Λοιπον,
εχω μια συναδελφο ετων 28-30 καπου εκει. Η οποια συναδελφος μου ανακοινωσε οτι αναζητα γκομενο με μηχανη. Και εχρισε εμενα ως τον ιδανικο να της βρω εναν τετοιο λογω συναναστροφων με το ειδος.
Περναμε στις προδιαγραφες ( εννοειται οτι μου εδωσε και προδιαγραφες, στην τυχη θα το αφηνε? )
1. Να εχει TDM!!!!!!!!!!!! ( Ναι, το TDM ειναι ΤΟ ζητουμενο!! Παντως νομιζω οτι παιζουν γερα και τα FZ6 γιατι μια φορα που ειχα παει στη δουλεια με το FZ του αδερφου μου, αρχισε τις χαρουλες: "εχεις αδερφο με FZ και δεν το ελεγες" και τετοια. )
2. Ηλικία μεχρι 36. Εγω νομιζω και 38 για οιποιον μικροδειχνει.
3. Υψος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1,80.
Αυτα.
ΥΓ. Δεν μπορουσα να αποφασισω σε ποια κατηγορια ανηκει το thread. Στις αγγελιες ανηκει αλλα εκει υπαρχουν κανονες και θα επεφτε μαχαιρι. Στις γενικες δεν πολυταιριαζει. Οποτε το εφερα απευθειας στις διαμαχες γιατι σκεφτηκα οτι θα δωσει τη δυνατοτητα σε ολους του moto.gr να πλακωθουν μεταξύ τους γιατι δημιουργει ενα καρο διαμαχες:
α. Καποιοι θα πλακωθουν για το ποιος θα παρει το κοριτσι.
β. καποιο θα πλακωθουν για το αν τα TDM ειναι τελικα και γαμω τα μηχανακια - κυριολεκτικα και γαμω δηλαδη!!
γ. Καποιοι θα πλακωθουν για το αν τελικα ειναι ολες αυτο που δεν ειναι η μανα μας και η αδερφη μας.
δ. Καποιοι θα πλακωθουν για το αδιεξοδο των σχεσεων στο απανθρωπο αστικο περιβαλλον του 21ου αιωνα.
Ορεξη να' χουμε να δερνομαστε!