθήνα
    ΥΓ3: να θυμηθώ σε 14,32 μήνες να το ξεθάψω

tropeas : Να τους κάνει μήνυση για ελαττωματικό υλικό στο δείκτη βενζίνης και να απαιτήσει αμάξι αντικαταστασης μεχρι να φτιαχτεί η βλάβη. (σου στέλνω στοιχεία της γραμμής καταναλωτών!)

tifoefs : δε δουλεύε το GPS του, γι'αυτό δε μπόρεσε να ξεφύγει

Oldman : το γλυκό αγόρι δε θα το πιάνανε... σήμερα έχουμε Δ.Σ. ?

Cpt. Haddock : γιατί δε πάει να κάνει ένα test ride το tiger? και να το κλέψει δε θα τον κυνηγήσει κανείς... χάρη θα τους κάνει

adam_tsouk : (άνευ λοιπών σχολίων αφού θα το δει μετά από τρίμηνο)

crs-k : Πάντα Τέτοια!!

dimchios : αφού ήταν τόσο βλάκας οδηγός και τον πιάσανε, εγώ με το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης θα τους πέρναγα σούζα

ταξιδευτής : Σιγά τα ωά, το να βγεις από την τζαμαρία είναι εύκολο... το να μπεις είναι το θέμα...

gandalf : Στα Βαλκάνια κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει

gixxerpap : ρε παιδιά στείλτε το τηλέφωνο του ανθρωπου... μήπως να το αντάλλαζε με το Κ7 + ένα δελτίο joker τώρα που ψάχνω για αμάξι?

Afrotwin : ama eixe omos to ypermixanika tin Africa tha eixe ksefygei alla tsou relaki pou tha klepseis kai porsiko... ama fero tin alysida kai to tsekouri tha sou po ego sta niata mou poy imoun filaki stin argyroupoli ti tous kaname kati sen kiesena

Trooper : καλά να πάθει

makis269 : δε σχολιάζω τίποτα για να μη θεωρηθεί spam...

Gcrook : ρε παιδιά μήπως περισσεύει καμιά μπιέλα?

Sniper : στ'@@ μας
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Τι μαλακας..
    :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

.....
    Nostra: θα γραψω ενα πονημα 43 σελιδων, να το διαβασουν οι μπατσοι που τον κυνηγανε, να τους βγει το ντονατ απο τη μυτη να ξεφυγει ο Μαλαισιανος κ μετα να μπει μεσα στο φορουν να μας γραψει ενα προβληματισμο για την αεναη κινηση των βαρκων στα τοπικα ποταμια

......

:rotflmao: :rotflmao:

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

re mlk taso...

ELEOS!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Γεια σου ρε Τάσο!!!

Αυτή τη φορά πρόλαβα κι έβγαλα το καλαμάκι από το στόμα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δύο χέρια πλάθουν σε δύο λεπτά την ιστορία της Honda
    από georgio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2013, 22:28
  2. δεν το βλεπουν ολοι απο την ιδια αποψη
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2010, 03:50
  3. την ιδια μερα με το Χριστο
    από SPORAKIAS στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 26/12/2006, 15:25
  4. Πόσες φορές έχετε δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 11:32
  5. Δύο μήνες απουσίας της Ντίνας(dna125) από την καθημερινότητά μου και...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2005, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF