Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Λογοκρισία;.

Λογοκρισία;.

Εχθές διάβαζα κάποιες συζητήσεις σχετικά με πολιτικές εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις . Είχαν αναπτύξει κάποια μέλη τις απόψεις τους και σε κάποιους άρεσαν αυτές οι θέσεις και σε κάποιους άλλους δεν άρεσαν . Δημοκρατία έχουμε άλλωστε . Ομως ποιός ο λόγος να γίνεται διαγραφή αυτών των θεμάτων όταν ούτε προσβάλουν τα χρηστά ήθη ούτε και προκαλούν το κοινό αίσθημα . Μην μου απαντήσετε πως ήταν πολιτικού περιεχομένου διότι μια ματιά να ρίξουμε όλοι μας σε συζητήσεις που δίνουν και παίρνουν εδώ στο φόρουμ λιγο πολύ στο πολιτικό καταλήγουν ακφράζοντας εμμέσως κάποιοι τις πολιτικές και κομματικές θέσεις τους .πιστεύω πως όλα τα θέματα πρέπει να εξαντλούνται πρώτα να παραμένουν ενεργάγια κάποιες ημέρες και μετά να ακολουθούν την πορεία τους στο αρχείο .

Αν και είμαι κατά κάθε λογοκρισίας...

Εδώ υπήρχε μια διαφορά...

Είχαμε εναν τύπο (άσχετο εν δεις τι και πως έγραφε - τιγκα στην ανακρίβεια) ο οποίος έγραφε φανερά και μόνο για να προκαλέσει. Αυτο δεν ήταν συζήτηση, άλλωστε δεν απαντούσε ποτέ απλά πεταγε κείμενα που έβρισκε οπουδήποτε.

Δε μπορούσε να γίνει συζήτηση...

Ούτε είχε νόημα να διαβάζουμε 10 θρεντ για Μελιγαλά, Μεταξά, 21/4/67 κλπ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αν και είμαι κατά κάθε λογοκρισίας...

Εδώ υπήρχε μια διαφορά...

Είχαμε εναν τύπο (άσχετο εν δεις τι και πως έγραφε - τιγκα στην ανακρίβεια) ο οποίος έγραφε φανερά και μόνο για να προκαλέσει. Αυτο δεν ήταν συζήτηση, άλλωστε δεν απαντούσε ποτέ απλά πεταγε κείμενα που έβρισκε οπουδήποτε.

Δε μπορούσε να γίνει συζήτηση...

Ούτε είχε νόημα να διαβάζουμε 10 θρεντ για Μελιγαλά, Μεταξά, 21/4/67 κλπ...
    Δεν είχε νόημα ....αλλά είχε ΠΟΛΥ πλάκα

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Παραείχαν παρωπίδες.
    Δεν ήταν θέματα προς συζήτηση.
    Ήταν δηλώσεις, ενός ατόμου, που έμπαινε, άνοιγε το θέμα, έγραφε ότι ήταν να γράψει, κι εξαφανιζόταν, όσο ακραίο κι αν ήταν αυτό, που δεν μ'ενδιαφέρει.
    Δεν καταλαβαίνω , πως θα μπορούσε να είναι εποικοδομητικό αυτό.

Ήταν απλά προπαγάνδα, κι όχι συζήτηση.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Δεν είχε νόημα ....αλλά είχε ΠΟΛΥ πλάκα
    Πλάκα είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα δε σημαίνει οτι άρεσε σε όλους.

Και τέλος (κάτι που επαναλαμβάνεται συνεχώς σε τέτοια θέματα), εδω το φορουμ ειναι ενας ιδιωτικός χώρος που ανήκει στους admins και αυτοί αποφασίζουν τι και πως θα μείνει.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν αντιλέγω για το πως δημιουργήθηκε το παρών φόρουμ αλλά δεν είναι κάπως ολοκληρωτικό να θεωρούμε πως αφού είναι χώρος ιδιωτικός και άρα αφού κάτι δεν αρέσει στους admin τότε θα σβήνετε;Από ότι θυμάμαι στο πλαίσιο λειτουργίας του φόρουμ είχαμε και έχουμε πει πως κάποια θέματα θα απαγορεύονταν όταν αναφέρονται σε ύβρεις πορνό κ.λ.π Δεν θυμάμαι ωστόσο ναυπάρχει καποια αναφορά στα θέματα της Ελληνικής Ιστορίας που αναφερόμαστε τώρα . Είναι γεγονός βέβαια πως κάποιοι εξετάζουν με άλλο πρίσμα τα ιστορικά γεγονότα της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου και άλλοι πάλι εντελώς διαφορετικά τα βλέπουν . Αμα ήταν έτσι καθε συζήτηση με χροιά πολιτικής σκοπιμότητας που συενπάγεται και διαφωνία μεταξύ των μελών του φόρουνμ θα έπρεπε να σβήνει άπαξ . Αρα ακόμα και όταν λέμε γ...ώ τους κερ....δες τους πολιτικούς για τους δρόμους που φτιάχνουν και εμείς σκοτωνόμαστε τότε θα έπρεπε ο admin να παρεμβαίνει . Σαφώς δεν συμφωνώ με το στυλ συζήτησης μπαίνω χτυπώ , βγαίνω και παρακολουθώ κρυπτόμενος τα τεκταινόμενα αλλά όπως και να έχει το πράγμα όλα αυτά που ειπώθηκαν έχουν γραφεί , αναλυθεί και συζητηθεί πολλές φορές . Πάντα λοιπόν στα πλαίσια της δημοκρατικής κοινωνίας μας αυτές οι συζητήσεις θα επαναλαμβάνονται σε άσχετες φάσεις και στιγμές της προσωπικής ή κοινωνικής ζωής μας . Τι θα έπρεπε να κάνουμε να κλείνουμε τα΄στόματά αυτών που τα συζητούν ή να τους "διαγράφουμε " από την κοινωνία ;

Γιατί κάθε φορά πρέπει να λέμε τα ίδια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σχετικά με την λογοκρισία…

Το forum είναι για ΜΟΤΟ.gr

Αν όμως θέλουμε να εστιάσουμε ΜΟΝΟ σε μοτοσικλέτες θα έπρεπε να καταργήσουμε τα ποστ σχετικά με ποδόσφαιρο ,ανέκδοτα, συζητήσεις εκτός μοτο κ.λπ.

Τα περισσότερα ποστ μέσα στο forum δεν βρίσκουν σύμφωνους ΟΛΟΥΣ τους χρηστές .Είναι κάτι λογικό-επιθυμητό και υγείες….
    Για παράδειγμα ,βρίσκω το ίδιο απαράδεκτα μερικά ποστ τύπου «ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ», «οι ΙΤΑΛΟΙ μ@μ@νε vs ΙΑΠΩΝΕΣ τον παιρ…» κ.λ.π.

Για τα ποστ του giorgalis συμφωνώ ότι άμα τα διάβαζες σοβαρά ,ήταν αισχρά….
    Γι αυτό και οι περισσότεροι τα πήραν στην πλάκα και τον χαβαλέ…
    Προσωπικά νομίζω ότι άμα κάποιος γράφει μπούρδες ,είναι καλύτερη τιμωρία να τον αφήσεις να εκτεθεί στους άλλους ,παρά να τον BANαρεις….αλλά εγώ δεν είμαι mod-admin…

ΥΓ. Πάντως ,το foroum moto.gr είναι ΠΟΛΥ περισσότερο ελεύθερο και δημοκρατικό από κάτι άλλα forums «δημοκρατών» και «φιλελευθέρων»…

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν το πρόλαβα σαν μήνυμα και για να πω την αλήθεια αν ήταν έτσι όπως τα λένε... μάλλον στο χαβαλε θα το έπαιρνα και εγώ.

Παρόλα αυτά καλό είναι (γνώμη μου και πρόταση μου) αντί να σβύνονται μηνύματα , απλά να κλειδώνονται. Είναι το ίδιο αποτελεσματικό και σίγουρα δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να διαπιστώσουν το τι βλακεία/σοφία κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας.
    Γνώμη μου μόνο!

Απο εκεί και πέρα βέβαια ... οτι πουν οι διαχειριστές. Δικό τους το forum, δική τους και η απόφαση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Το μοτο δεν ανηκει στο δημοσιο, δεν ειναι των μελων του, δεν αποφασιζουμε ολοι μαζι. Ποστ τα οποια προκαλουν για τον οποιονδηποτε λογο τους λαθος ανθρωπους κοβοντε. Αν αυτο δεν μας αρεσει, μας ενοχλει, μπορουμε πολυ ανετα να μην ξανα μπουμε σε αυτο το φορουμ!

Δεν μιλαω εκ μερους του μοτο, σαν χρηστης γραφω εχω ακουσει αρκετο καιρο τωρα τα ιδια και τα ιδια!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

δεν το πρόλαβα σαν μήνυμα και για να πω την αλήθεια αν ήταν έτσι όπως τα λένε... μάλλον στο χαβαλε θα το έπαιρνα και εγώ.

Παρόλα αυτά καλό είναι (γνώμη μου και πρόταση μου) αντί να σβύνονται μηνύματα , απλά να κλειδώνονται. Είναι το ίδιο αποτελεσματικό και σίγουρα δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να διαπιστώσουν το τι βλακεία/σοφία κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας.
    Γνώμη μου μόνο!

Απο εκεί και πέρα βέβαια ... οτι πουν οι διαχειριστές. Δικό τους το forum, δική τους και η απόφαση.

Gandalf

ρε συ kaps κάνε σωστή παραθεση, νόμιζα οτι τα έγραφες εσύ και έλεγα που τα έχω ξαναδει αυτά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    +1000
    στον Μαγο,

καπετανιε και εγω την πατησα
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κρίμα που δεν κυκλοφορούσαν mods χθες το βράδυ.Εγώ πάντως αν είχα το κουμπάκι,θα το πάταγα.Ban και κάτωΜιλάμε για μεγάλο καραγκιόζη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ