....μονοήμερη Λίμνη Πλαστήρα και άλλα "περίεργα"?
Sorry που το βαζω τελευταία στιγμή, αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρος για τις εξορμήσεις μου κι αν αυτες θα πραγματοποιηθούν, μέχρι την τελευταία στιγμή!
Άλλωστε, άλλα κανόνιζα και άλλα μου προκύπτουν!
Λοιπόν, τη διαδρομή την εχω περίπου κατα νου αλλα δεν ξέρω αν θα μας πάρει η ώρα, οπότε, αφήνω ανοιχτά ενδεχόμενα αλλαγής πλεύσης!
Τα δεδομένα: 09:00 το πρωί, όσοι θέλετε, έχετε πάει να ψηφίσετε και είστε στα διόδια Αφιδνών!
Δε θελω μα και μου, μια χαρα (και αργά μπορω να πω) είναι η ώρα!
Η επιστροφή μας θα γίνει σχετικά βράδυ αλλά από ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Τα χλμ είναι στο μυαλό μου αρκετά! (Αν κάποιος "κουτσός" έχει την ευγενή καλοσύνη συντροφιά με το Topo του να μου τα "βγαλει" θα ήμανΕ υπόχρεος!
Εξοπλισμός και κατάλληλα ζεστά ρούχα τα θεωρώ απαραίτητα! Έχει αρχίσει και "δροσίζει" αρκετά!
Η διαδρομή:
Θα είναι μέχρι το Καστρο Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας
Ορχομενος - Χαιρώνεια - Κ. Τιθορεα - Αμφίκλεια - Μπράλος - Κ. Δαμάστα - Εθνική ξανά λίγο πρίν τη Λαμία - Δομοκός - Ν. Μοναστήρι - Σοφάδες - Καρδίτσα - Μητρόπολη - γύρος Λίμνης Πλαστήρα - Παρατηρητήριο - και στη συνέχεια ξεκινώντας από Ραχούλα, κατεβαίνουμε Αμάραντος - Σαραντάπορο - Νεράϊδα - Φουρνα - Καρπενήσι.
Στο Καρπενήσι ή επιστρέφουμε προς Λαμία και Εθνική για πίσω ή υπάρχει η σκέψη για όσους αντέχουν και αν μας το επιτρέπει η ώρα για τη γραφική διαδρομή παράλληλα με τον ποταμό Καρπενησιώτη που περνάει από Μεγάλο Χωριό - Προυσό - Θέρμο - Ναύπακτο - Αντίρριο - Ρίο - Ε.Ο Αθηνών - Πατρών - Αθήνα!
Έχω την εντύπωση ότι τα χλμ εκτός από πολλά είναι και δύσκολα, γι αυτο ειπα και στην αρχή ότι κρατάω επιφυλάξεις για το πρόγραμμα μιας και δεν ξέρω τί θα μας καρφώσει να κάνουμε!
Όπως και να εχει πάντως, όποιος γουστάρει να ακολουθησει να ξέρει πως έχει μπόλικα μπροστα του και δυσκολα για μια μερα!
Δεν εχω κατα νού που θα σταματήσουμε για καφέ - τσιγάρο - φαγητό!
Όποιες υποδείξεις δεκτές κυρίως για το που να φάμε!
Συμμετοχές:
1) DimChios
2) TROOPER
3) RoadSpirit
4) Tai ?
5) Catmaster ?
6) Caesarsk ?
7) ?
See you on the road!!!
![]()
![]()
![]()