Πρόκειται για μια προσωπική ιστορία εύρεσης κλεμμένης μηχανής , με την βοήθεια του θεού,
ή κάποιου συνεργάτη του !!
1 )Επειδή οι αναφορές που θα γίνουν , παραπέμπουν στον πνευματικό κόσμο , καλό είναι όσοι τον αμφισβητούν , να μην διαβάσουν το θέμα .
2)Καλό είναι όσοι έχουν όρεξη για απλό κουτσομπολιό,
και κριτική του χαραχτήρα του άλλου, ( Βλέπε ... ψυχολόγοι τις πλάκας ) να μην το διαβάσουν , ούτε αυτοί .
3)Οι αμφισβητίες , και οι υπέρμαχοι άλλων θρησκευτικών πιστεύω , αλλά και οι άθεοι , καλό είναι να μην το διαβάσουν ..
4)Εαν έμεινε κάνεις που να έχει αρκετή ταπεινότητα , και ανοιχτό μυαλό, ας διαβάσει την παρακάτω ιστορία η οποία είναι , κατά δήλωση μου , ΑΠΟΛΥΤΑ αληθινή .
Εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο εκείνη την Μεγάλη Παρασκευή , που στα ξημερώματα της ,
4:30 με 5:30 , δυο κλεφτρόνια , και προφανώς διανομείς ναρκωτικών , βούτηξαν έξω από κατάστημα μου , τα καημένο μου αλογάκι , το οποίο δεν γυάλιζε και δεν ήταν και στα καλύτερα του εμφανισιακά .
Για να μην χρονοτριβώ στην περιγραφή , θα παραμείνω όσο μπορώ στα γεγονότα .
Εφόσον κάνω μια μαύρη ανάσταση , έπειτα από δυο μέρες , πηγαίνω στην εκκλησιά,
κατά της 10 το πρωί , και μέσα σε μια άδεια από κόσμο εκκλησιά .
Αρχισα να εκδηλώνω το παράπονο μου , στον πνευματικό κόσμο , με συνέπεια την αναβίωση όλης της ιστορίας , με αποτέλεσμα την έκρηξη του εσωτερικού μου κόσμου .
Προσπαθώ να είμαι μαχητής, της αδικίας , προς τρίτους .
Και το να είμαι εγώ πλέων θύμα αδικίας , με έφερε στο χείλος υπέρτατης ψυχολογικής φόρτισης , που με οδήγησε, στο να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι , και να απειλήσω θεούς και δαίμονες,
με την απόλυτη αμφισβήτηση .
Το σε κάθε δυσκολία , να αμφισβητούμε τον πνευματικό κόσμο , το κάνουν όλοι , αλλά όχι εγώ .
Εγω κάνω μια ζωή που την χαρακτηρίζει η ενάρετη πορεία , και η διαρκεί προσπάθεια,
στο να παραμείνω σε αυτήν την ενάρετη πορεία .(χωρίς να είμαι αλάθητος)
Και ναι , σχεδόν απαιτώ , οι ουράνιες δυνάμεις , να είναι φύλακας - οδηγός και προστάτης μου..
Τέλος εισαγωγής ... ακολουθεί το κυρίως συμβάν .
.
![]()