Exw ena bandit 400 toy 91 poy anakataskevazw,psaxnw dynojet edw sto ellada,oloi moy lene oti yparxei,kaneis den moy leei poy,exei kaneis kamia idea?
Exw ena bandit 400 toy 91 poy anakataskevazw,psaxnw dynojet edw sto ellada,oloi moy lene oti yparxei,kaneis den moy leei poy,exei kaneis kamia idea?
Ο πυργος της Βαβελ
Αν υπαρχει στην Θεσσαλονικη με ενδιαφερει και εμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
Εγω Dynojet δυναμόμετρο ψαχνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Dynojet δυναμόμετρο ψάχνεις ή
dealer της Dynojet για special parts?
Αλλο δεν σου κανει δηλαδη;Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Εγω Dynojet δυναμόμετρο ψαχνω.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Εγω Dynojet δυναμόμετρο ψαχνω.
γιατί τα fuchs τί έχουν?
δε κοιτάτε και αποκλίσεις στις μετρήσεις?
εκτός κι αν θες η μηχανή σου εκεί που έχει 100 άλογα π.χ. να στο δείχνει 120 ...
Επειδη θα γινουμε και οι δυο μας ρομπα....εχεις δει τι μηχανακι γραφει στο προφιλ του;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γιατί τα fuchs τί έχουν?
δε κοιτάτε και αποκλίσεις στις μετρήσεις?
εκτός κι αν θες η μηχανή σου εκεί που έχει 100 άλογα π.χ. να στο δείχνει 120 ...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εμεις παντως χρησιμοποιουμε OVERDRIVE Γερμανιας και ειναι αξιοπιστο και ειλικρινες στις μετρησεις του, δεν φθειρει τα ελαστικα γιατι δεν φρεναριστο (ειναι δυναμομετρο επιταχυνσης)
σε αντιθεση με τα dynojet οπου στις 3 μετρησεις θελεις ενα σετ λαστιχα.
![]()
![]()
![]()
good days are Xtreme days.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Επειδη θα γινουμε και οι δυο μας ρομπα....εχεις δει τι μηχανακι γραφει στο προφιλ του;:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
δεν ψαχνω δυναμομετρο,βελονες και τετοια για το καρμπ... μου
100 αλαγα εγω θα πιασω μονο με τουρπο-νιτρο:rotflmao: :rotflmao::wacko:
Ο πυργος της Βαβελ
Μια δυναμομετρηση ποσο κοστιζει περιπου και τι μηχανες πανε συνηθως για μετρηση?
Ποσα μηχανηματα δυναμομετρησης υπαρχουν στην Θεσσαλονικη και που μπορουμε να τα βρουμε?
dynojet έχει στον υμητό ο αντώνης γκινοσάτης.
1o Xtreme motostore - Γιαννιτσα - Τηλ.23820/81118Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Μια δυναμομετρηση ποσο κοστιζει περιπου και τι μηχανες πανε συνηθως για μετρηση?
Ποσα μηχανηματα δυναμομετρησης υπαρχουν στην Θεσσαλονικη και που μπορουμε να τα βρουμε?
2ο Αραμπατζης - moto styl - Θεσ/νικη
3o Κεχαγιας Κωστας - GMA - Θεσ/νικη
οι τιμες παιζουν απο 25 - 50 € περιπου
στο xtreme ειναι δωρεαν στα μελη του forum
![]()
![]()
![]()
good days are Xtreme days.