Καταρχήν ελπίζω να περάσατε super όσοι πήγατε στην εκδρομή την Κυριακή.
Εγώ το Σάββατο το βραδάκι, και αφού είχα πάει σε ένα γάμο, γυρίζω σπίτι, παίρνω τον "Τιμωρό" και πάω να πάρω την almalibera να πάμε βολτίτσα και να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της Εκδρομής της Κυριακής.
Ξεκινάμε για Πειραιά μεριά, κατεβαίνω τον Κηφισό και επειδή γίνονται έργα και σε πάνε κύκλο, αποφάσισα να μπω σε μια παράκαμψη και να βγω μέσω Ρέντη.Και έτσι έγινε.Μετά την πλατεία του Ρέντη, ακολούθαγα κάτι ταμπέλες παρακάμψεων, ψιλοχαθήκαμε κι όλας και βγαίνω σε ένα εργοστάσιο σε μια ευθεία.
Παρατηρώ ότι είχε κάτι ξύλα και πέτρες τοποθετημένες σε ευθεία.Μπροστά μου ένα παπί με τα πολλά πέρασε.Σκέφτομαι σιγά σιγά θα περάσω κι εγώ.Πάω να περάσω με 5χλμ κι ακούω ένα θόρυβο από το μπροστινό και το ΧΧ κοκκαλώνει.Σκέφτομαι μόλις την γάμησες μεγάλε.Κατεβαίνω, βλέπω ένα τεράστιο ξύλο σφηνωμένο ανάμεσα στο φτερό και τον μπροστινό τροχό.Με τα πολλά το βγάζω και λέω οκ μικρή η ζημιά.Ξέχασα να σας πω, ότι τα ξύλα ήταν εκεί γιατί πολύ απλά είχαν κάνει οι Ολυμπιακοί μπλόκο για τα βαζέλια και πριν κάτι ώρες τους την είχαν στημένη.
Πάω να ξεκινήσω και άκουγα ένα τακ-τακ.Ξανασταματάω λίγο πιο πέρα και οι ανησυχίες μου έγιναν πραγματικότητα.Είχε σπάσει σε ένα σημείο το φτερό, και το υπόλοιπο είχε στραβώσει με αποτέλεσμα να ακουμπάει στο λάστιχο.Η ξενέρα μου απίστευτη.Ευτυχώς που ήταν και η almalibera και με έκανε να νιώσω καλύτερα.
Κάπου εκεί τέλειωσε χωρίς καν να αρχίσει η εκδρομή της Κυριακής για μένα και την ’ρτεμις.
Και να ζητήσω συγνώμη από την ’ρτεμις που της στέρησα την εκδρομούλα.Αλλά κάτι μου λέει ότι την αποζημίωσα μετά λίγο πολύ.Θέλω να πιστεύω δηλαδή.
Τώρα για τα υπόλοιπα παιδιά της εκδρομής ξέρω ότι κατάλαβαν τον λόγο που δεν ήρθα.
Βασικά εκτός από το φτερό, φοβήθηκα μήπως έχει γίνει καμιά ζημιά στα φρένα έτσι όπως μαγκώθηκε το ξύλο.
Τέλος πάντων.Θα πάω να τα κοιτάξω, να φτιάξω και το φτερό και από εκδρομούλες θα κανονιστούν και άλλες.
Κάπως έτσι πέρασα το Σαββατοκύριακο.Αν και πολύ καλύτερα τα πέρασα δηλαδή, σχεδόν τέλεια, αλλά μην την ψάχνεται.Βλέπεται όσοι οδηγούν ΧΧ βρίσκουν λύσεις και για τα πιο δύσκολα.Χαχα!!
Και εννοείται ότι για να περάσει κάποιος τέλεια δεν γίνεται να είναι μόνος του.Πρέπει να συμβάλει και άλλο ένα άτομο.Και έτσι και έγινε.Ήταν από τα πιο ξεκάρφωτα, απρόσμενα και συνάμα ομορφότερα Σαββατοκύριακα που έχω περάσει.Τα είχε όλα.Σασπένς,περιπέτεια κτλ κτλ.
Υ.Γ Τελικά την έβαλα την ουρά και η πινακίδα εκεί που είναι μόνο εργάτης σε υπόνομο μπορεί να την δει!Χαχα!!
Και πάλι καλημέρα σας!![]()