Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 65

Θέμα: Μπαμπά,Μαμά πηρα μηχαν...ΝΤΟΥΠ !!!

Μπαμπά,Μαμά πηρα μηχαν...ΝΤΟΥΠ !!!

Το Σάββατο ήμουν παρέα με ένα φιλαράκι που είναι 17 χρονών.
    Πολύ σοβαρό και συγκροτημένο παλικάρι,για την ηλικία του.
    Γουστάρει τρελά τις μηχανές και όλη την ώρα το ψάχνει για να δει τι μοντέλο θα αγοράσει ,τι εξοπλισμό κ.λ.π. μιας και πλησιάζει ο καιρός για να βγάλει δίπλωμα .
    Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του ΑΚΟΥΝ μοτοσικλέτα και ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ….

Το περίεργο είναι ότι οι γονείς του δεν είναι τίποτα «συντηρητικοί» και αυστηροί ,αλλά έχουν ένα σχεδόν παθολογικό φόβο για τις μοτοσικλέτες .

Το παλικάρι στεναχωριέται πολύ γιατί από την μια δεν θέλει να τους στεναχωρήσει αλλά κι από την άλλη ,γουστάρει τρελά να πάρει μηχανή.
    Θέλει συμβουλές για το πώς μπορεί να πείσει τους γονείς του …
    Πολλοί από εμάς θα το εχουν αντιμετωπίσει ….
    Πως το λυσατε το προβλημα?????

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Να πεις στον φίλο σου να μιλήσει με τους δικούς του.

Αν είναι τόσο ενάντιοι στο να πάρει μηχανή(και δεν τους αδικώ γιατί κυρίως θα την έχει για μέσα στην πόλη - λόγω ηλικίας-διπλώματος-εμπειρείας), τότε να περιμένει να την πάρει όταν θα μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητος....

Δεν μπορείς να τους πείσεις αλλά μπορείς να τους κάνεις να το δεχτούν...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εγω που ειμαι στη φαση που προσπαθω να το λυσω το προβλημα αυτο,
    πηρα πρωτο το εξοπλισμο (για να ξερουν οτι σε οποια μηχανη ανεβενω
    και οπου παω περνω τα απαρετητα μετρα ασφαλειας) και το συζηταω
    συνεχεια οτι θα τη παρω, οτι και να λενε, και οτι εχω μυαλο στο κεφαλι
    μου κτλ, κτλ, κτλ....

Και απο οτι φαινετε, γιατι ειναι ακομα καθετη για αυτη την αποφαση και κινηση
    μου, και κλασσικα μου ειπαν οτι "θα σου παρω αυτοκινητο" , η
    επομενη κινηση ειναι να εχω παει να παραλαβω τη Λησταρχινα, να φτασω κατω
    απο το σπιτι (με φουλ εξοπλισμο ενοειτε!!! :o ) και να παρω τηλ. και να τους πω
    να κατεβουν....

Βεβαια μπορει να εχουμε καποιες τετοιες αντιδρασεις -->>> η :hypnotize η
    αλλα στο τελος δε θα μπορει να κανει και αλλιως....

υ.γ. εχω ηδη ρωτισει κατι φιλους μου αν θα με φιλοξενισουν οταν παρω τη μηχανη μπας και πρεπει να λειψω μερικες μερες απο το σπιτι μου μεχρι να ηρεμησουν τα πραγματα...

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ....τότε να περιμένει να την πάρει όταν θα μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητος....

Δεν μπορείς να τους πείσεις αλλά μπορείς να τους κάνεις να το δεχτούν...
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Να τη δουν αγορασμενη κ παρκαρισμενη εξω απο το σπιτι μια ωραια πρωια για να τελειωνει η υπο8εση....Εγω παντως αυτο εκανα γιατι με τις συζητησεις και τα παρακαλια ολο το ανεβαλα και μου τα ειχαν κανει τσουρεκια....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω οταν πηρα το σκουτερ μου δεν ειπα τπτ σε κανεναν το παρκαρα απο κατω :rotflmao: και καλα δε το λεω πουθενα με ειχε δει ολη η γειτονια

μου ελεγε η μανα μου καθε μερα
    ποιανου ειναι το βεσπακι ? :rotflmao: :rotflmao: δεν ξερω ελεγα :rotflmao:

και μετα απο κατι μηνες βαρεθηκα να περιμενω να φυγουν για να φυγω και τους το ειπα και η αντιδραση τους ηταν

μανα- τα μικρα ειναι σκοτωστρες να παρεις μεγαλυτερη να σε βλεπουν :rotflmao:

μπαμπας- ωραιο το παρταλι που πηρες θελει τακακια λαστιχα φλασ κλπ κλπ :rotflmao: :rotflmao:

το σουζουκι που το βρηκε ο πατερας μου και το πληρωσα εγω :rotflmao: στην αρχη του αρεσε

οταν πηρα το Ζ και του το εδωσα ειπαν

μαμα-αααυτη ειναι ωραια αλλα καβασακι? οι φτωχοι περναν καβασακι χαθηκε να παρεις μια τραιουμφ? :rotflmao:

μπαμπας - ωραια ήσυχη (βαζει μπρος παει ξαναγυρνα) καλε αυτη ειναι πολύ γρηγορη

αδελφος

ΔΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΡΕ? ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΛΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

μπαμπας- ωραιο το παρταλι που πηρες θελει τακακια λαστιχα φλασ κλπ κλπ :rotflmao: :rotflmao:

μαμα-αααυτη ειναι ωραια αλλα καβασακι? οι φτωχοι περναν καβασακι χαθηκε να παρεις μια τραιουμφ? :rotflmao:

αδελφος

ΔΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΡΕ? ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΛΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! "Καβασακι πηγες και πηρες; Δεν επαιρνες κανενα τραιουμφ;;;" ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Να του πεις να χαλαρώσει και θα του περάσει..
    αυθόρμητο είναι μάλλον επειδή βλέπει τους φίλους του με μηχανάκια αριστερά δεξιά.
    αν υπάρχει κάβλα θα υπάρχει και στα 28 του η σε καποια ηλικία πλέον που θα είναι πλήρως απεξαρτημένος από τους δικούς του..

εσύ πάντως μην τον πριζώνεις χειρότερα γιατί αν γίνει κάτι εσύ θα έχεις το κρίμα του..

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγω οταν πηρα το σκουτερ μου δεν ειπα τπτ σε κανεναν το παρκαρα απο κατω :rotflmao: και καλα δε το λεω πουθενα με ειχε δει ολη η γειτονια

μου ελεγε η μανα μου καθε μερα
    ποιανου ειναι το βεσπακι ? :rotflmao: :rotflmao: δεν ξερω ελεγα :rotflmao:

και μετα απο κατι μηνες βαρεθηκα να περιμενω να φυγουν για να φυγω και τους το ειπα και η αντιδραση τους ηταν

το σουζουκι που το βρηκε ο πατερας μου και το πληρωσα εγω :rotflmao: στην αρχη του αρεσε

οταν πηρα το Ζ και του το εδωσα ειπαν

αδελφος

ΔΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΡΕ? ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΛΕ :rotflmao:
    ξεχνας οτι εδω μεσα υπαρχουν και ατομα που ξερουν την οικογενεια σου.ειμαι ενας απο αυτους και εχω να πω οτι η οικογενεια της ευης παιδες δεν ειναι στον μεσο ορο...ειναι μια οικογενεια που συμβαδιζει με τα μυαλα της ευης...ΔΛΔ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    αυθόρμητο είναι μάλλον επειδή βλέπει τους φίλους του με μηχανάκια αριστερά δεξιά.
    αν υπάρχει κάβλα θα υπάρχει και στα 28 του η σε καποια ηλικία πλέον που θα είναι πλήρως απεξαρτημένος από τους δικούς του..

εσύ πάντως μην τον πριζώνεις χειρότερα γιατί αν γίνει κάτι εσύ θα έχεις το κρίμα του..

ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ <<ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ>> !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Κατσε ρε... τι φταιει το παιδι αν εχει μοτο κ ο φιλος του τον ζηλευει??Κι επειτα αν ο φιλος του παει και κανει καμια βλακεια και πεσει το παιδι με τη μοτο 8α φταιει??
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Να τη δουν αγορασμενη κ παρκαρισμενη εξω απο το σπιτι μια ωραια πρωια για να τελειωνει η υπο8εση....Εγω παντως αυτο εκανα γιατι με τις συζητησεις και τα παρακαλια ολο το ανεβαλα και μου τα ειχαν κανει τσουρεκια....
    +1

Κι εγώ πήρα χωρίς να το πολύσυζητήσω, είχα βέβαια αντιδράσεις του τύπου: "Θα στο κλειδώσω!" κτλ αλλά πέρασαν γρήγορα. Βέβαια την αγοράσα με λεφτά που είχα από κάτι δουλειές του κώλου και είχα κάνει το σκατό μου παξιμάδι για έναν χρόνο. Και κανέναν χρόνο μετά, έχοντας και ένα 13άρι Punto υπό διάλυση, άκουσα την κορυφαία ατάκα: "Βασίλη, τι θα έλεγες να πουλούσαμε το αμάξι και την μηχανή (ένα wr200 τότε), και να πάρεις μια μεγάλη μηχανή;" Από το "Ούτε να το σκέφτεσαι!" για παπί μου πρότεινε να πάρω 1000άρα on-off. Απλά πες του να δείξει την ωριμότητα του και να κάνει υπομονή.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ξεχνας οτι εδω μεσα υπαρχουν και ατομα που ξερουν την οικογενεια σου.ειμαι ενας απο αυτους και εχω να πω οτι η οικογενεια της ευης παιδες δεν ειναι στον μεσο ορο...ειναι μια οικογενεια που συμβαδιζει με τα μυαλα της ευης...ΔΛΔ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εμ δε το λες και τοσο καιρο για να ξερουμε που οφειλετε η κατασταση
    της Ευης και να μην ταλαιπορουμαστε να το ψαχνουμε!!!!

Live fast...
    Die Young...

Ρε συ συγνωμη, αλλα και μενα η κ@υλα της μηχανης μου ηρθε οταν ημουν
    πιτσιρικα και πρωτο-ζηλεψα κατι φιλεναδες μου....

Τωρα, που πλεων μπορω να την αποκτησω μονη μου, αν τη παρω και αρχισω
    τις μ@λ@κιες, και παω και βρεθω αγκαλια με καμοια κολονα (φτου, φτου μακρια)
    εκεινες θα φταινε δλδ????

Που στη τελικη ολες καβαλαγανε street και ss και τουμπανα!!!
    Live fast...
    Die Young...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Τωρα, που πλεων μπορω να την αποκτησω μονη μου, αν τη παρω και αρχισω
    τις μ@λ@κιες, και παω και βρεθω αγκαλια με καμοια κολονα (φτου, φτου μακρια)
    εκεινες θα φταινε δλδ????
    [/B][/QUOTE]

Οι κολονες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2008, 09:53
  2. μαμα, μπαμπα να σας γνωρίσω το αγορι μου
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:18
  3. Την πήρα την άτιμη....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 00:34