πες μας και πόσο κάνειΑρχικά δημιουργήθηκε από honda1
....ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
540 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ
ΗΤΑΝ SUPER. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ARAI
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ.
Δεν θα το μετανιωσεις. Πολυ καλο κρανος, καλη ποιοτητα υλικων, επενδυσεις, πολυ καλο εξαερισμο..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ωραιο φαινεται...
Εχω το S800 και ειμαι ευχαριστημενος για τα 180 ευρω που εδωσα....
Η shark εχει πολυ καλα κρανη,απλα δοκιμασε αν μπορεις στο δρομο,ενα τεστακι αδερφε...
egw prosvpika den eimai eyxaristimenos apo SHARK. Exw to RSF2i VISION kai h zelatina tou mono anti8ambwtiki den einai. Kostos prosktisis 285 Eyrw prosfora
![]()
Απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο? Με τετοια τιμη πρεπει να ειναι kevlar για να αξιζει τα λεφτα του, αντε carbon, που προσωπικα πιστευω οτι και παλι ενα XR1000 θα είναι και καλυτερο και αρκετα φθηνότερο!
Εγω στη δικια μου κοπελα πηρα το uvex το carbon, γιατι και το βαρος παιζει σημαντικο ρολο για τα ευαισθητα σβερκακια τους! Χεχε!Ασε που παλι γκρινια ακουω και πανω απο 130 δεν μπορω να παω γιατι την πονανε ολα...
Για συνοδηγο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη παντως...
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Το s800 θολωνει στην αρχη λιγακι και μετα οκ...Ομως στα περισσοτερα κρανη ετσι ειναι...
Κατι αναλογο με τις μασκες στο ψαροντουφεκο...ΣΤΡΩΝΟΥΝ με τον καιρο
φιλε απο θορυβο το RSF2i VISION πως ειναι???
Ο θόρυβος μεχρι 150 χλμ/ω ειναι σε χαμηλά ως αμελητέα επίπεδα. Όσο αυξάνονται οι ταχύτητες γεωμετρικά αυξάνεται και ο θόρυβος.Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
Το s800 θολωνει στην αρχη λιγακι και μετα οκ...Ομως στα περισσοτερα κρανη ετσι ειναι...
Κατι αναλογο με τις μασκες στο ψαροντουφεκο...ΣΤΡΩΝΟΥΝ με τον καιρο
φιλε απο θορυβο το RSF2i VISION πως ειναι???
Carbon / Aramid + εποξικη ρητινη, 2 μεγεθη κελυθων, διαφορετικες πυκνοτητες στο εσωτερικο υλικο, αντιθαμπωτικη 3mm ζελατινα (κανονικα ομως οχι μαλακιες, τουλαχιστων στο δικο μου, το πρωτο RSR)Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο? Με τετοια τιμη πρεπει να ειναι kevlar για να αξιζει τα λεφτα του, αντε carbon, που προσωπικα πιστευω οτι και παλι ενα XR1000 θα είναι και καλυτερο και αρκετα φθηνότερο!
Εγω στη δικια μου κοπελα πηρα το uvex το carbon, γιατι και το βαρος παιζει σημαντικο ρολο για τα ευαισθητα σβερκακια τους! Χεχε!Ασε που παλι γκρινια ακουω και πανω απο 130 δεν μπορω να παω γιατι την πονανε ολα...
Για συνοδηγο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη παντως...
Το κρανος ειναι κορυφη, το ειχα μελετησει σε ενα τεχνικο σεμιναριο της Shark..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Το RSR2 είναι κορυφαίο κράνος.Πάρτο με κλειστά μάτια αν διαθέτεις τα λεφτά.
Μπορείς να το βρεις και φτηνότερα ( γύρω στα 450€ ) και μάλιστα όχι από ίντερνετ ,σε συνεργαζόμενο με την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ κατάστημα.
Εγώ είμαι ερωτευμένος με το Foggy και το Mask (μοντέλα του RSR2 είν'αυτά) αλλά δεν παίζουν τα μπικικίνια γμτ.
@ LIBANEZOS:Πάνε βάλε pinlock και δεν θολώνει ούτε με χιόνια.Άκου παράπονο που χει ο άνθρωπος...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους