Αυτος που εσβησε τα μυνηματα, γιατι δεν μπηκε στον κοπο να εξηγησει τι ειναι το Δελεαρ?
![]()
Αυτος που εσβησε τα μυνηματα, γιατι δεν μπηκε στον κοπο να εξηγησει τι ειναι το Δελεαρ?
![]()
Γιατί δεν έχει τον χρόνο να γράψει αφού ασχολείται με άλλες μαλ@κίες!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γιατί παρακολουθεί τα χρήσιμα και βοηθητικά ποστ του αφτερ που σπεύδει αμέσως να εξηγήσει τι είναι το Δελεαρ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Γιατί παρακολουθεί τα χρήσιμα και βοηθητικά ποστ του αφτερ που σπεύδει αμέσως να εξηγήσει τι είναι το Δελεαρ.
Εσενα σου ειπα και στο αλλο θρεντ, το οποιο σβηστηκε, οτι αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου ελα να το συζητησουμε
Αν εχεις καποιο κομπλεξ μαζι μου, τοτε θελω να μου το εξηγησεις, γιατι μια πραξη σου στο παρελθον(ο ξεροκεφαλος αφτερ δεν ξεχναει), αυτο εδειξε
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
"Είμαι κομπλεξικός και το έχω αποδείξει" (tm)
Λέω να το βάλω στην υπογραφή μου.
Κατα τ'αλλα κάνω σταθερά τη δουλειά του να κόβω μαλακίες από τα θρεντ.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Xαιρομαι που το καταλαβες
Η αυτογνωσια ειναι αρχη του παντος
Είσαι μεγάλο παρτάλι μορ΄αδερφακι μου για φέρε κ απο δω κανένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
. .
![]()
![]()
<- στο πήρα απο πάνω!
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
καλα ντε τι βαρας παρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Είσαι μεγάλο παρτάλι μορ΄αδερφακι μου για φέρε κ απο δω κανένα!![]()
<- στο πήρα απο πάνω!
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εντομεταξυ εαν γραφτηκεκατι (που μαλλον θα γραφτηκε για να γινετε θεμα) το εχασα δεν προλαβα να διαβασω τπτ
ειδα μονο την απαντηση για το τι ειναι το Δελεαρ
γαμοτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
εντομεταξυ εαν γραφτηκεκατι (που μαλλον θα γραφτηκε για να γινετε θεμα) το εχασα δεν προλαβα να διαβασω τπτ
ειδα μονο την απαντηση για το τι ειναι το Δελεαρ
γαμοτο![]()
![]()
Μα και εσυ μην κανεις επικινδυνες ερωτησεις![]()
![]()
Τελικα λεω να παω τη δευτερα για ενα καφεδακι
παλιοπαιδα αλητες μηχανοβιοι
Τελικά θα πει κανένας τι είναι αυτό το "Δέλεαρ";![]()
Κανένα καινούριο σάντουιτς στα Goody's;
ναι που σου καθετε στο στομαχι σαν πετρα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Τελικά θα πει κανένας τι είναι αυτό το "Δέλεαρ";![]()
Κανένα καινούριο σάντουιτς στα Goody's;![]()
![]()