Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 83

Θέμα: Υπάρχει Θεός !! αλλά βοηθά μόνο τα θεοσεβούμενα Honda (ανεύρεση μηχανής)

Υπάρχει Θεός !! αλλά βοηθά μόνο τα θεοσεβούμενα Honda (ανεύρεση μηχανής)

Πρόκειται για μια προσωπική ιστορία εύρεσης κλεμμένης μηχανής , με την βοήθεια του θεού,
    ή κάποιου συνεργάτη του !!

1 )Επειδή οι αναφορές που θα γίνουν , παραπέμπουν στον πνευματικό κόσμο , καλό είναι όσοι τον αμφισβητούν , να μην διαβάσουν το θέμα .

2)Καλό είναι όσοι έχουν όρεξη για απλό κουτσομπολιό,
    και κριτική του χαραχτήρα του άλλου, ( Βλέπε ... ψυχολόγοι τις πλάκας ) να μην το διαβάσουν , ούτε αυτοί .

3)Οι αμφισβητίες , και οι υπέρμαχοι άλλων θρησκευτικών πιστεύω , αλλά και οι άθεοι , καλό είναι να μην το διαβάσουν ..

4)Εαν έμεινε κάνεις που να έχει αρκετή ταπεινότητα , και ανοιχτό μυαλό, ας διαβάσει την παρακάτω ιστορία η οποία είναι , κατά δήλωση μου , ΑΠΟΛΥΤΑ αληθινή .

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο εκείνη την Μεγάλη Παρασκευή , που στα ξημερώματα της ,
    4:30 με 5:30 , δυο κλεφτρόνια , και προφανώς διανομείς ναρκωτικών , βούτηξαν έξω από κατάστημα μου , τα καημένο μου αλογάκι , το οποίο δεν γυάλιζε και δεν ήταν και στα καλύτερα του εμφανισιακά .

Για να μην χρονοτριβώ στην περιγραφή , θα παραμείνω όσο μπορώ στα γεγονότα .

Εφόσον κάνω μια μαύρη ανάσταση , έπειτα από δυο μέρες , πηγαίνω στην εκκλησιά,
    κατά της 10 το πρωί , και μέσα σε μια άδεια από κόσμο εκκλησιά .

Αρχισα να εκδηλώνω το παράπονο μου , στον πνευματικό κόσμο , με συνέπεια την αναβίωση όλης της ιστορίας , με αποτέλεσμα την έκρηξη του εσωτερικού μου κόσμου .

Προσπαθώ να είμαι μαχητής, της αδικίας , προς τρίτους .
    Και το να είμαι εγώ πλέων θύμα αδικίας , με έφερε στο χείλος υπέρτατης ψυχολογικής φόρτισης , που με οδήγησε, στο να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι , και να απειλήσω θεούς και δαίμονες,
    με την απόλυτη αμφισβήτηση .

Το σε κάθε δυσκολία , να αμφισβητούμε τον πνευματικό κόσμο , το κάνουν όλοι , αλλά όχι εγώ .

Εγω κάνω μια ζωή που την χαρακτηρίζει η ενάρετη πορεία , και η διαρκεί προσπάθεια,
    στο να παραμείνω σε αυτήν την ενάρετη πορεία .(χωρίς να είμαι αλάθητος)

Και ναι , σχεδόν απαιτώ , οι ουράνιες δυνάμεις , να είναι φύλακας - οδηγός και προστάτης μου..

Τέλος εισαγωγής ... ακολουθεί το κυρίως συμβάν .

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	asfaleia-boloy-ax-1-_-2000.jpg 
Προβολές:	580 
Μέγεθος:	49,0 KB 
ID:	97176

Μην γράψει κανείς τίποτα .... συνεχίζεται .

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Δεν κρατήθηκα ρε γμτ.
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Πρόκειται για μια προσωπική ιστορία εύρεσης κλεμμένης μηχανής , με την βοήθεια του θεού,
    ή κάποιου συνεργάτη του !!

1 )Επειδή οι αναφορές που θα γίνουν , παραπέμπουν στον πνευματικό κόσμο , καλό είναι όσοι τον αμφισβητούν , να μην διαβάσουν το θέμα .

2)Καλό είναι όσοι έχουν όρεξη για απλό κουτσομπολιό,
    και κριτική του χαραχτήρα του άλλου, ( Βλέπε ... ψυχολόγοι τις πλάκας ) να μην το διαβάσουν , ούτε αυτοί .
    3)Οι αμφισβητίες , και οι υπέρμαχοι άλλων θρησκευτικών πιστεύω , αλλά και οι άθεοι , καλό είναι να μην το διαβάσουν ..
    .......................

Τι λεεεε ρε φιλε .... :wacko:

Και να χασουμε τετοια πλακα?

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
    Δεν κρατήθηκα ρε γμτ.
    Εγω αντιθετως κρατηθηκα ΠΟΛΥ ωρα, αλλα αργουσε να συνεχισει ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Έτσι λοιπόν στις 10 το πρωί είμαι στην εκκλησιά , και στις 10:30 είμαι πίσω στο μαγαζί κάνοντας σέρβις σε μια συσκευή Φαξ .

Στις 11:00 έρχεται ένας φίλος εργολάβος γυψοσανιδάς , ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ !! (Τεράστιο FIAT)

Κάνουμε μια συζήτηση , και του τονίζω ότι έχω ένα προαίσθημα,
    να ψάξω για την μηχανή και στην Λάρισα

Μου απαντά ... καλά !! ................ και πάει να φύγει , για να συνεχίσει τις δουλείες του .
    Κάνοντας πέντε βήματα , σταμάτα και γυρίζει πίσω !!

Μου λέει .... Πάμε !! .. Φεύγουμε για Λάρισα !!

Παρατάω τα πάντα , κλειδώνω το μαγαζί και φεύγουμε ... 11:15 είμαστε πλέων στην αρχή για τον δρόμο προς Λάρισα .

Η συζήτηση μέσα στο αυτοκίνητο δεν ήταν πλούσια , εφόσον ήμουνα σε βαθύ πόνο .
    Στις 11:45 πλησιάζοντας το χωρίο Πλατύκαμπο .... Και κάπου, μεταξύ σοβαρού και αστείου , του λέω ... Σκέψου ότι στο αυτοκίνητο , να μην είμαστε λέει δυο , αλλά τρεις !! σκέψου να γυρίσουμε και να την έχουμε φορτωμένη !!
    Με κοίταξε περίεργα , αλλά δεν με παρεξήγησε .. είναι και αυτός σπαθάτο παλικάρι , άλλα όχι και τόσο ενάρετος , μιας και έκανε , και κάτι πονηριές όταν πέρασε από την Γερμανία στα νιάτα του .

Στις 12:00 είμαστε παρκαρισμένοι στην είσοδο τις Λάρισας , και με την άφιξη μας , συνειδητοποιώ το παράλογο ... Ας παρκάρει κάποιος μια μότο μέσα σε μια πόλη 200.000 κατοίκων , ΚΑΙ ας ζητήσει σε κάποιον άλλο να την βρει !! Πόσες βδομάδες θα έκανε ή χρειάζονταν !! ?

Πέφτω σε βαριά κατάθλιψη .... ενώ ο φίλος που λέει ότι έχει μια γνωριμία με ένα άτομο που δούλευε κάποτε μαζί του , έναν Λαρισαίο , όπου ήθελε να τον καλέσει και στο γάμο του , άλλα δεν έβρισκε το τηλέφωνο του !!!
    Η καρτα του βρέθηκε στο ντουλαπάκι από το φορτηγό !!! ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ αλλάξει το νούμερο για οχτώ χρόνια !!

Γίνεται η κλίση , και απαντά γενικά , ότι , κακόφημες περιοχές στην Λάρισα για θέματα ΜΟΤΟ, είναι τα Ταμπάκικα !! και η Φαλάνη ..

12:10 Φτάνουμε στην κεντρική πλατεία περιοχής Ταμπάκικα !! από την πάνω πλευρά ,και παρκάρουμε σε μια άκρη .

Με κοιτάει στα μάτια ο φίλος μου , και μου λέει, ..... εδώ είμαστε !! Ταμπάκικα !!

Τον κοιτάω και εγώ , και με ένα απόκοσμο ύφος , του λέω με ηρεμία .. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ....

Αυτός δεν κατάλαβε ... και λέει , εγώ θα κοιτάω από της αριστερή μεριά , και εσύ από την δεξιά ..

ΟΧΙ του λέω , εγώ θα σου δείχνω τον δρόμο ... .. ΚΑΙ του δίνω την εντολή να στρίψει ΔΕΞΙΑ ..

Όντως στρίβει μέσα σε ένα στενό δρόμο ο οποίος τερμάτιζε σε λίγα μέτρα , έχοντας υποχρεωτική διαφυγή μια αριστερή στροφή ... έτσι δεν χρειάστηκε να ξαναμιλήσω .

Έπειτα από την αριστερή στροφή και στα πρώτα 20 μέτρα , βλέπω στο αριστερό μέρος του δρόμου , ένα φλιμπεράδικο, στο τέλος του κτιρίου υπήρχε ένας μικρός ακάλυπτος χώρος , και η μηχανή μου παρκαρισμένη μπροστά στα μάτια μου !!!! Χωρίς πινακίδα , χωρίς βαλιτσάκι , και την αναγνώρισα από σημάδια που μόνο εγώ γνωρίζω ... μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου .

Πηδάω πάνω από το κινούμενο φορτηγό , ουρλιάζοντας .. Η ΜΗΧΑΝΗηηηηη μου ..

Ο φίλος μου σοκαρισμένος, παρκάρει , έρχεται και με αρπάζει , τραβώντας με , σε μια άκρη , ώστε να προγραμματίσουμε με λογική , τις υπόλοιπες κινήσεις μας .. ενώ εγώ ήμουν σε πλήρη παραλήρημα .. Ώρα Ελλάδος 12:15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλούμε την τοπική Ασφάλεια όπου , λόγο των ήμερων του Πάσχα , υπολειτουργούσε , με μόνο τέσσερα άτομα υπηρεσία αντί για δέκα !!

Ακολούθησαν στιγμές απείρου κάλους , όταν έκαναν ότι δεν πίστευαν, ότι η μηχανή είναι δικιά μου, και εγώ, μιας κλαίγοντας , και μιας βρίζοντας , έδειχνα τα χαρτιά μου και τα κλειδιά μου !!

Η μηχανή βρέθηκε με λουκέτο στο πίσω δισκόφρενο !!! Ο ΚΛΕΦΤΗΣ την κλείδωσε !!

Την φορτώσαμε μέσα στο ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ !!!!! Και κατευθυνθήκαμε στην Ασφάλεια Λάρισας , για γραφειοκρατικές διαδικασίες .

Ωρα 13:00 το μεσημέρι , αμίλητοι , και σοκαρισμένοι , αλλά χαμογελαστοί , επιστρέφουμε για Βόλο , έχοντας πάρει ένα κυπελλάκι καφέ , από το τυροπιτάδικο του δρόμου .

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου , την έκφραση του φίλου μου , που σοκαρισμένος μόλις βρήκα την μηχανή , φώναζε σε παραλήρημα ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩ ( ότι βρέθηκε ) ...

Δεν το πίστευε ούτε την ώρα που ξεκινήσαμε, ότι είχαμε έστω κάποια ελπίδα , ( Εγώ όμως ξέρω καλά ... ότι τον χρησιμοποίησε ο θεός , για να γίνει το θέλημά του ).
    Όπως χρησιμοποίησε και μένα , και έδωσε απίστευτη ώθηση , ώστε να μην μπορεί τίποτα, να σταματήσει το θέλημα του .

Μετά από αυτό το γεγονός , έχω πλέων εσωτερική δύναμη 1000 ανθρώπων , και για το θέμα πίστης , σπάω κεφάλια ..

Το ΑΧ-1 , δεν το αφήνω από τα χέρια μου , με τίποτα ... θα είναι μαζί μου , μέχρι το τέλος της ζωής μου , ως ανάμνηση και μαρτυριά , ότι υπάρχει θεός !!!

.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι τραβαμε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Καλη η ιστορια... δεν λεω...

Ο Δρακος ομως που ειναι?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

.............. Κάνουμε μια συζήτηση , και του υποδηλώνω ότι έχω ένα προαίσθημα,
    να ψάξω για την μηχανή και στην Λάρισα

Μετά από αυτό το γεγονός , έχω πλέων εσωτερική δύναμη 1000 ανθρώπων , και για το θέμα πίστης , σπάω κεφάλια ..

Το ΑΧ-1 , δεν το αφήνω από τα χέρια μου , με τίποτα ... θα είναι μαζί μου , μέχρι το τέλος της ζωής μου , ως ανάμνηση και μαρτυριά , ότι υπάρχει θεός !!!

.

:a53:
    Άλλοι αυτό το ονομάζουν "κληρονομικό χάρισμα"
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Καλη η ιστορια... δεν λεω...

Ο Δρακος ομως που ειναι?
    Εγώ είμαι ο δράκος .. και αυτήν είναι η ιστορία μου ..

Μετά σου λένε Χάρι Πότερ και κουραφέξαλα !! :rotflmao:

.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Mάλιστα.

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Βούδας. Αν δεν κάνω λάθος ψαχνανε για ένα Ένφιλτ Μπούλετ 350 που είχε χαθεί κάπου στο Ράτζασταν. Δεν το θυμάμαι ακριβώς θα το ψάξω καλύτερα και θα σε ενημερώσω.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    kiriakost ειναι και σαββατο.

Πιστευω ο θεος να σου δωσει πολυ δυναμη γιατι απο δευτερα μ'αυτα που θα ακουσεις η περιπετεια με το μηχανακι θα φαινεται παιχνιδι.

Εισαι ωραιος και μονο που ειχες το θαρρος να ποσταρεις κατι τετοιο εδω μεσα Μπραβο.

Σου ρχεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Ο,τι να ναι λεμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    kiriakost ειναι και σαββατο.

Πιστευω ο θεος να σου δωσει πολυ δυναμη γιατι απο δευτερα μ'αυτα που θα ακουσεις η περιπετεια με το μηχανακι θα φαινεται παιχνιδι.

Εισαι ωραιος και μονο που ειχες το θαρρος να ποσταρεις κατι τετοιο εδω μεσα Μπραβο.

Σου ρχεται.
    Δεν ανησυχώ καθόλου , τους περιορισμούς που έβαλα , διευκρινίζοντας , ποιο είναι το επιθυμητό κοινό, για το παρών θέμα ........... Τους έβαλα , για να προστατέψω τους αντιπάλους , από ψυχικές διαταραχές .

Η δική μου ζωή βρίσκεται σε πραγματική γαλήνη , πράγμα που τους εύχομαι να την βρουν κάποτε.

Και τέλος επειδή το είδα να ξανασυμβαίνει εδώ μέσα .... να σκοτώνονται και να ξαναρωτιούνται ......
    " Γιατί άμα είναι έτσι , ο θεός να βοηθάει εδώ, και όχι εκεί ?? " κλπ κλπ .

Απάντηση , όποιος έχει καθαρή ψυχή , ας πάει να τον ρωτήσει .. επισκεπτόμενος έναν αντιπρόσωπο του , στο κοντινότερο μοναστήρι ..

Οταν θα κυκλοφορήσει ξανά το ΑΧ-1 ,
    θα διοργανώσω βόλτα με θέμα επίσκεψη σε μοναστήρι ..

Ο Θεός υπάρχει και μερικές φορές μας εκπλήσσει με αυτά που κάνει! Χαίρομε για αυτό που σου συνέβη, πέρα από την μηχανή που βρήκες ,πιστεύω θα σου δίνει αυτή η φάση δύναμη για όλη σου την ζωή.
    Τώρα βέβαια θα ακούσεις πολλές εξυπνάδες (ήδη άρχισαν τα όργανα) αλλά ...σκασίλα σου!
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αυτον τον πως τον ειπες; ...τον θεο ...προσεχε τον γιατι εχει ενα διαβολεμενο χιουμορ ,αστα να πανε.
    Δηλαδη απο τη μια σου βρηκε τη μηχανη κι απο την αλλη ειναι ικανος να σου χασει τη βιδα του ρεζερβουαρ και να μην τη ξαναβρεις ποτε σου.Γι αυτο σου λεω προσεχε.
    Επειδη την εχω παθει στο λεω...
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οχι μόνο τα κακά μας, αλλά και τα καλά μας!!
    από LIBYKOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2007, 05:03
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:12
  3. Δέν φταίνε μόνο τα αυτοκίνητα
    από lygonis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 10:26
  4. Για να μη λέμε μόνο τα στραβά...