Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας!

Καλησπέρα παιδια.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχω κλείσει και πληρώσει(με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) δύο αεροπορικά εισιτήρια για εξωτερικό με αναχώρηση το Σάββατο απόγευμα. Λόγω κάποιων πάρα πολύ σοβαρών λόγων που προέκυψαν χτές και σήμερα πρέπει να τα ακυρώσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Το θέμα είναι ότι δέν ξέρω αν θα τα χάσω τα λεφτά; Είναι 500 Ευρώ και αυτή την περίοδο είμαι σε τραγική οικονομική κατάσταση οπότε τρέμω στην ιδέα... Σίγουρα θα φάω πρόστιμο λόγω τελευταίας στιγμής και είμαι πρόθυμος να το πληρώσω αλλά δέ θέλω να χάσω και όλο το ποσό. Ποιά είναι τα δικαιώματά μου σε αυτή την περίπτωση; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Πώς να κινηθώ;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά τσέκαρε εδώ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επίσης δες εδώ
    Ρώτα & μήπως μπορείς να κάνεις ανοιχτό το εισητήριο σου, ώστε να το χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη στιγμή.

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    ένα μέρος θα το πάρεις πίσω. δεν θα είναι μεγάλο και σίγουρα μικρότερο απο το μισό δυστυχώς
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Re: Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Καλησπέρα παιδια.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχω κλείσει και πληρώσει(με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) δύο αεροπορικά εισιτήρια για εξωτερικό με αναχώρηση το Σάββατο απόγευμα. Λόγω κάποιων πάρα πολύ σοβαρών λόγων που προέκυψαν χτές και σήμερα πρέπει να τα ακυρώσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Το θέμα είναι ότι δέν ξέρω αν θα τα χάσω τα λεφτά; Είναι 500 Ευρώ και αυτή την περίοδο είμαι σε τραγική οικονομική κατάσταση οπότε τρέμω στην ιδέα... Σίγουρα θα φάω πρόστιμο λόγω τελευταίας στιγμής και είμαι πρόθυμος να το πληρώσω αλλά δέ θέλω να χάσω και όλο το ποσό. Ποιά είναι τα δικαιώματά μου σε αυτή την περίπτωση; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Πώς να κινηθώ;
    εχει μεγαλη σημασια σε πια εταιρεια εχεις κλεισει τα εισητηρια !! Απο προσωπικη πειρα ξερω πως για ακυρωσεις στην AEGEAN για εξωτερικο χανεις το 50% (δυστηχως) αλλα μπορεις να το μεταθεσεις για οποτε θες με κοστος 50€

Αλλα επειδη ολα αυτα που σου λεμε ειναι θεωρητικα,παρε τηλεφωνο τη αεροπορικη και αυτοι θα σου που τι και πως.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Και συνηθος οταν ειναι ον-λινε, αν κοιταξεις στο σιτε σου λεει αναλυτικα σε περιπτωση
    ακυροσης τι γινετε!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Είστε φοβεροί/ές!

Γνήσια μοτοσυκλετιστική αλληλλεγγύη

Το θέμα είναι πως είναι γραφείο αυτό που μου έκλεισε τα εισιτήρια και επίσης δέν έχει website. Τουλάχιστον να σώσω ότι μπορώ από τα χρήματά μου γιατί αυτή την περίοδο είμαι αρκετά άσχημα ώστε να έχει σημασία και το τελευταίο cent.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Είστε φοβεροί/ές!

Γνήσια μοτοσυκλετιστική αλληλλεγγύη

Το θέμα είναι πως είναι γραφείο αυτό που μου έκλεισε τα εισιτήρια και επίσης δέν έχει website. Τουλάχιστον να σώσω ότι μπορώ από τα χρήματά μου γιατί αυτή την περίοδο είμαι αρκετά άσχημα ώστε να έχει σημασία και το τελευταίο cent.
    Την αλλαγη-ακυρωση των εισητηριων δεν την κανει το γραφειο αλλα η αεροπορικη εταιρια......παρε αυτους ΤΩΡΑ......και θα σου πουνε τι και πως...οσο νωριτερα τους ενημερωσης τοσο το καλυτερο....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Την αλλαγη-ακυρωση των εισητηριων δεν την κανει το γραφειο αλλα η αεροπορικη εταιρια......παρε αυτους ΤΩΡΑ......και θα σου πουνε τι και πως...οσο νωριτερα τους ενημερωσης τοσο το καλυτερο....

Μπες στο site της εταιρίας ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ τους για να σου πουν τις λεπτομέρεις. Είτε ζητάς ακύρωση, είτε αλλαγή ημερομηνίας (μπορεί να είναι και "ανοικτό").

Πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το κάνεις open για μια άλλη ημερομηνία. Είναι συνήθως η πιο συμφέρουσα ενέργεια για μη μεγάλη απώλεια του αρχικού ποσού που κατέβαλλες.

Παρόμοια θέματα

1. Παιδια τη βοήθεια σας...!
    από z_armagedon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 10:38
  2. παιδια θέλω τη βοηθεια σας crf450r vs cre250x
    από zeroboss στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2006, 16:42
  3. Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 12:40
  4. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02
  5. Μάγκες sos, θέλω τη βοήθεια σας.
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •