Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: περι προστατευτικου πλατης ο λογος....

περι προστατευτικου πλατης ο λογος....

ξαναμανα χρειαζομαι τα φωτα των "παλιοσειρων".μαζι με το μοτορι θα παρω και μια προστασια πλατη.πιστευω οτι χρειαζεται.ςεχω δει τα dainese και απο το moto-outlet τα zandona καθως επισης και τα ixs του τζορτζοπουλου.εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο η να μας πει εντυπωσεις απο αυτα?

Παλαιό μέλος
    Έχω ένα προστατευτικό πλάτης της Dainese. Είναι αρκετά καλό, αν και αρχικά μου φαινόταν λίγο άβολο. Αν σκεφτούμε την προστασία που προσφέρει στην σπονδυλική στήλη αξίζει τον κόπο. Άπλα αν το φορέσεις (και ειδικά μεσα από δερμάτινο) νιώθεις λίγο σαν τον Robocop

Πάρε παντως, αξίζει και ιδιαίτερα αν κάνεις και ταξίδια.

τι πρεπει να κοιταξω?ποσο κατω φτανει ας πουμε?τα υλικα του?αν ειναι ενιαιο η αρθρωτο?μονο τα dainese αξιζουν η και καμια αλλη εταιρεια?sorry για την ανακριση αλλα εχω τρακαρει μια φορα φορωντας κρανος και μπουφαν και απο τυχη σερνομουνα με τη μουρη οποτε τι γλυτωσα πληρως.αν ξανασυμβει(που θελω να πιστευω πως δεν)πρεπει οπωσδηποτε να εχω φροντισει και για τη σπονδυλικη στηλη.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    τι πρεπει να κοιταξω?ποσο κατω φτανει ας πουμε?τα υλικα του?αν ειναι ενιαιο η αρθρωτο?μονο τα dainese αξιζουν η και καμια αλλη εταιρεια?sorry για την ανακριση αλλα εχω τρακαρει μια φορα φορωντας κρανος και μπουφαν και απο τυχη σερνομουνα με τη μουρη οποτε τι γλυτωσα πληρως.αν ξανασυμβει(που θελω να πιστευω πως δεν)πρεπει οπωσδηποτε να εχω φροντισει και για τη σπονδυλικη στηλη.
    Για την πλατη μην παρεις μικρο. Κοιταξε να σε καλυπτει απο την "ουρα" μεχρι τους πρωτους αυχενικους σπονδυλους και η εφαρμογη του να ειναι καλη χωρις να αλλαζει θεση ενω εσυ μπορεις να κινεισαι.

Η Dainese εχει συνηθως αρθρωτα και κατα βαση ειναι τα καλυτερα. Ισχυει το ο,τι δινεις παίρνεις.
    Επισης εφαρμοζουν πολυ καλα.

Εγω εχω παρει ενα protective suit απο την Dainese και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το φοραω σα γιλεκο και απο κατω δενει με μια ζωνη με σκρατς. Απο οσα ειχα δοκιμασει ηταν το καλυτερο πριν το παρω. Μετα φαντασου οτι αγορασα και τα μανικια που δενουν με φερμουαρ πανω στο γιλεκο κι εχουν και προστατευτικα σε ομους και αγκωνες.

Ελπιζω αχρειαστα να ειναι!

If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Παλαιό μέλος
    Δεν ξέρω να σου πω για άλλες εταιρείες, της Dainese είναι αρθρωτό (και αυτό βοηθά στην κίνηση του σώματος χωρίς να μειώνεται η προστασία) . Καλό είναι να προστατευεί όλη την ράχη, αλλά δοκίμασε το πρώτα για να δεις πως κάθεται πάνω σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    κοιτα κ αυτα

http://www.planet-knox.com/SearchRes...?CategoryID=10

το Contour Back Protector

κ της spidi

το DEFENDER BACK&CHEST
    ή BACK WARRIOR

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    βασικά θα πρέπει να κοιτάξεις το προϊόν που θα πάρεις να είναι:

- πιστοποιημένο κατά EN1621-2 (level1 - level 2 ) με προτίμηση στο δεύτερο
    -να καλύπτει, όπως είπανε και παραπάνω, ολόκληρη ή όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια την πλάτης.
    (αν ψάχνεις για κάτι που θα τοποθετείτε στην θήκη πλάτης του μπουφάν, δεν καλύπτει μέχρι την ουρά οπότε θα ''πρέπει'' συμπληρώσεις με ζώνη μέσης...)

για το θέμα της εφαρμογής θα πρέπει να το δεις εσύ. καλό θα ήταν να πας στο μαγαζί με το μπουφάν σου (ή αυτό που θα φοράς πιο συχνά) και με την μηχανή σου για δεις πως σου κάθεται όταν θα είσαι καβάλα....μην ξεχνάς ότι ως καινούργιο θα είναι κάπως σκληρό και ίσως λίγο άβολο αλλά θα ''ανοίξει'' με την χρήση και σε λίγο δεν θα το νιώθεις καν ότι το φοράς....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

logika an forao mpoufan kai ayto,bgazo tin prostasia tou mpoufan,e?tsantoula sti plati mporo na balo i akironi to olo sistima?pos tha to dokimaso sto magazi,me ena efarmosto kontomaniko as poume?

Παλαιό μέλος
    Η προστασία του μπουφαν συνήθως είναι από μαλακό και εύκαμπτο υλικό, οπώτε αν δεν σε εμποδίζει μην το βγάλεις (εγώ το έχω φορέσει και με και χωρίς). Η τσάντα δεν αλλάζει τίποτα, μάλλιστα η dainese έχει και τσάντα με προστασία πλάτης!! Δοκίμασε το με ότι ρούχα φοράς συνήθως όταν οδηγείς.

auto logika de to foras katasarka(!) i pano apo to mesa mplouzaki?de to bazis pano apo to fouter as poume...

Παλαιό μέλος
    Εγώ το φοράω πάνω από t-shirt ή μπλούζα ή πουκάμισο.... Έχει ουτως ή άλλως λουριά για να το ρυθμίζεις πάνω σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    εγω παντως θα επαιρνα το γιλεκο της dainese που προστατευει και θωρακα και αυχενα.αφου θα παρεις που θα παρεις μην κανεις μισες δουλειες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jacket-wave-v2_neck_front.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	27,2 KB 
ID:	150557

xoraei ayto to prama kato apo ta rouxa??!!!!
    den exo diathesi na kano mises doulies,ama to boleuome tha to paro.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    xoraei ayto to prama kato apo ta rouxa??!!!!
    den exo diathesi na kano mises doulies,ama to boleuome tha to paro.
    http://www.dainese.com/eng/coll_mot.asp

εδω θα βρεις οτι σε βολευει
    επελεξε στον δευτερο πινακα το safety

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ντίζας συμπλέκτη ο λόγος....
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 10:21
  2. Περι Sv 650 ο λογος
    από Band(age)it στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 23:06
  3. Περι διακενο βαλβίδων ο λογος...
    από red_monster στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2007, 08:23
  4. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 00:03
  5. Περί βλακείας Μπους ο λόγος (revised: και όχι μόνο)
    από da_z_bro στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 16:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF