Σκέφτηκα αν θα μπορούσα να βρω ένα μικρό τσαντάκι για τ'απαραίτητα (κινητό, κλειδιά, τσιγάρα, φωτογραφική μηχανή κλπ) με ιμάντες στερέωσης/κουμπώματος σε κάλυμμα ντεποζίτου της Bagster.
Έχετε κάτι υπ'όψιν ;
Ο χώρος είναι περιορισμένος κάτω απ'τη σέλα και τα βασικά χωράνε, όχι όμως και η φωτογραφική μηχανή ή οτιδήποτε άλλο λίγο πιο ογκώδες από ένα πακέτο τσιγάρα.. στις τσέπες του μπουφάν επ'ουδενί. Δεν με βολεύουν τσαντάκια μέσης, πλάτης και γενικά οτιδήποτε αναγκάζομαι να βάζω πάνω απ'το μπουφάν..
Απ'την άλλη δεν θέλω να βάζω όλο το tankbag για μια απλή βόλτα για καφέ σε κάποιο χωριό για παράδειγμα, είναι ψιλοενοχλητικό όταν βρίσκεται μπροστά μου ειδικά στα επαρχιακά κομμάτια..
Έχω δει σε μαγαζιά κάποια μικροτσαντάκια της Kappa, Cameron και διαφόρων άλλων εταιριών όμως κανένα από αυτά δεν έχει ιμάντες για να κουμπώσει πάνω στους κρίκους του καλύμματος, δεν έχω ρωτήσει καν πως στηρίζονται δηλαδή κι αν προορίζονται για στήριξη στο ντεπόζιτο για να λέμε και του στραβού το δίκιο..
Πριν λίγο έψαξα και στο site της Bagster και βρήκα αυτό που επισυνάπτω παρακάτω, όμως η θέση του ανήκει μέσα στο tankbag κι ενώ δείχνει πολύ βολικό δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να το στηρίξω πάνω στο κάλυμμα χωρίς να απαιτείται και η τοποθέτηση της "βαλιτσάρας"
Καμμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά ; (πρόταση για τσαντάκια ποδιού θα θεωρηθεί έγκλημα εκ προ μελέτης)![]()
![]()