Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Μπωρούμε να κάνουμε κάτι?

Μπωρούμε να κάνουμε κάτι?

Ίσως μπορούμε!!!
    Σκεφτόμουνα τι θα μπορούσα να κάνω (κάνουμε) μετά από αυτή την τραγωδία που έπληξε την χώρα μας. Μια ιδέα που μου ήρθε και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας είναι να πάμε με τις μοτό μας, σαν moto.gr , και περνώντας από τα χωριά να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά και πάνω από όλα χαρά.Προσοχή όμως όχι τώρα αλλά τουλάχιστον μετά από ένα (ίσως και δύο) μήνες καθώς τώρα θα πέσουν όλοι επάνω τους.
    Γιατί εμείς? Έχετε προσέξει πως σας κοιτάνε τα παιδιά όταν περνάτε με την μηχανή ιδιαίτερα στην επαρχία? Το να βρεθούμε δίπλα τους να τους δώσουμε δώρα αλλά (κυρίως) να μιλήσουμε μαζί τους και να παίξουμε πιστεύω ότι θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά τους και ίσως τους δώσει κάποια ελπίδα
    Είμαι πρόθυμος να βοηθίσω στην διοργάνωση εάν υπάρχει ενδιαφέρον.
    κάποιες σκέψεις είναι:
    Α) Καλό είναι να γίνει αυθημερόν.
    Β) Μπορούμε να έρθουμε σε συνεννόηση με τα σχολεία - κοινότητες ώστε να μας περιμένουν.
    Γ) Μπορούμε να χωριζόμαστε σε ομάδες των 10 ώστε να μοιράσουμε τα χωριά.
    Δ) Ο κάθε ένας από μας μπορεί να έχει από 10 δώρα των 5 ευρό.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε ο καθένας από 50 ευρό. Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε φίλους να σηνησφέρουν με δώρα που θα τους πούμε εμείς.
    Λοιπών τι λέτε?
    Ισως θα είναι η πρώτη φορά που μοτοσυκλετιστές θα βοηθήσουν έμπρακτα με αυτό τον τρόπο.Μακάρι να κάνω λάθος.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    mou fenetai poly kalh idea

τωρα ειναι χλωμα τα πραγματα .......αραξτε λιγο .........αν ειναι να συνησφερεις πας διακοπες το καλοκαιρι εκει......και με 5 Ε τι να παρεις ρε Greg??? ......ουτε μια κοτα δεν αγοραζεις πλεον....

Νέο μέλος
    Θα ειναι καλο να παμε σ' αυτα τα χωρια οχι μονο τωρα, αλλα με καθε ευκαιρια που θα εχουμε.Οταν ολοι θα τους εχουν ξεχασει και αυτοι θα προσπαθουν να φτιαξουν τα σπιτια τους τον τοπο τους την πατριδα μας.Να ξαναβρει ζωη αυτη η επαρχια, αυτα που πολλοι απο εμας τα παρατησαμε για να πιασουμε την ''καλη''...Ολοι αυτοι ειναι παλικαρια οχι μονο τωρα αλλα σε καθε φαση τησ ζωης τους.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα.Δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    τωρα ειναι χλωμα τα πραγματα .......αραξτε λιγο .........αν ειναι να συνησφερεις πας διακοπες το καλοκαιρι εκει......και με 5 Ε τι να παρεις ρε Greg??? ......ουτε μια κοτα δεν αγοραζεις πλεον....
    ενα παιχνιδακι οταν το κανεις δωρο σε ενα πιτσιρικι μετραει πολυ!

κυριως οταν δε το περιμενει!

κ δε χρειαζεται να ειναι ο αξιον μαν ή η μπαρμπι για χαμογελασει ενα πιτσιρικι!

+1000 στη κινηση ..................εαν δε ξεχαστει!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παιδιά πάνω από όλα για τα μικρά θα μετρήσει η παρουσία μας και η αγάπη μας. Το δωράκι θα είναι η αφορμή.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    πολύ καλή ιδέα αλλά φοβάμαι οτι θα ξεχατεί ή δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί!!!!

Αν κάνετε κάτι γράψτε το μπορεί να μπορέσω να έρθω!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Re: Μπωρούμε να κάνουμε κάτι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    .... να πάμε με τις μοτό μας, σαν moto.gr , και περνώντας από τα χωριά να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά και πάνω από όλα χαρά.......

...... Έχετε προσέξει πως σας κοιτάνε τα παιδιά όταν περνάτε με την μηχανή ιδιαίτερα στην επαρχία? Το να βρεθούμε δίπλα τους να τους δώσουμε δώρα αλλά (κυρίως) να μιλήσουμε μαζί τους και να παίξουμε πιστεύω ότι θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά τους και ίσως τους δώσει κάποια ελπίδα....

.... Μπορούμε να έρθουμε σε συνεννόηση με τα σχολεία - κοινότητες ώστε να μας περιμένου
    Δεν αμφισβητώ σε καμιά περίπτωση τις αγνές σου προθέσεις, απλά μου φαίνεται κάπως......( ¨αφ'υψηλού¨; ) η προσέγγιση σου.

Σαν να πηγαίναμε σε κάποιο τριτοκοσμικό χωριό της Αφρικής ένα πράγμα...

Νομίζω ότι η οικονομική βοήθεια, αν και απρόσωπη, είναι πιο αποτελεσματική (Αν τελικά αφήσουν τα λαμόγια να φθάσει στους πληγέντες...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

No χαρντ φίλιγκς ε;
    'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
    mou fenetai poly kalh idea
    +100000
    αν και οταν με το καλο μιλαμε για να συγκεντρωθουμε
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

εχω μια μικρη αισθηση οτι το πρωτο τηλ
    θελει πολιτες κ για το μελλον
    οχι για τωρα!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Μπορούμε όχι μπωρούμε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μεσα ειμαι, αλλα σε βλεπω να εισαι εσυ και ο gregorgeous89, σαν την συναυλια ενα πραγμα.

Σαββατο πρωι αναχωρω με τον γιο μου προς τα κατω.

Σαν να πηγαίναμε σε κάποιο τριτοκοσμικό χωριό της Αφρικής ένα πράγμα...
    Τα παιδιά είναι παιδιά παντού και για κάποιο λόγο τους αρέσουν οι μοτοσυκλετιστές. Καμιά τριτοκοσμική προσέγγιση στο θέμα λόγο επαρχίας, από επαρχία κατάγομαι και εγώ άλλωστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Μετά από αυτή τη καταστροφή που πάθανε, αν δουν μοτοσυκλέτες να παίζουν τον ρόλο των
    πρεσβευτών της καλής ελπίδας (σαν μια Βαρδινογιάννη ένα πράμα) χωρίς ωστόσο να συνεισφέρουν μια ουσιαστική βοήθεια μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχετε..

Αν κάποιος είναι περίεργος για το τι καταστροφή έχει κάνει η φωτιά καλύτερα να πάει incognito χωρίς τυμπανοκρουσίες και ακολουθία.

+1 για την βοήθεια σε κάποιο λογαριασμό τράπεζας που έχει ανοιχτεί.

Ας τους αφήσουμε να βρουν τους ρυθμούς τους πρώτα..

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Καταλαβαίνω τι λες Trickster αλλά νομίζω ότι δεν έχεις βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Όταν πήγα στα Σκόπια το 97 κανένας από τους Σκοπιανούς (πόσο μάλλον τα παιδιά) δεν ενοχλήθηκε από τα ακριβά 4χ4 των ανθρωπιστικών οργανώσεων. Νομίζω ότι μερικές φορές σκεφτόμαστε πολύ και ενεργούμε λίγο!
    Αν κάποιος είναι περίεργος για το τι καταστροφή έχει κάνει η φωτιά καλύτερα να πάει incognito χωρίς τυμπανοκρουσίες και ακολουθία.
    Οκ. Μα πως κατάλαβες ότι τελικά ότι από περιέργεια θέλουμε να πάμε?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The Shift...Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2007, 15:43
  2. σφιγγες κατι τετοιο πρεπει να κανουμε
    από power hornet στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 22:15
  3. Πότε επιθυμείτε να κάνουμε την εκδρομή?
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2004, 07:57
  4. αυτό έπρεπε να κάνουμε οι ψιλόκωλοι...
    από NLS στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 07:55
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ