Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Honda CB 600FHornet 2007

bdoko

Honda CB 600FHornet 2007

Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πια είναι η διαφορά μεταξύ του Hornet παραεισαγωγής με του Hornet αντιπροσωπείας; Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει λιγότερη ιπποδύναμη όπως υποστηρίζουν και οι έμποροι μετά απο έρευνα που έκανα σήμερα;
    Την ερώτηση την κάνω γιατί κάποτε πριν απο λίγα χρόνια υπήρχαν αν θυμόσαστε τα κλειστά μοντέλα απο εισαγωγή, που είχαν λιγότερη ιπποδύναμη απο ότι τα μοντέλα αντιπροσωπείας (ανοιχτά μοντέλα) και μάλιστα είμουν παθών με ένα ZXR750 μονόμπουκο (100Hp έναντι 120Hp αντιπροσωπείας). Έτσι δεν είναι;

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    H ερώτηση ποιά ακριβώς είναι?

And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Νέο μέλος
    Κοίταξε οι περισσότεροι κατασκευαστές είναι αρκετά αισιόδοξοι με τις αποδόσεις των κινητήρων τους, βέβαια αναφέρονται πάντα σε ιπποδύναμη στον στρόφαλο.

Παράδειγμα ποτέ το Ζ750 δεν έβγαζε εργοστασιακό 120hp όλες οι δυναμομετρήσεις στην ρόδα δείχνουν γύρω στους 100hp στην καλύτερη.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το Hornet, το καινούργιο με τους και καλά 100hp σε δυναμομέτρηση περιοδικού Ιταλικού έδωσε γύρω στους 90hp.

Απλά διευκρίνηση.

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Ωπ σόρυ φίλε.Τώρα φαίνεται η ερώτηση.Όταν έστειλα το μηνυμα το μήνυμαά σου ξεκίναγε απο κει που λες ''την ερώτηση την κάνω..."

Για διαφορά στην ιπποδύναμη μεταξύ παραεισαγωγής και αντιπροσωπείας δεν έχω ακούσει κάτι.
    Τώρα για το οτι οι κατασκευαστές υπερβάλλουν γενικά αυτό είναι γνωστό και συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες.Οπότε μην περιμένεις να σου βγάζει 101 άλογα ούτε το hornet αντιπροσωπείας ούτε το παραεισαγωγής.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Το ZXR που είχες από ποιά χώρα ήταν εισαγωγή..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

οντως μπορεις να βρεις μοντελα τα οποια να εχουν ενα ειδος κοφτη ο οποιος περιοριζει τους ιππους στους 33. Ειναι ενας τροπος περιορισμου της ιπποδυναμης ωστε ατομα που δεν μπορουν να βγαλουν διπλωμα για μεγαλη μηχανη ναι μεν μπορουν να την αγορασουν αλλα η ιπποδυναμη θα ειναι πολυ μικρη.

Συνηθως αυτα τα μοντελα τα βρισκεις Αγγλια ή Γερμανια.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Honda CB 600FHornet 2007

Αρχικά δημιουργήθηκε από bdoko
    Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πια είναι η διαφορά μεταξύ του Hornet παραεισαγωγής με του Hornet αντιπροσωπείας; Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει λιγότερη ιπποδύναμη όπως υποστηρίζουν και οι έμποροι μετά απο έρευνα που έκανα σήμερα;
    Την ερώτηση την κάνω γιατί κάποτε πριν απο λίγα χρόνια υπήρχαν αν θυμόσαστε τα κλειστά μοντέλα απο εισαγωγή, που είχαν λιγότερη ιπποδύναμη απο ότι τα μοντέλα αντιπροσωπείας (ανοιχτά μοντέλα) και μάλιστα είμουν παθών με ένα ZXR750 μονόμπουκο (100Hp έναντι 120Hp αντιπροσωπείας). Έτσι δεν είναι;
    Μάστορα,

Δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα σε αυτό το ποστ (που έχει τον ίδιο τίτλο με αυτό εδώ...) αν πρόκειται για καινούργιο ή μεταχειρισμένο...

Δεν πειράζει...ξαναλέω λοιπόν, για τα honda και μόνο επειδή ο Σαρακάκης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Ελλάντα, δεν πρόκειται να βρεις μηχανάκι honda καινούργιο παραεισαγωγής

Αν πάμε σε μεταχειρισμένο και το πάρεις από εξωτερικό που έχουν περιορισμούς στην ιπποδύναμη(άν έχουν), το hornet δεν είναι και κανα υπερτούμπανο....τα 100 του άλογα(πάνω κάτω) μάλλον είναι ίδια παντού...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

bdoko

Honda CB 600FHornet 2007

Για τον φίλο Lampro_Fazer το ZXR που είχα ήταν εισαγωγή απο Ιαπωνία, βράχος στις στροφές αλλά τα 260χλμ τα έπιανε μόνο σε κατηφόρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE www.honda.de ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ PH ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Παρόμοια θέματα

1. Honda CB 600 Hornet 2007
    από kolosfougi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 09:59
  2. Honda CB 600 Hornet 2007
    από kolosfougi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 20:00
  3. Honda CB 600FHornet 2007
    από bdoko στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2007, 19:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα