Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: V-strom, ABS και χώμα

V-strom, ABS και χώμα

Έχει πάει κανένας με v-strom του 2007 με το ABS σε χωματόδρομο, έστω και για λίγο???
    Έχω την αίσθηση ότι μόνο πάνω σε κάνα δέντρο υπάρχει περίπτωση να σταματήσει...
    Ισχύει αυτό??Επίσης κάτω απο τη σέλα έχει 2 ασφάλειες για το ABS. Πρέπει να αφαιρεθούν και οι δύο για να απενεργοποιηθεί?

...κοιτα σε βατους χωματοδρομους με νορμαλ (μεχρι το πολυ 50 χ.α.ω. μετα ετσι και αλλιως δεν σταματαει) ταχυτητα δεν θα εχεις κανενα προβλημα...θα σε παει οπου θες και με το abs ενεργοποιημενο!

...Τωρα αν θες να παρεις τα βουνα και τα λαγκαδια, ναι, το abs θα πρεπει να το απενεργοποιησεις βγαζοντας την αντιστοιχη ασφαλεια κατω απο την σελα ...αλλα θα χρειαστεις και αλλα λαστιχα γιατι με τα μαμα δεν θα την παλεψεις, λογο βαρους στα χαλικακια θα βουλιαζεις και δεν θα το'χεις μετα καθολου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Μία προσπάθεια έκανα να πάω 12 χιλ. χώμα και στο πρώτο χιλ. γύρισα πίσω και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω χώμα γιατί το μηχανάκι με εμένα οδηγό δεν "πάει".Χτυπάει ολόκληρο και το ABS ...άσε καλύτερα.Πουθενά φρένο στα χαλίκια.Ασφαλτο και πάλι άσφαλτο.Αν θέλω χώμα θα ξεπαρκάρω το maverick

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
    Μία προσπάθεια έκανα να πάω 12 χιλ. χώμα και στο πρώτο χιλ. γύρισα πίσω και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω χώμα γιατί το μηχανάκι με εμένα οδηγό δεν "πάει".Χτυπάει ολόκληρο και το ABS ...άσε καλύτερα.Πουθενά φρένο στα χαλίκια.Ασφαλτο και πάλι άσφαλτο.Αν θέλω χώμα θα ξεπαρκάρω το maverick [/QUOTE

Ξέρω ότι το μηχανάκι μας δεν είναι για χώμα αλλά καμίά 10αρια χλμ "βατό"¨χωματόδρομο πιστεύω μπορεί να τα πάει. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το ABS???

Ξεφούσκωσε και λιγο τα λαστιχα σου και θα σε παει μια χαρα, χωρις τοσο πολυ κοπανημα.

(παρε μια μικρη τρομπιτσα για ποδηλατα κατω απο τη σελα για μετα)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    (παρε μια μικρη τρομπιτσα για ποδηλατα κατω απο τη σελα για μετα)
    Έχεις ανεβάσει 30 p.s.i. πίεση σε λάστιχο με ποδηλατική τρόμπα ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    (Καλησπέρα σας... )
    Εγώ μια φορά είχα ανεβάσει 30 πίεση (την μικρή)
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
    Μία προσπάθεια έκανα να πάω 12 χιλ. χώμα και στο πρώτο χιλ. γύρισα πίσω και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω χώμα γιατί το μηχανάκι με εμένα οδηγό δεν "πάει".Χτυπάει ολόκληρο και το ABS ...άσε καλύτερα.Πουθενά φρένο στα χαλίκια.Ασφαλτο και πάλι άσφαλτο.Αν θέλω χώμα θα ξεπαρκάρω το maverick [/QUOTE

Ξέρω ότι το μηχανάκι μας δεν είναι για χώμα αλλά καμίά 10αρια χλμ "βατό"¨χωματόδρομο πιστεύω μπορεί να τα πάει. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το ABS???
    Δεν δοκίμασα τίποτε με το ABS γιατί φοβάμαι τα ηλεκτρικά του γενικά.Σε απαλό χώμα πηγαίνει δεν λέω αλλά σε κατηφορική φουρκέτα με χαλίκια δεν μπορούσα να το "κρατήσω".Φυσικά δεν φημίζομαι και για το ύψος μου.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
    Δεν δοκίμασα τίποτε με το ABS γιατί φοβάμαι τα ηλεκτρικά του γενικά.Σε απαλό χώμα πηγαίνει δεν λέω αλλά σε κατηφορική φουρκέτα με χαλίκια δεν μπορούσα να το "κρατήσω".Φυσικά δεν φημίζομαι και για το ύψος μου.....
    Είδες δηλαδή τα χαλίκια από μηδενική κλίση?
    Πάντα με προσοχή!

πάντα αν θέλουμε να το έχουμε και να το χαιρόμαστε.

Παντως παιδια οσο αφορα το χωμα ...φετος το καλοκαιρι πραγματικα οργωσα την Λημνο με το v-stroμι!! και δεν μιλαω για 5 με 10 χιλιομετρα... αλλα για 150 + βατου και οχι μονο χωματοδρομου και καποιες φορες και δικαβαλος. Σε φαση που η αλυσιδα τα γραναζια το ψαλιδι ειχαν μονο καφε χρωμα! ...και δεν ειχα πεσει σε λασπες αλλα απο την πολυ σκονη που ειχε κολλησει...αμαν εκανα να τα καθαρισω! Αλλα δεν εχω παραπονο το μηχανακι με εβγαλε παντου απσπροπροσωπο ...δεν κολλησε πουθενα!! και δεν ειχα απενεργοποιησει ποτε το abs...απλα και γω δεν του ζητουσα παραπανω απο αυτα που μπορει να μου δωσει και εξηγουμε... λογο μαμα ελαστικων η ταχυτητες δεν ξεπερνουσαν τα 40 με 50 χ.α.ω και σε κατι κατηφορικες φουρκετες με χαλικια, ποδαρακια κατω ισα ισα που ακουμπουσα στην σελα ,φρενακι και σιγα σιγα την κατεβαιναμε την κατηφορα ...τι να κανουμε δεν εχουμε και κανα wr η κανα crf να κανουμε και παιχνιδακια αλλα σιγα σιγα το v-strom θα μας παει εκει που θελουμε...!

σε λιγες μερες μολις μαζεψω ολες τις φωτο θα ποσταρω και στα ταξιδιωτικα για την Λημνο για να καταλαβετε κιολας τι εννοω!

Ασχετο ,ας με πειτε καγκουρα, αλλα επειδη ειπαμε μονο για χωμα να αναφερω οτι στην ασφαλτο και τα σουζιδια του κανει αλλα και αν βρεις και κανα καλο σημειο κανει και τα αλματακια του χωρις κανενα προβλημα!!!

Παρτε μια γευση...στον δρομο για το νησι Κουκος στην Λημνο περιοχη Μουδρος... για να φτασεις σε αυτον τον δρομο πριν θα χρειαστεις να διαλεξεις λασπη,βαλτο η αμμο...εγω διαλεξα αμμο αλλιως και να'θελα μαλλον δεν θα πηγαινα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sp_a0057.jpg 
Προβολές:	355 
Μέγεθος:	26,7 KB 
ID:	101096

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Παρτε μια γευση...στον δρομο για το νησι Κουκος στην Λημνο περιοχη Μουδρος... για να φτασεις σε αυτον τον δρομο πριν θα χρειαστεις να διαλεξεις λασπη,βαλτο η αμμο...εγω διαλεξα αμμο αλλιως και να'θελα μαλλον δεν θα πηγαινα
    Γείτονα low_rider ωραία φωτο ρε σύ.Κινηματογραφική.!!
    Είχα πάει και εγώ Λήμνο πρίν κάποια χρόνια αλλά τέτοια τοπία δεν είδα. Είμουνα και μικρούλης τότε και ακολουθούσα τη μαμά και το μπαμπά. Μόνο τον καραγκιόζη θυμάμαι (γιατί άραγε??) (μπάρ στην μύρινα Λήμνου)....
    Άσχετο αλλά με το service τελικά πώς την βολεύεις???Βρήκες άλλον ή το ξαναπήγες στον Σκούρτα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Oου γιες. Με πολλη υπομονη, παρα πολλη ομως, καθως απο ενα σημειο και μετα ανα 3-4 συμπιεσεις η τρομπιτσα "πυρακτωνεται"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Γείτονα low_rider ωραία φωτο ρε σύ.Κινηματογραφική.!!
    Είχα πάει και εγώ Λήμνο πρίν κάποια χρόνια αλλά τέτοια τοπία δεν είδα. Είμουνα και μικρούλης τότε και ακολουθούσα τη μαμά και το μπαμπά. Μόνο τον καραγκιόζη θυμάμαι (γιατί άραγε??) (μπάρ στην μύρινα Λήμνου)....
    Άσχετο αλλά με το service τελικά πώς την βολεύεις???Βρήκες άλλον ή το ξαναπήγες στον Σκούρτα???
    Σ'ευχαριστω φιλε paranoid ...Το νησι αυτο ειναι ψιλοκολλημα παω καθε καλοκαιρι,ειναι η μανα μου απο εκει...και περα απο τα πολλα μερη που εχει να ανακαληψεις ...το ωραιο ειναι οτι τελικα απο ενα σημειο και μετα ολο το νησι ειναι σχεδον μια παρεα ...το κακο βεβαια ειναι οτι καταντας αλκοολικος απο τα πολλα ξυδια...αλλα τι να κανεις καλοκαρι ειναι...απλα περνας καλα!

Τωρα οσο αφορα το service ηδη εχω φτασει τα 11.400 χιλιομετρα και αυτα μεσα σε 6 μηνες:wacko: ...στον Σκουρτα παντως μετα απο αυτο που μου ετυχε δεν θα την παω ασε που ακουσα και αλλα για αυτον οποτε δεν παιζει! 3 ενδεχομενα παιζουν ...ενα στον σφακιανακη στο περιστερι(μπουρναζι) που μου εχουν πει καλα λογια, ενα αλλο στην θηβων και τελος ενα που πανε πολοι απο την λεσχη στην αλεξανδρας. Μαλλον θα παω και στους 3 θα ρωτησω τιμες θα κοψω φατσες και θα διαλεξω γιατι ειναι και ψιλοακριβο το ατιμο το μεγαλο service και μετα το καλοκαιρι εχω μεινει ψιλορεστος!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF