Οι τελευταιες μερες με παροτρυναν να ανοιξω αυτο το τοπικ.
Πολλα γεγονοτα με εβαλαν κ προβληματιστηκα ( σπανιο πραγμα για το ατομο μου )
Το τελευταιο καιρο πρεπει να εχω ακουσει απο φιλους τουλαχιστον 10 χωρισμους.Τους πιο πολλους απο πλευρας γυναικων , δηλαδη με την δικη τους θεληση .
Γιατι αυτο ? Φταιει το καλοκαιρι ? Ισα ισα πιστευω οτι το καλοκαιρι που οι γυναικες τα πετανε ολα εξω , κανονικα οι αντρες θα επρεπε να ειναι αυτοι που χωριζουν τις γκομενες τους για να βγουν παλι στο κυνηγι αλλα απο οτι βλεπω γινεται ακριβως το αντιθετο.
Φιλος μου χωρισε πανω στο πλοιο πηγαινονται στο νησι για διακοπες με την κοπελα του.Ημαρτον δηλαδη πια και για να μην μιλαω μονο για σχεσεις κ γκομενους κ γκομενες αλλα κ παντρεμενα ζευγαρια πλεον διαλυονται.Φιλος δικηγορος εχει ξεσκιστει στα διαζυγια , μου λεει "δεν προλαβαινω , η μια υποθεση μετα την αλλη ". ΓΙ αυτον βεβαια ειναι γαμο τις καταστασεις γιατι τα κονομαει .Ο ιδιος με ολα αυτα που βλεπει μου λεει " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ "
Το κερασακι στην τουρτα των σκεψεων μου ηταν χτες που πηγα σε ενα γαμο.
Ενοιωθα οτι βλεπω το θεατρο του παραλογου.Ολοι και καλα ευτυχισμενοι , τι καλα κ ωραια ενα νεο ζευγαρι , μια καινουργια αρχη και τα σχετικα και εβλεπα τραπεζια με μαναδες μονες τους κοντα στην ηλικια των νεωνυμφων με ενα ή δυο παιδια χωρισμενες, αντρες χωρισμενους και πραγματικα κατι με επιασε.Δεν γουσταρα να καθησω ουτε λεπτο.
Παμε κατα διαολου μου φαινεται ή ετσι μου τα εχει σκασει εμενα ?