Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 112

Θέμα: Xwrismoi - Diazygia

Xwrismoi - Diazygia

Οι τελευταιες μερες με παροτρυναν να ανοιξω αυτο το τοπικ.

Πολλα γεγονοτα με εβαλαν κ προβληματιστηκα ( σπανιο πραγμα για το ατομο μου )

Το τελευταιο καιρο πρεπει να εχω ακουσει απο φιλους τουλαχιστον 10 χωρισμους.Τους πιο πολλους απο πλευρας γυναικων , δηλαδη με την δικη τους θεληση .
    Γιατι αυτο ? Φταιει το καλοκαιρι ? Ισα ισα πιστευω οτι το καλοκαιρι που οι γυναικες τα πετανε ολα εξω , κανονικα οι αντρες θα επρεπε να ειναι αυτοι που χωριζουν τις γκομενες τους για να βγουν παλι στο κυνηγι αλλα απο οτι βλεπω γινεται ακριβως το αντιθετο.

Φιλος μου χωρισε πανω στο πλοιο πηγαινονται στο νησι για διακοπες με την κοπελα του.Ημαρτον δηλαδη πια και για να μην μιλαω μονο για σχεσεις κ γκομενους κ γκομενες αλλα κ παντρεμενα ζευγαρια πλεον διαλυονται.Φιλος δικηγορος εχει ξεσκιστει στα διαζυγια , μου λεει "δεν προλαβαινω , η μια υποθεση μετα την αλλη ". ΓΙ αυτον βεβαια ειναι γαμο τις καταστασεις γιατι τα κονομαει .Ο ιδιος με ολα αυτα που βλεπει μου λεει " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ "

Το κερασακι στην τουρτα των σκεψεων μου ηταν χτες που πηγα σε ενα γαμο.
    Ενοιωθα οτι βλεπω το θεατρο του παραλογου.Ολοι και καλα ευτυχισμενοι , τι καλα κ ωραια ενα νεο ζευγαρι , μια καινουργια αρχη και τα σχετικα και εβλεπα τραπεζια με μαναδες μονες τους κοντα στην ηλικια των νεωνυμφων με ενα ή δυο παιδια χωρισμενες, αντρες χωρισμενους και πραγματικα κατι με επιασε.Δεν γουσταρα να καθησω ουτε λεπτο.

Παμε κατα διαολου μου φαινεται ή ετσι μου τα εχει σκασει εμενα ?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ειμαστε κακομαθημενοι(και οι αντρες και οι γυναικες ) για αυτο.

(και για να μην ειμαστε εκτος θεματολογιας του φορουμ παλι)
    τα λαδια σε ενα διχρονο πρεπει να ειναι καλα τελικα οσο παλιο και οσο μικρο και να ειναι απο τοτε που επαψα να βαζω τσαμπα λαδια στον τυφωνα μου και εβαλα μοτουλ δε βγαζει καπνα και παει μαμιοντας .

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

"Αγαπητή Μαίρη,

Με απατά, τι να κάνω;

μια απελπισμένη"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    "Αγαπητή Μαίρη,
    7 Μέρες TV διαβάζεις κι εσύ ;

:rotflmao: :rotflmao:

shameless self promotion Το avatar του/της island
    oeo

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tunnel.jpg 
Προβολές:	515 
Μέγεθος:	45,8 KB 
ID:	97334
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ψιτ
    βγαλε το απαγορευτικο ...

δυστυχως ολα εχουν αρχη κ τελος..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από island
    oeo
    :a19:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

(και για να μην ειμαστε εκτος θεματολογιας του φορουμ παλι)
    τα λαδια σε ενα διχρονο πρεπει να ειναι καλα τελικα οσο παλιο και οσο μικρο και να ειναι απο τοτε που επαψα να βαζω τσαμπα λαδια στον τυφωνα μου και εβαλα μοτουλ δε βγαζει καπνα και παει μαμιοντας .

Βαζεις αυτο που βγαζει μυρωδια φραουλας?:rotflmao:

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ο μονος λογος για γαμο ειναι η συνηδητοποιημενη τεκνοποιηση ...οταν δεν υφιστατε κατι τετοιο δεν υπαρχει και λογος ...οι γυναικες πλεον δεν ειναι οπως εχουμε στο μυαλο τις μαμαδες οι εποχες εχουν αλλαξει και οσο ευκολο ειναι να την κανει ενας αντρας αλλο τοσο ευκολο ειναι να την κανει και η γυναικα ...η νεολαια πλεον δεν εχει μαθει να κανει συμβιβσμους και παει στην εκκλησια με την ψευδεσθηση του τελοιου ερωτα που περνει καρπους...μετα απο 2 χρονια που αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα κανοντας ελαχιστες προσπαθειες να μεινει κατι ζωντανο αποφασιζει τη λυση του διαζυγιου που βεβαια δεν ειναι και ασχημη αρκει να μην υπαρχουν παιδια στη μεση που ειναι τα θυματα της δικια μας ανοικανοτητας για την ληψη σωστων και ωριμων αποφασεων ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    συντομη περιεκτικη κ αποτελεσματικη η καμπισια αλεπου..

σωστα τα λες...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    ο μονος λογος για γαμο ειναι η συνηδητοποιημενη τεκνοποιηση ...οταν δεν υφιστατε κατι τετοιο δεν υπαρχει και λογος ...οι γυναικες πλεον δεν ειναι οπως εχουμε στο μυαλο τις μαμαδες οι εποχες εχουν αλλαξει και οσο ευκολο ειναι να την κανει ενας αντρας αλλο τοσο ευκολο ειναι να την κανει και η γυναικα ...η νεολαια πλεον δεν εχει μαθει να κανει συμβιβσμους και παει στην εκκλησια με την ψευδεσθηση του τελοιου ερωτα που περνει καρπους...μετα απο 2 χρονια που αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα κανοντας ελαχιστες προσπαθειες να μεινει κατι ζωντανο αποφασιζει τη λυση του διαζυγιου που βεβαια δεν ειναι και ασχημη αρκει να μην υπαρχουν παιδια στη μεση που ειναι τα θυματα της δικια μας ανοικανοτητας για την ληψη σωστων και ωριμων αποφασεων ...
    Συμφωνώ 100 %!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Εγω απο οσο εχω δει να συμβαινει γυρω μου...οι περισοτερες κοπελες χωριζουν επειδη δεν αποφασιζει ο φιλος τους να τις παντρευτει ...

Βλεπεις δηλ. να τραβιουνται 5-6 χρονια ωσπου η αλλη 8ελει μετα γαμο και παιδι και φυσικα τον παραταει...

Τωρα για παντρεμενους δεν ξερω..ολες οι φιλες - συγγενεις μου που ειναι παντρεμενες ειναι μια χαρα κι εχουν αρχισει να γεννανε σα κουνελες..

κι οχι τιποτα αλλο ... μια χαρα και μπραβο τους...

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ 8Α ΕΡ8ΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

...αντε πια...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πάμε στους προβληματισμούς.....

Μια που αρχίσαν οι εξηγήσεις απο τους ειδικούς
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω πιστευω παντος οτι ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και κατα ποσο ταιριαζεις δλδ

γνωριζεις καποιον και σου λεει εχει μηχανη πχ

καλος εχεις μηχανη τι μηχανη εχεις ? (πρωτη βασικη ερωτηση ) και ερχωμαστε στις πιθανες απαντησεις και τι θελει να μας πει με αυτες.

ducati - μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει σταθερο χαρακτηρα μια μουκγριζει σαν λιονταρι μια σαν χαλασμενη μπετονιερα . ανθρωπος που δεν εχει καμμια ευσταθεια και γλιστρα συνεχεια (οπου παει εχει λαδια περιεργο....) επισεις θεωρει οτι δεν ανηκει σε καμμια κοινωνικη ομαδα και ξεχωριζει απο ολους

Μοrini - καλα αμα βρεις αντρα με μορινι τι να σου πω γνωρισε τον μου και μενα

kawasaki - ολα τα κανει βιαστικα και γρηγορα , γρηγορα θα σε αγαπησει γρηγορα θα σε παντρευτει γρηγορα θα καταλαβει το λαθος του αλλα δεν εχει γυρισμο (:rotflmao: )

yamaha - τυπος που θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι αναντικαταστατο . θεωρει τις γυναικες ανταλακτικα που υπαρχουν σε αφθονια απο την μοτοδυναμικη οταν θα τον γνωρισεις θα σου φανει οτι ειναι υπερανο ολων αλλα δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτιτα προσπαθει να καλυψει ΚΕΝΑ που του εχουν αφησει 5700(ρπμ) πρωην γκομενες

honda - εδω επιασες την καλη φιλεναδα! σταθερη ακλόνητοι με αξιες διαχρονικοι κλασσικοί τοσο κλασσικοι που δε κανουν προγαμιαίο σεξ δε βριζουν δε πινουν δεν πλενοντε δεν ξυριζοντε δεν κανουν τιποτα γιατι φοβουντε ......ειναι τοσο λεπτεπιλετοι που με το παραμικρο προκαλουν ζημια στον εαυτο τους προσεχουν για να εχουν.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

εγω πιστευω παντος οτι ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και κατα ποσο ταιριαζεις δλδ

γνωριζεις καποιον και σου λεει εχει μηχανη πχ

καλος εχεις μηχανη τι μηχανη εχεις ? (πρωτη βασικη ερωτηση ) και ερχωμαστε στις πιθανες απαντησεις και τι θελει να μας πει με αυτες.

ducati - μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει σταθερο χαρακτηρα μια μουκγριζει σαν λιονταρι μια σαν χαλασμενη μπετονιερα . ανθρωπος που δεν εχει καμμια ευσταθεια και γλιστρα συνεχεια (οπου παει εχει λαδια περιεργο....) επισεις θεωρει οτι δεν ανηκει σε καμμια κοινωνικη ομαδα και ξεχωριζει απο ολους

Μοrini - καλα αμα βρεις αντρα με μορινι τι να σου πω γνωρισε τον μου και μενα

kawasaki - ολα τα κανει βιαστικα και γρηγορα , γρηγορα θα σε αγαπησει γρηγορα θα σε παντρευτει γρηγορα θα καταλαβει το λαθος του αλλα δεν εχει γυρισμο (:rotflmao: )

yamaha - τυπος που θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι αναντικαταστατο . θεωρει τις γυναικες ανταλακτικα που υπαρχουν σε αφθονια απο την μοτοδυναμικη οταν θα τον γνωρισεις θα σου φανει οτι ειναι υπερανο ολων αλλα δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτιτα προσπαθει να καλυψει ΚΕΝΑ που του εχουν αφησει 5700(ρπμ) πρωην γκομενες

honda - εδω επιασες την καλη φιλεναδα! σταθερη ακλόνητοι με αξιες διαχρονικοι κλασσικοί τοσο κλασσικοι που δε κανουν προγαμιαίο σεξ δε βριζουν δε πινουν δεν πλενοντε δεν ξυριζοντε δεν κανουν τιποτα γιατι φοβουντε ......ειναι τοσο λεπτεπιλετοι που με το παραμικρο προκαλουν ζημια στον εαυτο τους προσεχουν για να εχουν.
    :rotflmao:

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ