Εντυπώσεις από το κατάστημα Σουλτάτη κανείς? θέλει φίλος να πάρει μαύρο κ7 και στον Σουλτάτη του έδωσαν καλή τιμή.. συνεπώς σκέφτεται να κατέβει να το πάρει από Αθήνα. Λέει ή μακριά???
Εντυπώσεις από το κατάστημα Σουλτάτη κανείς? θέλει φίλος να πάρει μαύρο κ7 και στον Σουλτάτη του έδωσαν καλή τιμή.. συνεπώς σκέφτεται να κατέβει να το πάρει από Αθήνα. Λέει ή μακριά???
φιλε δεν προκειται να σου απαντησει κανεις διοτι ειναι παγια τακτικη του forum κανεις να μην εκφερει γνωμη θετικη η αρνητικη για οποιοδηποτε καταστημα
μαλακία τακτική αλλά ευχαριστώ![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
παρακαλούμε φιλαράκι και οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις ξέρεις, μη διστάσεις να ρωτήσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Φίλε θα σου απαντήσω εγώ. Αστους αυτούς δεν ξέρουν.
Λοιπόν το κατάστημα του κου (κοιτά που μου διαφεύγει το όνομα του) είναι ένα κατάστημα που πουλάει (αλήθεια τι πουλάει)
Να σου πω την αλήθεια για μαύρο δεν ξέρω άλλα ώμος για πιο σκληρά χμμμμ πάλι δεν ξέρω.
Όσο για την κ7 να την προσέχεις (έχει ασυμμετρία)
Σαφώς να κατέβει Αθήνα αλλά δεν μας λες από πού είναι για να σου πούμε αν είναι κοντά η μακριά
Ελπίζω να σε διαφώτισα.
Μα τι λέω (τι λέω τι λέω τι πικρές σκέψεις κάνω και κλαίω)
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
φιλε δεν προκειται να σου απαντησει κανεις διοτι ειναι παγια τακτικη του forum κανεις να μην εκφερει γνωμη θετικη η αρνητικη για οποιοδηποτε καταστημα
Κατανοητό για τις αρνητικές εντυπώσεις, αλλά για τις θετικές γιατί όχι??
(κατά καιρούς έχουν γραφτεί θετικές εντυπώσεις για καταστήματα, πχ. λαστιχάδες, συνεργεία κλπ χωρίς να φθάνει στα όρια της διαφήμισης )
![]()
Συνφορουμιτη byr0nΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κατανοητό για τις αρνητικές εντυπώσεις, αλλά για τις θετικές γιατί όχι??
(κατά καιρούς έχουν γραφτεί θετικές εντυπώσεις για καταστήματα, πχ. λαστιχάδες, συνεργεία κλπ χωρίς να φθάνει στα όρια της διαφήμισης )
![]()
Δεν πιστεύω οι διαχειριστές του φόρουμ, να έχουν κάποιο πρόβλημα για θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για κατάστημα, αν αυτός που την κάνει γράψει το ονοματεπώνυμο του, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., ΔΟΥ στην οποία ανήκει, είναι δηλαδή επώνυμος (οπότε να ξέρουν οι αρχές μετά ποιόν να κυνηγήσουν είτε για δυσφήμηση είτε για διαφήμιση) και όχι να κρύβεται πίσω από ένα nickname
Ευχαριστώ γυναίκα για τα χάπια
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Συνφορουμιτη byr0n
Δεν πιστεύω οι διαχειριστές του φόρουμ, να έχουν κάποιο πρόβλημα για θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για κατάστημα, αν αυτός που την κάνει γράψει το ονοματεπώνυμο του, διεύθυνση, Α.Δ.Τ., ΔΟΥ στην οποία ανήκει, είναι δηλαδή επώνυμος (οπότε να ξέρουν οι αρχές μετά ποιόν να κυνηγήσουν είτε για δυσφήμηση είτε για διαφήμιση) και όχι να κρύβεται πίσω από ένα nickname
Ποιές αρχές θα κυνηγήσουν κάποιον συμφουμίτη επειδή έγραψε τις θετικές εντυπώσεις απο κάποιο κατάστημα-συνεργείο;![]()
Οι διαχειριστές του φόρουμ έχουν αναφέρει τους κανόνες του φόρουμ προκειμένου να γίνει καταγγελία/δυσφήμιση σε κάποιον.
Post που αναφέρουν την βοήθεια-εξυπηρέτηση-σωστή αντιμετώπιση που βρήκαν σε κάποιο κατάστημα, έχουν μπεί ουκ ολίγες φορές και αυτά εννοώ.
Εσύ τι θες να πεις με τα 2 ποστ σου στο παρόν thread δεν καταλαβαίνω.....
Ρε συ byr0n μπας και παίρνεις ποσοστά ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ποιές αρχές θα κυνηγήσουν κάποιον συμφουμίτη επειδή έγραψε τις θετικές εντυπώσεις απο κάποιο κατάστημα-συνεργείο;![]()
Οι διαχειριστές του φόρουμ έχουν αναφέρει τους κανόνες του φόρουμ προκειμένου να γίνει καταγγελία/δυσφήμιση σε κάποιον.
Post που αναφέρουν την βοήθεια-εξυπηρέτηση-σωστή αντιμετώπιση που βρήκαν σε κάποιο κατάστημα, έχουν μπεί ουκ ολίγες φορές και αυτά εννοώ.
Εσύ τι θες να πεις με τα 2 ποστ σου στο παρόν thread δεν καταλαβαίνω.....
Αλλα για πές μου εσύ τι θα απαντούσες σε αυτή την ερώτηση???????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Ρε συ byr0n μπας και παίρνεις ποσοστά ?
![]()
![]()
![]()
Επιτέλους και ένας έξυπνος άνθρωπος.![]()
******Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Αλλα για πές μου εσύ τι θα απαντούσες σε αυτή την ερώτηση???????????
++++++
%%%% $$$$$$$ £££££££
???????
Απ΄το ίδιο καρνέ πληρωνόμαστε με τουςσυναδέλφους......
Πουλάει Aprilia ο Σουλτ. , ή αποφάσισες να μπεις στο σωστό δρόμο? :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
Εγω ειχα παρει μηχανακι απο τον Σουλτατη, στο μαγαζι του μετα την πατησιων,οχι στο αλλο που εχει στην Μιχαλακοπουλου (γιατι εχει και στην Μιχαλακοπουλου).
Απο οσο θυμαμαι πιο πολυ Ηοnda ειχε.