Πήγαινε στο ψητό ρε κατευθείαν,τί έγινε;Την γ@...ες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Ελυωσαααα ρε Ηρακληη!!!!:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Ρε Γιωργη?Να πουμε καλοπουλητη??:rotflmao: :rotflmao:
Υσ.Τοι γελατε ρε ποσο θα την κρατησει και αυτην?![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
στην αρχη ημουν ολο γλυκα και χαδια..........Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πήγαινε στο ψητό ρε κατευθείαν,τί έγινε;Την γ@...ες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
......αλλα μολις μπηκαμε περιφερειακη Υμμητου, δεν αντεξα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μιλαμε για διεστραμμενο σεξ:rotflmao::rotflmao:
![]()
Εκείνο το ταξίδι γεμάτο έρωτα δεν το έκανες τελικά ε;![]()
![]()
Ρε άει γ@μήσου!![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τι λεει το μηχανάκι για πες μας λιγο και μας που μας αρεσει ..Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
στην αρχη ημουν ολο γλυκα και χαδια..........
......αλλα μολις μπηκαμε περιφερειακη Υμμητου, δεν αντεξα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ειναι αληθεια οτι στο sex ειναι μουχλα ή φταιγαν οι εραστες?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
στην αρχη ημουν ολο γλυκα και χαδια..........
![]()
E γι'αυτό σου λέω,τις ξέρω εγώ κάτι τέτοιες.Αγγλίδα δεν είναι;Τί περιμένεις...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
εχω μαθει οτι οι αγγλιδες ειναι εντελως κρυες .....ειναι αληθεια ?ενιωσες κατι τις στα σκελια σου η μονο υποσχεσεις ?
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Μα αφου το ειπε ρε συ?Π@υτανα στο κρεβατι και κυρια στα ολα της!!ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΝΟ ΣΕΞ ειπε ο ανθρωπας!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι λεει το μηχανάκι για πες μας λιγο και μας που μας αρεσει ..
Keep spamming!!!:a13:
οχι ρε, δεν ειναι δικια μου, ηταν one night stand:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ελυωσαααα ρε Ηρακληη!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Ρε Γιωργη?Να πουμε καλοπουλητη??:rotflmao:
Υσ.Τοι γελατε ρε ποσο θα την κρατησει και αυτην?![]()
![]()
![]()
![]()
αν και τωρα διπλα μου ειναι παλι.....φαινεται της αρεσε![]()
Μισό ρε παιδιά γιατί δεν κατάλαβα.Ρε Pap δικιά σου είναι η μηχανή ή την τσίμπησες από κανέναν φίλο για βόλτα;Γιατί αν είναι δικιά σου τραβάω μια βουτιά από τον 4ο τώρα όμως...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
οχι ρε, δεν ειναι δικια μου, ηταν one night stand:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και τωρα διπλα μου ειναι παλι.....φαινεται της αρεσε![]()
Μου έσωσες την ζωή!![]()
Fortis Fortuna Adiuvat