Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ

Question ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ

Καλησπέρα,
    μια απλή ερώτηση : παραεισαγωγής ή απο αντιπρόσωπο ?Ποιά η διαφορά περα την οικονομική?
    Με τις εγγυήσεις τι παίζει?

είναι δίλλημα πάντως

k ego ayto to dilima exo doste mas mia boithia?
    AELARA GIA NA GOYSTAROYME !!!!

γενικότερα λένε ότι άμα δεν πάρεις απο αντιπροσωπίας δεν έχεις εγγύηση. Μήπως είναι παραπληροφόρηση για να διακαιολογήσουν το 1000 που βάζουν στην τσέπη σε σχέση με τους αυτόνομους εισαγωγείς?Αμα το πάρεις παραεισαγωγης δεν ισχύει η εγγυηση της Suzuki?Νομίζω οτι ισχυει είτε το πάρεις παραεισαγωγης είτε από αντιπροσωπεία. Το θέμα είναι άμα χρειαστεις κάτι κατά ποσο θα σε εξυπηρετήσει ο παραεισαγωγης σε σχέση με τον αντιπρόσωπο. Αλλά και για αυτόν από την αντιπροσωπια αγγαρεία είναι όταν του το φέρνεις μεσα στην περίοσο εγγυήσης.
    Από την άλλη δε, μπορεί ενα χιλιάρικο πάνω αλλά τα δωράκια που σου κάνουν αξίζουν κάπου εκεί κοντά, ενω ο παραεισαγωγής σου δίνει κάποια έκπτωση στα αξεσουάρ που θέλεις. Τουλάχιστον αυτα βρήκα στην έρευνα που έκανα. Αν υάρχει κάποιος να μας δώσει τα φώτα του πριν κάνουμε καμιά λάθος κίνηση

Παλαιό μέλος
    Δηλαδη τωρα το gsxr1000k7 που ακομα δεν βγηκε και μετραει 3 recall, το καλυπτουν οι παραεισαγωγεις ? γιατι απο οσο ξερω ο σφακιανακης εχει γραψει κανονικα τα υπολοιπα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ZX-9R
    Δηλαδη τωρα το gsxr1000k7 που ακομα δεν βγηκε και μετραει 3 recall, το καλυπτουν οι παραεισαγωγεις ? γιατι απο οσο ξερω ο σφακιανακης εχει γραψει κανονικα τα υπολοιπα.....
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Τι να σου πω, δεν ξέρω για αυτό τίποτα. Αυτά που έγραψα αφορούν για το Vstrom, για το οποίο και ενδιαφέρομαι. Αλλά επειδή αυτα τα παιχνίδια μεταξύ αντιπροσώπων και παραεισαγωγών μου φαίνονται ύπουλα για μας τους ανίδεους, για αυτό παρέθεσα τα παραπάνω ερωτήματα μήπως υπάρχει κάποιος που ξέρει 5 πραγματάκια παραπάνω και μας βοηθήσει στην επιλογή μας

Παλαιό μέλος
    Χαιρετίσματα σε όλους!

Το θέμα το έχω ψάξει αρκετά και νομίζω πως μπορώ να σας βοηθήσω.

Οι διαφορές που έχουν τα μοντέλα παραεισαγωγής είναι οι εξής:

1)Το κόστος.6.885 ευρώ το παραεισαγωγής, 7959 το αντιπροσωπείας.
    2)Η ιπποδύναμη.49 ίππους το παραεισαγωγής, 70 το αντιπροσωπείας.
    3)Η εγγύηση. Καμία εγγύηση για οτιδήποτε το παραεισαγωγής, 2 χρόνια μηχανικά κ ηλεκτρικά το αντιπροσωπείας.

Τα μοντέλα παραεισαγωγής έρχονται από Γαλλία όπου ισχύει άλλη νομοθεσία περί ιπποδύναμης για μοτοσικλέτες(πιο αυστηρή).Έτσι έχουν τοποθετημένη άλλη ηλεκτρονική η οποία περιορίζει την απόδοση για να μην ξεπερνά τα στάνταρ του γαλλικού κράτους.
    Παραεισαγωγής θα έπαιρνε κανείς για το χαμηλότερο κόστος και αν δεν τον ενδιαφέρει το γκάζι γενικά(καθώς 20 άλογα λιγότερα είναι αρκετά μεγάλη διαφορά)!!
    Χωρίς εγγύηση όμως, ότι πάθει η μηχανή μέσα στα πρώτα 2 χρονάκια το πληρώνεις από την τσέπη σου!!!
    Ελπίζω να σας διαφώτισα κάπως.

Καλημέρα φίλε μου snatch,
    θα σου πω αυτά που μου είπε το μαγαζί παραεισαγωγής:
    1. το μηχανάκι είναι το ίδιο, από πλευράς ιπποδύναμης γιατί από τα άλλα που είπες δεν ξέρω. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν παραεισαγωγής με 70 και με λιγότερα άλογα, πως θα το ξεχωρίσω εγώ και δεν θα με εκμεταλευτεί ο έμπορος?
    2. η εγγύηση είναι της Suzuki για 2 χρόνια και όχι του Σφακιανάκη, επομένως το μηχανάκι αν πάθει κάτι που το καλύπτει η εγγύηση το πας από εκεί που το πήρες και στο φτιάχνουν χωρίς καμία επιβάρυνση δική σου, όπως και αν το έπαιρνες από την αντιπροσωπεία. Το ερωτημά μου είναι αν πάρεις το παραεισαγωγής και το πας στον έμπορο θα σου κάνει τσαλίμια και θα προσπαθήσει να σε αποφύγει βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες ή θα στο φτιαξει κατεβάζοντας όλα τα καντηλια της εκκλησιας και δεν θα έχεις κανένα προβλημα, που πιθανό πρόβλημα είναι ο χρόνος παράδοσης από το συνεργείο?

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    Χαιρετίσματα σε όλους!

Το θέμα το έχω ψάξει αρκετά και νομίζω πως μπορώ να σας βοηθήσω.

Οι διαφορές που έχουν τα μοντέλα παραεισαγωγής είναι οι εξής:

1)Το κόστος.6.885 ευρώ το παραεισαγωγής, 7959 το αντιπροσωπείας.
    2)Η ιπποδύναμη.49 ίππους το παραεισαγωγής, 70 το αντιπροσωπείας.
    3)Η εγγύηση. Καμία εγγύηση για οτιδήποτε το παραεισαγωγής, 2 χρόνια μηχανικά κ ηλεκτρικά το αντιπροσωπείας.

Τα μοντέλα παραεισαγωγής έρχονται από Γαλλία όπου ισχύει άλλη νομοθεσία περί ιπποδύναμης για μοτοσικλέτες(πιο αυστηρή).Έτσι έχουν τοποθετημένη άλλη ηλεκτρονική η οποία περιορίζει την απόδοση για να μην ξεπερνά τα στάνταρ του γαλλικού κράτους.
    Παραεισαγωγής θα έπαιρνε κανείς για το χαμηλότερο κόστος και αν δεν τον ενδιαφέρει το γκάζι γενικά(καθώς 20 άλογα λιγότερα είναι αρκετά μεγάλη διαφορά)!!
    Χωρίς εγγύηση όμως, ότι πάθει η μηχανή μέσα στα πρώτα 2 χρονάκια το πληρώνεις από την τσέπη σου!!!
    Ελπίζω να σας διαφώτισα κάπως.
    Οσο αφορα τα παραεισαγωγης τουλαχιστον απο γερμανια,ειναι ακριβως το ιδιο με το ελληνικο,καμια διαφορα,
    100% στο εγγυουμε πρωσοπικα
    Βαζουμε μια κοντριτσα?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου vandrielo το παραεισαγωγής έχει 49 'αλογα και μην ακούς τι σου λένε!!
    Γι'αυτο και το μηχανάκι είναι (παρα) εισαγωγής,Δηλαδη δεν έρχεται απο Ιαπωνία αλλα απο Γαλλία!
    Τώρα όσον αφορα τις ζημιές εντός εγγύησης στο παραεισαγωγής δεν καλύπτεσαι γιατι απλά ΔΕΝ παίρνεις βιβλιαράκι εγγύησης!!!
    Δεν τα κατεβάζω απο το κεφάλι μου αυτάΠριν αγοράσω ο δικο μου Κ7 είχα πάει σε αντιπρόσωπο ο οποίος έφερνε και παραεισαγωγής και μαλιστα τα είχε σε διαφορετικό χώρο απο τα γιαπώνέζικα.Αυτός μου τα είπε όλα αυτά!
    Τέλος ο μονος τρόπος που μπορείς να αναγνωρίσεις τα παραεισαγωγής είναι ο αριθμός πλαισίου που είναι διαφορετική σειρά.Τον σημιώνεις και παιρνεις τηλ. τα κεντρικά του Σφακιανάκη και το διασταυρώνεις!!

Πάρε το μοτόρι από επίσημο αντιπρόσωπο μόνο και οχι απο καταστημα που πουλάει όλες τις μάρκες μοτο και έχει και κανα 2-3 v-strom για πούλημα!!

vezouvie,
    μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να μου έλεγε ο παραεισαγωγής, λογικό μου φαίνεται για να έχει τα ίδια άλογα. Εσύ έχεις πάρει παραεισαγωγής? Αν ναι, είχες κάποιο πρόβλημα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    Φιλε μου vandrielo το παραεισαγωγής έχει 49 'αλογα και μην ακούς τι σου λένε!!
    Γι'αυτο και το μηχανάκι είναι (παρα) εισαγωγής,Δηλαδη δεν έρχεται απο Ιαπωνία αλλα απο Γαλλία!
    Τώρα όσον αφορα τις ζημιές εντός εγγύησης στο παραεισαγωγής δεν καλύπτεσαι γιατι απλά ΔΕΝ παίρνεις βιβλιαράκι εγγύησης!!!
    Δεν τα κατεβάζω απο το κεφάλι μου αυτάΠριν αγοράσω ο δικο μου Κ7 είχα πάει σε αντιπρόσωπο ο οποίος έφερνε και παραεισαγωγής και μαλιστα τα είχε σε διαφορετικό χώρο απο τα γιαπώνέζικα.Αυτός μου τα είπε όλα αυτά!
    Τέλος ο μονος τρόπος που μπορείς να αναγνωρίσεις τα παραεισαγωγής είναι ο αριθμός πλαισίου που είναι διαφορετική σειρά.Τον σημιώνεις και παιρνεις τηλ. τα κεντρικά του Σφακιανάκη και το διασταυρώνεις!!

Πάρε το μοτόρι από επίσημο αντιπρόσωπο μόνο και οχι απο καταστημα που πουλάει όλες τις μάρκες μοτο και έχει και κανα 2-3 v-strom για πούλημα!!
    και εγω σου λεω βαλε κατω το δικο σου Κ4 να δουμε ποιος ειναι μπροστα και ποιος κοιταει με κυαλια!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
    Περαν της πλακας φιλε μου,αυτα ειναι για τα μικρα παιδια!!
    Εκτος και εαν αφορουν μοντελα απο Γαλλια,που δεν γνωριζω αν παιζει κατι τετοιο!
    Παντως το Κ4 που εχω,πιστεψε με,εαν ειχε 45 αλογα,θα το ειχα δωσει την αλλη μερα!
    Οσο αφορα τι σου ειπε ο πωλητης,ειναι στο χερι του απο που θα βγαλει το μεγαλυτερο κερδος.
    Ο νομος λεει οτι ο σφακιανακης σαν νομιμος εκπροσωπος πρεπει να σε καλυψει στην εγγυηση αρκει να εχεις και την αναλογη αποδειξη αγορας.
    Οσο αφορα την αγορα απο μαγαζι με διαφοερικα μοτο,εγω εχω να σου αναφερω οτι την εφερα ο ιδιος απο γερμανια τον φεβρουαριο του 2004 και μου κοστισε στο συνολο τοτε 6500

Παλαιό μέλος
    Φίλοι μου για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση και να μην μπερδευουμε και το παληκάρι τον Vandrielo,εγω θα ήθελα να πώ οτι γνωρίζω μόνο για τα Γαλλικά παραεισαγωγής και μόνο αυτά.

Αν υπάρχουν και απο Γερμανία με τα ίδια αλογα καλώς!
    Απλά φίλε vandrielo να τσεκάρεις τον αριθμό πλαισίου!Αυτός ειναι ο μόνος τρόπος σίγουρης ανγνώρισης!Μου το είπαν και οι 3 επίσημοι αντιπρόσωποι Suzuki στη Θεσσαλονίκη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vandrielos
    vezouvie,
    μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να μου έλεγε ο παραεισαγωγής, λογικό μου φαίνεται για να έχει τα ίδια άλογα. Εσύ έχεις πάρει παραεισαγωγής? Αν ναι, είχες κάποιο πρόβλημα?
    Εγω το εχω παλικαρι μου απο το 2004,εχω κανει 50 χιλιαδες χλμ.και απο προβλημα τιποτα,ουτε κιχ!!!
    Εκτος βεβαια απο μια παπαρια που ειχα κανει με το ρευμα και μου καψε ανορθωτη,(ψιλα γραμματα)
    που βεβαια ηταν απλα ενα ανταλλακτικο!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ?
    από banditgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 19:12
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 21:06
  3. ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 22:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία