Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: πινακίδες ΚΡΗ

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios

πινακίδες ΚΡΗ

από ποια περιοχή είναι ρε παιδιά?? Μου κάνανε κάτι κουλά που με αφήσανε κυριολεκτικά μ@λάκα να τους κοιτάω με κορύφωμα το εξής... πήγαινα να μπώ στην επαρχιακή Εθνική εθνική οδό Σπάρτης Γυθείου από παράδρομο με στοπ σχετικά στενό αλλά διπλής κατευθύνσεως. Κάθομαι με την μηχανή δεξιά στο δρόμο μου έχοντας βγάλει φλάς οτι θα στρίψω αριστερά. Έρχεται ο τύπος και κάθεται δίπλα αριστερά μου έχοντας βγάλει φλας δεξιά. Ήρεμος και ωραίος περνάει από μπροστά μου και φεύγει. Έμεινα μ@λάκας. Λέω μπας και δεν δουλεύει το φλας μου κοιτάζω όλα μια χαρά.... Άλλη φάση που μου έτυχε από κάμποσους σε κλειστό από στροφιλίκια δρόμο και ενώ πήγαινα με φυσιολογική ταχύτητα με το κουτί μου έρχονταν από πίσω μου και να μου αναβοσβήναν τα φώτα σώνει και καλά να προσπεράσουν, έχωντας ήδη μισοβγεί στο αντίθετο ρεύμα. Για ποιό λόγο να τους αφήσω (η γραμμή εννοείται διπλή)?? Το δεύτερο είναι αρκετά συχνό περιστατικό από Αθηναίους κυρίως αλλά παρατήρησα και αρκετά ΚΡΗ με τα οποία είχε και "γεμίσει" η Λακωνία.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Τα γράμματα και η συμπεριφορά θυμίζει τι άλλο ;

Όμως ποτέ δεν έχω δει στην Κρήτη τέτοιες πινακίδες

Εdit:τα μαύρα CBF τα υπολογίζουνε πάντως...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Τα γράμματα και η συμπεριφορά θυμίζει τι άλλο ;

Όμως ποτέ δεν έχω δει στην Κρήτη τέτοιες πινακίδες

Δεν είναι από Κρήτη Μάκη σίγουρα..Μήπως είναι Κόρινθο?

Κάποιους που ρώτησα μου είπανε Κρήτη αλλά μάλλον δε βουτήξαν τη γλώσσα τους στο μυαλό τους, η Κρήτη έχει κάμποσους νομούς και αποκλείεται να έχουν όλοι ΚΡΗ.

Ετσι οδηγάτε και εσείς ρε κοπέλια σα κα?

edit: Λογικό ακούγεται μαύρα πουκάμισα μαύρα cbf γίνεται να μην υπολογίσουνε τους συντοπίτες τους?:smilea:

ΚΡΗ πινακίδες έχουν στην Κόρινθο. Το γιατί έγινε? Γιατί κάποιος έκανε το λάθος και τους επέτρεψε να είναι στους δρόμους και να "διασκεδάζουν" όπως αυτοί νομίζουν! Άλλωστε μην ξεχνάς εκείνη την κατηγορία οδηγών :a31: που βγαίνουν στους δρόμους με τα 300+ hp και πιστεύουν πως πρέπει να σεβαστείς την ιπποδύναμή τους και να κάνεις στην ΑΚΡΗ!!!!!!!!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Ετσι οδηγάτε και εσείς ρε κοπέλια σα κα?
    Εμείς δεν βγάζουμε φλας κύριος !

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    ΚΡΗ πινακίδες έχουν στην Κόρινθο. Το γιατί έγινε? Γιατί κάποιος έκανε το λάθος και τους επέτρεψε να είναι στους δρόμους και να "διασκεδάζουν" όπως αυτοί νομίζουν! Άλλωστε μην ξεχνάς εκείνη την κατηγορία οδηγών :a31: που βγαίνουν στους δρόμους με τα 300+ hp και πιστεύουν πως πρέπει να σεβαστείς την ιπποδύναμή τους και να κάνεις στην ΑΚΡΗ!!!!!!!!
    όλοι τα κάνουνε πάνω κάτω τα κουλά τους αλλά λόγω και οτι δεν έιχα ξαναδεί την πινακίδα αυτή την έβαλα υπό επιτήρηση...

Εμείς δεν βγάζουμε φλας κύριος !
    Τι να το κάνετε το φλάς κορώνι μου, αφού μαύρο είναι κι αυτό θα το δεί κανείς??:rotflmao:

edit: Λογικό ακούγεται μαύρα πουκάμισα μαύρα cbf γίνεται να μην υπολογίσουνε τους συντοπίτες τους?:smilea:
    Πρώτος ξάδερφος του Γκοστραϊντεράκη :rotflmao:

όλοι τα κάνουνε πάνω κάτω τα κουλά τους αλλά λόγω και οτι δεν έιχα ξαναδεί την πινακίδα αυτή την έβαλα υπό επιτήρηση...
    Τώρα να φανταστώ πως όταν περνάς από Κόρινθο θα είσαι προετοιμασμένος...... :rotflmao:

Το χα περιέργεια ρε παιδάκι μου πολλοί Κορίνθιοι στη Λακωνία τον δεκαπεντάυγουστο. Ελπίζω να μην ισχύσει αυτό που λένε η περιέργεια σκότωσε την γάτα αν περάσω καμιά μέρα από κόρινθο

Ελπίζω να μην ισχύσει αυτό που λένε η περιέργεια σκότωσε την γάτα αν περάσω καμιά μέρα από κόρινθο
    Χτύπα ξύλο βρε Σώτο τι είν'αυτά που λες ;

Το πολύ πολύ αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα'κεί να βάλεις κι εσύ ένα ΚΡΗ στην πινακίδα σου

Το πολύ πολύ αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα'κεί να βάλεις κι εσύ ένα ΚΡΗ στην πινακίδα σου
    Έτσι...... αν γίνεις "δικός" τους δε θα σε πειράζουν, θα βρούν άλλο "ξένο" να ασχοληθούν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι δικές μου πινακίδες είναι ΚΡΚ και επειδή έχω καταγωγή από Κρήτη γείτονας πίστευε μέχρι που το έφερε η κουβέντα πως αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν αυτοκίνητο από Κρήτη .

Παλαιό μέλος
    Κορινθία τελικά κλείδωσε!

ΚΡ Κορινθία (Κόρινθος) (σειρά τρίτου γράμματος: Α,Β,Ε,Ζ,Η,Κ,Μ,Ν,Τ,Χ,Ι,Ο,Ρ,Υ)

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%...84%CF%89%CE%BD

(αν δεν ανοίγει το link δώστε αναζήτηση για "Ελληνικές πινακίδες αυτοκινήτων" στο el.wikipedia.org )

ΥΓ: Όλα τα βρίσκεις πλέον στο wikipedia και το google

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF