Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: pethane enas filos!

Μελος προς επιτηρηση Το avatar του/της koyrsaross

pethane enas filos!

proxthes 7-8-07 kata tis 10 to brady eimai sto galatsi me enan filo mou kai arazoume kata tis 11 feygoume kai lew tha ta poume ayrio to paidi eixe ena gsxr 600 kainourio to eixe danisth apo enan malaka...kai exthes ematha oti me to pou xwristikame skotothike sthn beikou sthn gefyra.efyge me 240 xwris kranos sthn strofh sthn gefyra tis beikou an kserete apo ekei...thn mia stigmh piname kafe mazi kai thn allh den yphrxe o filos.o katoxos ths mhxanhs ti edwse gsxr 600 se enan paidi pou den exei empeiria apo tetoia mhxanakia kai xwris kranos kiolas na paei boltes?eleos ekleise ena spiti!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Λυπάμαι πολύ για το παιδί.Αυτοί οι χαρακτηρισμοί όμως δεν πρέπει να λέγονται.Φαντάσου τις τύψεις που θα έχει ο κάτοχος της μηχανής.Δεν του δάνεισε τη μηχανή για να πάθει ατύχημα.Το λάθος όπως το περιγράφεις ήταν καθαρά του οδηγού.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: pethane enas filos!

Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
    proxthes 7-8-07 kata tis 10 to brady eimai sto galatsi me enan filo mou kai arazoume kata tis 11 feygoume kai lew tha ta poume ayrio to paidi eixe ena gsxr 600 kainourio to eixe danisth apo enan malaka...kai exthes ematha oti me to pou xwristikame skotothike sthn beikou sthn gefyra.efyge me 240 xwris kranos sthn strofh sthn gefyra tis beikou an kserete apo ekei...thn mia stigmh piname kafe mazi kai thn allh den yphrxe o filos.o katoxos ths mhxanhs ti edwse gsxr 600 se enan paidi pou den exei empeiria apo tetoia mhxanakia kai xwris kranos kiolas na paei boltes?eleos ekleise ena spiti!

Αν εφυγε με 240 στην γεφυρα της Βεϊκου, πιστευεις οτι με κρανος θα γλυτωνε?

Τεσπα...

Συλλυπητηρια για τον φιλο σου.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

sigoura o katoxos ths mhxanhs tha exei typseis gia olh tou thn zwh alla den dineis ena gamidi gsxr 600 se ena paidi 22 xronwn pou den exei empeiria apo tetoia mhxanakia pou odhgouse mono entourakia.ksereis oti tha anoiksei to gazi kai ksereis oti den tha stamathsei.kai tha zouse an forouse to kranos giati xtyphse mono to kefali tou.twra an htan 240 den to kserw sigoura alla etsi akousthke apo enan gnwsto pou htan ekei.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Πάντως, αν κρίνω από το θαυμαστικό στόν τίτλο του ποστ, δεν πρέπει να είσασταν και πολύ φίλοι...

Κρίμα πάντως το παλικάρι...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

to thaymastiko phgaine gia na to dei o katoxos ths mhxanhs.shmera ekana egrafh sto moto mono kai mono giayto.
    oso gia ton an eimastan filoi h oxi den exei shmasia.
    shmasia exei to symban apo thn aperiskepsia kapoiou!

Κρίμα το παιδί..

Μην ρίχνεις όλη την ευθήνη στον άλλο όμως. 22 χρονών ήταν ο φίλος σου, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα απο το να τρέχει στους δρόμους και μάλιστα χωρίς εξοπλισμό. Τί να πεις τώρα.. τέτοια ώρα τέτοια λόγια.. Κρίμα και πάλι..
    From a Battle I've come..
    to a Battle I ride..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Κρίμα. Η Βεϊκου είναι επικίνδυνη καθώς έχει πολύ ανοιχτές στροφές που σε προδιαθέτουν να ανοίξεις. Στο σημείο που λες έχουν γίνει πολλά.

Πάντως δεν μπορείς να ρίχνεις την ευθύνη στον τύπο που έδωσε το μηχανάκι στο φίλο σου. Κύριος υπεύθυνος είναι ο ίδιος. Προφανώς και οι δύο συμπεριφέρθηκαν απερίσκεπτα, δυστυχως για τον ένα ήταν μοιραία η απερισκεψία του. Και εσύ όμως αφού ήσουν μαζί του πριν γίνει το κακό ίσως θα έπρεπε να τον ταρακουνίσεις λίγο βλέποντάς τον με το διάβολο το GSXR , ακράνωτο και γνωρίζοντας ότι είναι άπειρος. Αλλά δεν μπορεί κανείς να σε κατηγορήσει γιατί την κύρια μαλακία την έκανε το παληκάρι που έφυγε.

Αν δεν κάνω λάθος είδα πριν καποιες μέρες λουλούδια στο στηθαίο ακριβώς μετά την γέφυρα, προς Ηράκλειο.

Και πάλι κρίμα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

exeis dikio zero.ftaw kai egw kai o katoxos kai oloi oi filoi tou

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    φίλε κουρσάρε,
    συλληπητήρια για το φίλο σου.
    Όμως, νομίζω ότι κάνεις μεγάλο λάθος να ρίχνεις το φταίξιμο στον ιδιοκτήτη. Επειδή από πολύ μικρός έχω μηχανές, έχω να σου πω ότι ο πιτσιρικάς που δεν έχει μηχανάκι, γίνετε ΤΡΟΜΕΡΑ φορτικός προκειμένου να του δανείσεις το μηχανάκι σου.
    Εγώ προσωπικά, έχω τσακωθεί δεκάδες φορές, επειδή δεν έδινα τα μηχανάκια μου στον κάθε ένα.
    Δεν φταίει λοιπόν αυτός, γιατί 99% δεν του είπε του φίλου σου, πάρε το μηχανάκι και πήγαινε με 240...
    Και στην τελική, με 240 τι πήγε να αποδείξει δηλαδή? Σίγουρα όλοι πονάνε όταν χάνετε μια ζωή, αλλά βρε αδερφέ ακόμα και πάνω στον πόνο μας, ας κρατάμε μία λογική.
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Καλό ταξίδι στο παλικάρι.. δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω κι ότι και να πούμε τώρα..

Κουράγιο στους ανθρώπους και τους φίλους του..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koyrsaross
    exeis dikio zero.ftaw kai egw kai o katoxos kai oloi oi filoi tou
    Δεν είπα αυτό ρε συ. Πάντως αν μπορεί να βγεί κατι καλό από την υπόθεση είναι να προσέχετε περισσότερο και να βάζετε όρια στους εαυτούς σας.

Έχοντας χάσει κι εγώ δικό μου άνθρωπο γνωρίζω ότι πάντα περνανε σκέψεις από το μυαλό όπως -Τι θα μπορούσα να έχω κάνει και δεν το έκανα. Δεν είμαστε ρομποτ όμως, τα λάθη ανθρώπινα. Καλό κουράγιο σε σένα, τους φίλους του και την οικογένεια του.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    φίλε κουρσάρε,
    συλληπητήρια για το φίλο σου.
    Όμως, νομίζω ότι κάνεις μεγάλο λάθος να ρίχνεις το φταίξιμο στον ιδιοκτήτη. Επειδή από πολύ μικρός έχω μηχανές, έχω να σου πω ότι ο πιτσιρικάς που δεν έχει μηχανάκι, γίνετε ΤΡΟΜΕΡΑ φορτικός προκειμένου να του δανείσεις το μηχανάκι σου.
    Εγώ προσωπικά, έχω τσακωθεί δεκάδες φορές, επειδή δεν έδινα τα μηχανάκια μου στον κάθε ένα.
    Δεν φταίει λοιπόν αυτός, γιατί 99% δεν του είπε του φίλου σου, πάρε το μηχανάκι και πήγαινε με 240...
    Και στην τελική, με 240 τι πήγε να αποδείξει δηλαδή? Σίγουρα όλοι πονάνε όταν χάνετε μια ζωή, αλλά βρε αδερφέ ακόμα και πάνω στον πόνο μας, ας κρατάμε μία λογική.

+10000

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ena antio ston filo mou ....
    από Spike στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 08:33
  2. akoma ena
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2004, 11:41
  3. ena megalo "BRAVO"