Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Ο δικηγορακος

Νέο μέλος

Ο δικηγορακος

γεια σας παιδια να μια ιστορια κ απο μενα.πηγαινοντας με το σκουτερακι της δουλειας απο λεωφορο(ο θεος να την κανει)γαλατσιου να αγορασω κατι ανταλακτικα κ ενω πηγαινοντας στο δικο μου ρευμα κανονικα να μια μερσεντες διπλα με προσπερασε τοσο κοντα που ο καθρεπτης του βρηκε στο αριστερο μου χερι κ με το αποτομο εφαγα σαβουρα.σταματαει η κινηση βγαινει οτυπος απο το αμαξι(εγω σηκωθηκα αμεσως μια που δεν ειχα χτυπησει)και μου λεει.φιλε ειμαι δικηγορος κ βιαζομαι να παω στο δικαστηριο απο οτι βλεπω δε χτυπησες.μολις το ακουσα αυτο χτυπησα κοκκινα.(ε οχι ρε π00στη δε θα φυγεις ετσι λεω απο μεσα μου).χωρις να του μιλησω ξαπλωνω κατω στην ασφαλτο.
    -τι επαθες?
    -χτυπησα κ θελω να ερθει αστυνομια κ ασθενοφορο
    -μα πριν λιγο ησουν ορθιος
    -τι να σου πω αν θες φυγε μιας που βιαζεσε.αλλα μαρτυρες κ πινακιδες εγω εχω.
    να μη τα πολυλογω ακολουθησε απολαυστικος διαλογος το σκουτερακι εγινε αστραφτερο κ τη δικη εχασε αφου τον κρατησα πανω απο μια ωρα.
    ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Να σε ρωτήσω κάτι : Αν βιαζόταν πολύ όντως και δεν ήταν με το μερσεντικό κι ήταν με ένα παλιό ντάτσουν μπλούμπερντ θα έκανες το ίδιο; Και μόνο που σταμάτησε είναι δείγμα πως δεν πήγε να στη σκάσει. Ετσι το βλέπω εγώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τέλος πάντων περαστικά σου.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    καταρχην βγαινει με το γνωστο υφακι το πισω κ σας εφαγα κ το πρωτο πραμα που ξεστομισε ηταν οτι ηταν δικηγορος κ βιαζοταν.κ εγω βιαζομαι που κ που αλλα σβαρνα τον κοσμο δεν τον πηρα ποτε.

φυσικα κ θα μου εκανε δηλωση κ το ντατσουν

μια χαρα ειμαι.αλωστε εχουν περασει 8 χρονια απο το περιστατικο
    ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    εγώ θα έλεγα ντροπή σου ...μόνο και μόνο ο τίτλος είναι προσβλητικός !!

Mετα παραπονιομαστε γιατι δεν σταματανε και κοιτανε να την κανουν οταν μας χτυπανε.
    Εβγαλες κακια και κομπλεξιλικι φιλαρακο.
    Αφου κατεβηκε και ειδε τι εγινε, θα μπορουσες να μην παιξεις τοσο θεατρο και να αφησεις τον ανθρωπο να παει στην δουλεια του.
    Προσεχε γιατι ολα εδω πληρωνοντε και κοιτα μην τυχη και βρεθεις αυριο εσυ στην θεση του δικηγορακου και σου την κανει ετσι καποιος καλυτερος θεατρινος απο σενα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    θα μπορουσες (αφου δεν ειχες χτυπησει) να του πεις να σου κανει μια θετικη δηλωση για τις ζημιες του σκουτερ και να τον αφηνες να παει στην δουλεια του.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σε οποιαδηποτε επαφη-πτωση καλουμε αστυνομια να καταγραψει το σκηνικο ασχετα αν ειναι απλος πολιτης,δικηγορακος ή πρωθυπουργος.
    Αν μετα ειχε προβλημα αντε να αποδειξη οτιδηπωτε.

Εδω μεσα μου φαινεται οτι συμφερει τον καθενα λεμε.:a31:

Αστυνομια ή βοηθεια ατυχηματος..Εγω θα ελεγα την βοηθεια ατυχηματος,ολοι οι εμπλεκομενοι την δικη τους,και μονο σε τραυματισμο ανακριτικο..Στην χειροτερη αν εχουμε εντυπο φιλικου διακανονισμου το συμπληρωνουμε και υπογραφουν και οι 2..Ειναι τουλαχιστον μια αποδειξη οτι εγινε οντως,με υπογραφες και απο τους 2.

Ο φιλος μπορουσε να αντιδρασει καλυτερα αλλα και ο αλλος δεν ειναι ακριβως αθωα περιστερα ουτε ξερουμε αν οντως ελεγε αληθεια.Και στην τελικη επειδη βιαζεται δεν θα σκοτωσει οποιον βρει μπροστα του,το παιδι με το σκουτερ θα μπορουσε να ειχε παθει ζημια η οποια να μην φαινεται με την πρωτη ματια και μετα αντε να τον βρεις τον αλλο.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε πατε καλα;;!!

Δηλαδη θα βγει ο δικηγορος / σοβατζης / λεκτορας πανεπιστημιου / σαλεπιτζης και θα πει:

Οκ, βιαζομαι να παω στην δουλεια μου, καλα φαινεσαι, αντε bye τωρα...

και θα τον αφησετε ετσι;

+1000 φιλε καλα του εκανες του μ@λ@κ@, να προσεχει και να μην βιαζεται...

εστω απο απλη ευθυξια ακομα και οταν δεν εχει παθει κανεις το παραμικρο οφειλει καποιος να ειναι παρων!!! ειδικα αμα η υπαιτιοτητα ειναι δικη του!!!

τι αλλο θα ακουσουμε ρ.π.μ.....

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε πατε καλα;;!!

Δηλαδη θα βγει ο δικηγορος / σοβατζης / λεκτορας πανεπιστημιου / σαλεπιτζης και θα πει:

και θα τον αφησετε ετσι;

εστω απο απλη ευθυξια ακομα και οταν δεν εχει παθει κανεις το παραμικρο οφειλει καποιος να ειναι παρων!!! ειδικα αμα η υπαιτιοτητα ειναι δικη του!!!

+1
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Ρε πατε καλα;;!!

και θα τον αφησετε ετσι;
    δικηγορο/σοβατζή/λεκτορα / σαλεπιτζη σιγουρα δεν το αφηνεις να περασει ετσι...

αλλα αμα ειναι κανενας μπετατζής ας μην το παρακάνεις...
    γιατι μετα μπορει να χρειαστει οντως το ασθενοφόρο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ρε πατε καλα;;!!

και θα τον αφησετε ετσι;

+1000

και, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, βρέθηκαν άτομα στο μοτο .γρ να το υπερασπιστούν το κάθαρμα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ότι είπαν οι hymador και οι υπόλοιποι ... ΑΝ... ΑΝ... ο τύπος όντως βγήκε με ύφος καρδιναλίων και δήθεν και καλά είσαι τώρα και πάω να φύγω. Αν ισχύουν αυτά ... οχι μόνο ξαπλώνεις κάτω, αλλά του λές οτι στο τέλος έχασες και μεροκάματο, και φταίει η πτώση.

Το ΑΝ το βάζω γιατί δεν ήμουν μπροστά για να κρίνω.. Σε κάθε περίπτωση πάντως απο την στιγμή που σε χτυπάει και σε ρίχνει , και θεωρεί ο θιγμένος οτι τραυματίστηκε ή δεν νιώθει καλά... ή στην τελική έκλασε στραβά , πρέπει να έρθει ΤΟΤΑ και να γίνει αναφορά τροχαίου.

Το οτι είναι δικηγόρος, δικαστής, αστυνομικός κτλ.. δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Γιατί την επόμενη που μπορεί να τον πάρεις τηλέφωνο να σου φτιάξει το scooter αφού καλή τη πίστη τον άφησες να φύγει, θα σου πεί είμαι δικηγόρος και πήγαινε δικαστικά.

Καλά του έκανες λοιπόν φίλε μου... άλλη φορά αν βιάζεται να φεύγει νωρίτερα απο εκεί που είναι για να προλαβαίνει και οχι όποιον πάρουμε σβάρνα στον δρόμο για να προλάβουμε... τι λέμε τώρα;

΄Και όντως απορώ και εγώ με ποιο σκεπτικό οι προηγούμενοι είπαν πως κακώς έπραξε ο φίλος..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ.. και λίγα έκανε.. Πάντα όμως με το ΑΝ ... αν ισχύει η στάση του τύπου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    +1000

και, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, βρέθηκαν άτομα στο μοτο .γρ να το υπερασπιστούν το κάθαρμα...

+1

Ειδα τις πρωτες απαντησεις και χαναδιαβασα το ποστ,μηπως και καταλαβα αλλα πραγματα...Δλδ αφου σταματησε και ειμαστε καλα ολα οκ?:wacko:

έπρεπε μάλλον να ζητήσει ο φίλος και συγνώμη που είχε τον αγκώνα ανοικτά και τον χτύπησε ο καθρέφτης

ο Κύριος Δικηγόρος αναγκάστηκε έτσι να κατέβει από το αμάξι (μάρκας Μερσεντές παρακαλώ), να χάσει κάπου 1 λεπτό από τον υπερπολύτιμο χρόνο του ΚΑΙ να απευθύνει το λόγο σε κατώτερο ον

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF