exo ena r1 o6 kai tis proales mou eklexan to aristero manitari. ithela na rotiso an kapios xeri apo tin dexia pleura to manitari eki pou bidoni exi ena paximadi,eno opa tin apisteri den exi.etsi prepi na einai i mou epese kapou?
exo ena r1 o6 kai tis proales mou eklexan to aristero manitari. ithela na rotiso an kapios xeri apo tin dexia pleura to manitari eki pou bidoni exi ena paximadi,eno opa tin apisteri den exi.etsi prepi na einai i mou epese kapou?
και για αυτό το θέμα εμεις πρέπει να τσακωθούμε για πάρτι σου?γιατί θέλεις διαμάχη ντε και καλά?
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
asa mou lisis thn aporia k den tha tsakothome katholou![]()
πάρε Κ7, τα ρο-ένα "τρώνε" δισκάκια!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimr1
asa mou lisis thn aporia k den tha tsakothome katholou![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και για αυτό το θέμα εμεις πρέπει να τσακωθούμε για πάρτι σου?γιατί θέλεις διαμάχη ντε και καλά?
![]()
κατσε να τσιτωσουμε το ΤΙΤΑΝ και θα σου πω τι εχει να γινει![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ti enois trone diskakia?
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimr1
ti enois trone diskakia?
πλακα σου κανει γιατι εβαλες το θεμα στις <<διαμαχες>> βλεπεις εδω περα τσακωνομαστε για διαφορα σοβαρα θεματακαλυτερα να ζητησεις να μετακοινιθει το ποστ σου αλλου
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
To ΤITAN?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
κατσε να τσιτωσουμε το ΤΙΤΑΝ και θα σου πω τι εχει να γινει![]()
![]()
![]()
Τί είμαι?
![]()
Και άσε εγώ γεννήθηκα τσιτωμένος δε χρειάζομαι βοήθεια!
Είμαι ένα βήμα πρίν το κόφτη! Έτσι δουλεύω!![]()
Δε νομίζω να στο κλέψανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimr1
Απο τη ΡΟΠΗ που έχει το Ρο1 ξεβίδωσε η βίδα και σου έφυγε σπάνιο αλλά συμβαίνει!
Τα Μίξερ(εννοώ Γκίξερ) δε τα παθαίνουν αυτά!
Καλύτερα πάντως γιατί πρέπει να είχες της μαμάς ΥΑΜΑΗΑ που δε προστατεύουν καθόλου...
Βάλε μεγαλύτερα τόσο ωστε να φαίνονται αντιαισθητικά ΜΟΝΟ αυτά προστατεύουν!![]()
![]()
Ρο1 ρούλζζζζ!![]()
Ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα ή πιο απλά , Ο τρελός του forumΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Τί είμαι?
:rotflmao:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους