Κατεβαινοντας το πρωι τη Μεσογειων επα8α μια λαχταρα και μου φαινεται 8α παω να παιξω κανα Λοττο σημερα...
Οι δυο λωριδες ηταν τιγκα ενω ο λεωφοριοδρομος σχετικα ανετος ...
Εκει που πηγαινα λοιπον... μου πετιεται μια κοπελια σχεδον τρεχοντας ... Για την ακριβεια πεταχτηκε απο ενα βανακι το οποιο ηταν ψηλο κι ετσι ηταν τελειως κρυμμενη...Το σημειο απο οπου πεταχτηκε ηταν παντελως κουλο γιατι δεν πλησιαζα ουτε εφευγα απο φαναρι...κοινως στη μεση της διαδρομης χωρις να υπαρχει καπου κοντα διαβαση...Απλα αυτη σκεφτηκε οτι ηταν τα αμαξια σταματημενα και αρχισε και περναγε...
Με το που πετιεται πλακωνομαι στα φρενα, αλλα ρε παιδια...απλα ηταν 8εμα τυχης που δε χτυπησαμε ... σας λεω οτι τη γλιτωσε για ενα βημα...ΕΝΑ !!!
Συνεχισα να φρεναρω αλλα γυρισα και ειδα πως ειναι οκ...(δεν ξερω καν αν το πηρε πρεφα κιολας γιατι ολα γινανε μεσα σε δευτερολεπτα) ...
Η φαση ειναι πως μπορει και να μη με ειδε γιατι βαραγε κι ο ηλιος στα ματια ... αλλα και παλι ρε παιδια...ειναι τροπος αυτος να περνανε το δρομο???
Συνεχισα το δρομο μου με ενα τρελλο σφιξιμο στο στομαχι και για καποιες στιγμες δε λειτουργουσα γιατι ειχα την εικονα μπροστα μου ...
Αυτο που μου τη δινει ειναι πως πολλες φορες ειναι ετοιμοι ΑΥΤΟΙ να πεσουν πανω μας...Στρεφουν το κεφαλι προς τα εμας αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ και ερχονται πανω μας..!!!Το εχετε παρατηρησει???
![]()
![]()