Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ

http://www.youtube.com/watch?v=aA8n_bWVZGI

έχω κλάσει λεμε
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παντως οσο κατακριτεο και να ηταν να πλακωνεις αλλους στο ξυλο, ηταν εποχη που τα παιδια ΖΟΥΣΑΝ πραγματικα, στο ΕΞΩ κοσμο! Με τσαμπουκαδες, βρωμοξυλο, αλλα και αγαπες, παρεακια στις παραλιες κλπ...

Ποιος δεν θυμαται τους τσαμπουκαδες που παιζαμε με τα σχολεια της διπλανης περιοχης (πχ Ηλιουπολη vs Αγ. Δημητριο κλπ), που ξημερωβραδιαζαμε στα μπιλιαρδα και στις πλατειες....
    Γμτ... Αγνες εποχες.

Και τα σημερινα φλωροπαιδακια με το μαλι σαν ανανας απο το ζελε, να σαπιζουν στο ιντερνετ και οταν βγαινουν να ξημερωνονται στο Mall και να κανουν πιπες στα σχολεια...
    Νίκος
    Open Horizons

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    ρε σεις παλιογεροι...

σαν τον πατερα μου ακουγεστε

στην δικια μου εποχη... οταν ημασταν εμεις μικροι... εμεις ξεραμε να ζησουμε, εσεις κανετε μαλακιες...

κ δωστου οι αναφορε στα υπεροχα 80's, κ στις μουσικες τους, κ στις ταινιες του κτλ

Ενταξει δεν λεω, ωραια ητανε.

ΟΜΩΣ

Τα λεμε ωραια γιατι ητανε ωραια, η μηπως γιατι τοτε ΕΜΕΙΣ ημασταν ωραιοι; ελευθεροι, χωρις υποχρεωσεις, οικογενειες, 200 γραμματια κ δοσεις να μας κυνηγανε απο παντου. Χωρις αφεντικα πανω απο το κεφαλι μας. Μηπως τα 80'ς ηταν ωραια για μας επειδη τοτε ζουσαμε;

Το ιδιο λενε κ καποιοι αλλοι για το 70'ς κ τα 60'ς κ τα ιδια θα λενε κ οι σημερινοι πιτσιρικαδες για τη δικια τους γενια στα παιδια κ τους νεοτερους φιλους τους

Η σημερινη γενια ζει πραγματα που εμεις ουτε στα ονειρα μας δεν τα ειχαμε δει. Οπως η δικια μας εζησε πραγματα που φανταζαν αδιανοητα στα ματια των πατεραδων μας.

Καθεις κ τα οπλα του που λεει κ ο ποιητης

ΠΩΩΩΩΩ

το ΧΤ και το XL δεν κρατιούνται !!! :rotflmao: :rotflmao: απο τοτε ηταν βρωμογκαζα !!!:rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Παντως οσο κατακριτεο και να ηταν να πλακωνεις αλλους στο ξυλο, ηταν εποχη που τα παιδια ΖΟΥΣΑΝ πραγματικα, στο ΕΞΩ κοσμο! Με τσαμπουκαδες, βρωμοξυλο, αλλα και αγαπες, παρεακια στις παραλιες κλπ...

Ποιος δεν θυμαται τους τσαμπουκαδες που παιζαμε με τα σχολεια της διπλανης περιοχης (πχ Ηλιουπολη vs Αγ. Δημητριο κλπ), που ξημερωβραδιαζαμε στα μπιλιαρδα και στις πλατειες....
    Γμτ... Αγνες εποχες.

Και τα σημερινα φλωροπαιδακια με το μαλι σαν ανανας απο το ζελε, να σαπιζουν στο ιντερνετ και οταν βγαινουν να ξημερωνονται στο Mall και να κανουν πιπες στα σχολεια...
    nomizw oti kalytera na kanoun pipes sta sxoleia para na maxairwnwntai

Γαρδελης RULEZ

Eγω παντως οταν βλεπω κατι παιδακια στον δρομο που μοιαζουν σαν την διαφημιση της ΤΙΜ, ε με συγχωρειτε αλλα μου ερχετε να παρω την ψιλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Γμτ... Αγνες εποχες.

Σε πληροφορω οτι και η σημερινη νεολαια εχει ολα αυτα που λες.
    Εχω βαρεθει πλεον να κατακρινετε την γεννια μου..
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Kοιτα, εγω ειμαι 31, και παρολα αυτα, ειμαι σιγουρος οτι και η προηγουμενη γεννια απο μενα, περνουσαν ακομα καλυτερα

Εχουμε γεμισει με κλαμπ και ολο ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ
    Κανεις δεν διασκεδαζει πραγματικα πλεον
    Αντρες μονοι τους, γυναικες μονες τους, και δεν μιλαει κανεις στον αλλο
    ''Σιγα μην του/της δωσω αξια'' λενε....

Υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων, απο εκει ξεκινανε ολα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Kοιτα, εγω ειμαι 31, και παρολα αυτα, ειμαι σιγουρος οτι και η προηγουμενη γεννια απο μενα, περνουσαν ακομα καλυτερα

Εχουμε γεμισει με κλαμπ και ολο ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΗ
    Κανεις δεν διασκεδαζει πραγματικα πλεον
    Αντρες μονοι τους, γυναικες μονες τους, και δεν μιλαει κανεις στον αλλο
    ''Σιγα μην του/της δωσω αξια'' λενε....

Υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα επικοινωνιας μεταξυ των ανθρωπων, απο εκει ξεκινανε ολα
    Ρε Γιωργη,μου ριχνεις 10 χρονια στο κεφαλι και γω αυτα περι αποξενωσης δεν τα βιωσα.
    Ο αδερφος μου ειναι 17 και απο ο,τι βλεπω ουτε αυτος το βιωνει!
    Οσα ατομα ξερω δεν συμπεριφερονται ετσι!
    Δεν λεω οτι ειμαστε στην δεκαετια του 80 αλλα ρε γμτ εγω τα ατομα της δικιας μου ηλικιας (λιγο μικροτερα,λιγο μεγαλυτερα) δεν τα βλεπω τοσο χαλια!
    Και γω εζησα ρε παιδια και οχι μονο εγω και πολλα αλλα ατομα σαν και εμενα!
    Και με τουριστριες σε νησι αφου εκει μεγαλωσα,και σε μπιλιαρδα με φιλαρακια,κλπ κλπ!
    Τι και αν καποιος ασχολειται με υπολογιστη??Τι και αν εχουν υπαρξει φορες που εχει ξημερωθει μπροστα σε μια οθονη?Σε λιγα χρονια οποιος δεν ξερει να χειριζεται ενα PC θα θεωρειται αναλφαβητος,αν δεν θεωρειται ηδη!
    Καθε γεννια εχει τα αρνητικα της και τα θετικα της....
    Αλλα εσεις στην δικια μου εχω την εντυπωση οτι βλεπετε μονο τα αρνητικα.
    Μπαινω στο merge...

Κανεις λαθος σε αυτο
    Ισα ισα οι νεοι πλεον εχουν πιο πολλα δικαιωματα σε συγριση με πριν
    Οταν παιζαμε μπαλα, ερχοταν κανεις μεγαλος να βαρεσει κανα σουτ, και μετα τρωγαμε και καμια σφαλιαρα
    Βλεπω τα ανιψια μου τι παιχνιδια εχουν, και εγω ουτε που τα ονειρευομουν οταν ημουν 10 χρονων

Ξερεις τι ειναι να σου εχει παρει ο πατερας σου υπολογιστη(spectrum τοτε) και να του λενε οι καθηγητες ''Το καταστρεψατε το παιδι'' και κατι τετοια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Κανεις λαθος σε αυτο
    Ισα ισα οι νεοι πλεον εχουν πιο πολλα δικαιωματα σε συγριση με πριν
    Οταν παιζαμε μπαλα, ερχοταν κανεις μεγαλος να βαρεσει κανα σουτ, και μετα τρωγαμε και καμια σφαλιαρα
    Βλεπω τα ανιψια μου τι παιχνιδια εχουν, και εγω ουτε που τα ονειρευομουν οταν ημουν 10 χρονων

Ξερεις τι ειναι να σου εχει παρει ο πατερας σου υπολογιστη(spectrum τοτε) και να του λενε οι καθηγητες ''Το καταστρεψατε το παιδι'' και κατι τετοια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σε αυτα που ειπα παραπανω δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα!
    Μπαινω στο merge...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ελα ρε ξεκόλλα! Και γαμώ τις γενιές είμαστε! :a36:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε Γιωργη,μου ριχνεις 10 χρονια στο κεφαλι και γω αυτα περι αποξενωσης δεν τα βιωσα.
    Ο αδερφος μου ειναι 17 και απο ο,τι βλεπω ουτε αυτος το βιωνει!
    Οσα ατομα ξερω δεν συμπεριφερονται ετσι!
    Δεν λεω οτι ειμαστε στην δεκαετια του 80 αλλα ρε γμτ εγω τα ατομα της δικιας μου ηλικιας (λιγο μικροτερα,λιγο μεγαλυτερα) δεν τα βλεπω τοσο χαλια!
    Και γω εζησα ρε παιδια και οχι μονο εγω και πολλα αλλα ατομα σαν και εμενα !
    Και με τουριστριες σε νησι αφου εκει μεγαλωσα,και σε μπιλιαρδα με φιλαρακια,κλπ κλπ!
    Τι και αν καποιος ασχολειται με υπολογιστη??Τι και αν εχουν υπαρξει φορες που εχει ξημερωθει μπροστα σε μια οθονη?Σε λιγα χρονια οποιος δεν ξερει να χειριζεται ενα PC θα θεωρειται αναλφαβητος,αν δεν θεωρειται ηδη!
    Καθε γεννια εχει τα αρνητικα της και τα θετικα της....

Στην Μπλε έκφραση λέω ότι έχεις δίκιο. παιδιά σαν κι εσένα!!! Αλλά αν δεις γύρω σου, θα δεις ότι όλοι προσπαθούν να μοιάσουν σε κάποιον. και στη γενιά μας υπήρχαν αυτά (θέλανε να μιασου στον γαρδέλη!). Απλά πλέον τα πρώτυπα που υπάρχουν είναι πάρα πολύ ρηχά!!!! Εμείς μεαγώσαμε με Κατσιμίχες και Παπακωνσταντίνου (και λέω δύο απλά παραδείγματα!) σήμερα με τι μεγαλώνουν οι νέοι ??? Με Χατζηγιάννη????

Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι πλέον δεν υπάρχουν σωστά πρώτυπα (ή είδωλα όπως θες πές τα!)

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε πάτε καλά; Βγάζετε συμπεράσματα και κάνετε ανάλυση σε μια ταινία του Γαρδέλλη; Έλα αιδοίον στον τόπο σου!!!
    Δηλαδή με αυτήν τη λογική στην άλλη "εξαιρετική" ταινία της εποχής όπου ο Μιχαλόπουλος βιάζει μία ξανθιά και μετά... τα βρίσκουν και τα φτιάχνουν κιόλας... ε τότε να δεις "αγνές" στιγμές. Παντρεύονταν κιόλας μετά!!! Ρε τι ακούω μεσημεριάτικα. Άει ρε παγαίνετε να πιείτε καμιά μπυρωίνι και κανά κρασίσι που θέλετε κι ανάλυση μέσα στον Αύγουστο ελέω... Γαρδέλλη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ότι πλέον δεν υπάρχουν σωστά πρώτυπα (ή είδωλα όπως θες πές τα!)

we don't need them...Η υπεροπτικη αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι των προηγουμενων γενεων ηταν τοσο ρηχοι που δεν τους αξιζε να γινουν ειδωλα...και για υτο η δικη μου γενια προτιμησε μαλλον να τους απορριψει ...ειμαστε πολυ μπροστα...τα παιδια της σημερινης γενιας ειναι πολυ μπροστα ...σε αντιθεση με τις προηγουμενες γενιες που ειναι απλα ΠΟΛΥ Π Ι Σ Ω ...ο αλλος ο εξυπνιδης καπου ειπε ο ‘’γινονται πιπες στα σχολεια’’’ απο κει και μετα σιωπη...η προηγουμενες γεννεες κατεφευγαν σε τραμπουκισμους ωστε να εντυπωσιασουν και να καταφερουν να κερδισουν καμια π@πα απο κανα κοριτσακι...και στην αντι περα οχθη το κοριτσακι κοιταζε ποιος ριχνει τις περισσοτερες μπουνιες για να του κανει καμια π@πα...το ...ειδωλα εεεεεεε?????niceeeee…

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλητες μηχανοβιοι
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 21:11
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:24
  3. Αλήτες Μηχανόβιοι...
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 08:34