για να δειτε πως θα γινουν στο μελλον τα παιδια μας
http://www.youtube.com/watch?v=rsom9...elated&search=
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
![]()
σιγουρα θα γελασουν πολυ μολις το δουν
αλλα πριν βαλω συνδεση σπιτι πηγαινα σε ιντερνετ καφε καμμια φορα και βραδυα μετα απο βολτα και εβλεπα παιδια σαν και αυτο να κοπανιουντε ετσι ακριβως..................![]()
παίζοντας παιχνιδια
μια φορα ενα πεταξε την οθονη κατω με νευρα
και αλλη μια φορα (αυτο μου το ειπαν ) ηταν 2 μερες και κατι ωρες και επαιζε και στο τελος λιποθύμησε και ηρθε ασθενοφορο μα καλα γονεις δεν εχει????? 2 μερες??????
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Έχω περάσει από αυτή την φάση (όχι σε τέτοιο βαθμό) απλά επειδή δούλευα σε νετ καφέ τα έβλεπα κάθε μέρα.Υπάρχουν δυστυχώς πολλά καμμένα παιδιά...
Fortis Fortuna Adiuvat
ασχετο αλλα υπαρχει καμμια επιστημονική εξήγηση γιατι ακομα και ενα 5χρονο μπορει πλεον να με νικησει σε οποιο παιχνιδι και να παιξουμε???![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα ειναι μεγαλυτερη μαστιγα και απο τα ναρκωτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
σιγουρα θα γελασουν πολυ μολις το δουν
αλλα πριν βαλω συνδεση σπιτι πηγαινα σε ιντερνετ καφε καμμια φορα και βραδυα μετα απο βολτα και εβλεπα παιδια σαν και αυτο να κοπανιουντε ετσι ακριβως..................![]()
παίζοντας παιχνιδια
μια φορα ενα πεταξε την οθονη κατω με νευρα
και αλλη μια φορα (αυτο μου το ειπαν ) ηταν 2 μερες και κατι ωρες και επαιζε και στο τελος λιποθύμησε και ηρθε ασθενοφορο μα καλα γονεις δεν εχει????? 2 μερες??????
![]()
![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Τα παιδιά εδώ δεν θα γίνουν σε τέτοιο χάλι!!! Σίγουρα περάσαμε όλοι άπο τέτοια στάδια, αλλά απ' ότι βλέπετε είμαστε μια χαρά! (τέλος πάντων), Όσο για την επόμενη γενιά που θα έρθει δε νομίζω να φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο!!!!
POSITIVE THINKING!!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Δεν σε ξέρω για να ξέρω την ηλικία σου (ναι ναι ξέρω αυτά δε τα ρωτάνεΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τα παιδιά εδώ δεν θα γίνουν σε τέτοιο χάλι!!! Σίγουρα περάσαμε όλοι άπο τέτοια στάδια, αλλά απ' ότι βλέπετε είμαστε μια χαρά! (τέλος πάντων), Όσο για την επόμενη γενιά που θα έρθει δε νομίζω να φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο!!!!
POSITIVE THINKING!!!!!
![]()
) ή το τι άνθρωπος είσαι.εγώ προσωπικά ποτέ μου δε συμπάθησα τα βίντεο γκέιμς,εκτός ίσως απο αυτό το ρημάδι το Προ Εβολούσιον Σόκερ(αλλά και αυτό με μέτρο).
όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες...
έχω φίλους/ες που δεν τους λες και πιτσιρικαρία με τη στενή έννοια του όρου καθώς έχουν περάσει τα 25 χρόνια ζωής.που όμως παρόλα αυτά "καίγονται" με τα βίντεο γκέιμς.
σου μιλάω για απίστευτες καταστάσεις όπου χάνουν επαφή με τους μη παίζοντες φίλους τους για μήνες(ακόμα και χρόνια)!!!
Η κατάσταση που περιγράφει η Ευη είναι σκηνικό βγαλμένο λες απο ταινία που αναλύει τις μεθόδους πλύσης εγκεφάλου των Ναζιστικών στρατευμάτων!
Σκοτεινές αίθουσες όπου το μόνο που ξεχωρίζει είναι τα χρώματα απο τις μουλτιμουλινεξ οθόνες των υπολογιστών,συστάδες ανθρώπων (κάθε ηλικίας πραγματικά!) τίγκα απορροφημένοι στο "θέαμα",χωρίς καμία επαφή καθώς όλοι φοράνε ακουστικά...
και αυτό εκτυλίσσεται για ώρες ολόκληρες...περνάνε τα βράδια τους εκεί χωρίς να το πάρουν είδηση.βγαίνουν μετά απο ώρες και τα μάτια τους είναι σα χάντρες!
τα γράφω τώρα και μου έρχονται στο μυαλό αυτές οι εικόνες και παθαίνω την ίδια κουκαράτσα όπως όταν το αντικρυσα πρώτη φορά!
γάμησε τα είναι...
ο Παύλος είχε πει κάποτε ότι πρέζες υπάρχουν πολλές.
απλά η ηρωίνη σκοτώνει...
που να'ξερε...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
ετσι να μην γίνει και ας παιζει CS
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Τα pc games, το play station, η τηλεοραση και τα ...σουτιεν παντως, δεν ευθυνονται για αυτη την κατασταση...
ενα προβληματικο παιδι μπορει να βρει αποκουμπι παντου, και δεν φταιει κιολας.
υ.γ. τεσπα, βγαλτε εξω τα σουτιεν γιατι ειναι θεμα γονιδιου...
![]()
εκεί είναι και το λάθος που κάνουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ενα προβληματικο παιδι μπορει να βρει αποκουμπι παντου, και δεν φταιει κιολας.
θεωρούμε ότι αυτά τα παιδιά είναι "προβληματικά" ή "αντικοινωνικά" ή ότιδήποτε ξέρω γω...
Δεν είναι έτσι όμως!είναι ο φίλος σου,η φίλη μου,ο διπλανός μας τέλος πάντων.
Αν σου πω ότι έχω δει φίλο μου με τη γκόμενα του αλλά και τη μάνα της(!!!) να ξενυχτάνε σε ιντερνετ καφέ παίζωντας Line Age θα με πιστέψεις?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες