Ξερω οτι εχει ξαναπαιξει ποστακι για τις αδειες οδηγησης αλλα ηταν λιγο μπλεγμενα τα πραγματα εκει μεσα οποτε θα γραψω την εμπειρια μου εδω "λαμπικο"
Το λοιπον....Στις 19/12/2005 εβγαλα το "μικρο" διπλωμα δλδ αυτο που μου επιτρεπει να οδηγαω μηχανες με ισχυ μικροτερη η ιση των 25KW....ειχα κλεισει τα 18 και τοτε πιστευα ο αμηρος οτι μολις κλεισω τα 21 θα μπορεσω να το μετατρεψω σε απεριοριστων κυβικων και αποδοσης!
ΕΛΑ ΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!
Την ερχομενη Δευτερα κλεινω τα 21 και ημουν γεματος χαρα που επιτελους θα ειναι ολα νομιμα...Σημερα το πρωι πηγα στο υπουργειο για να δω τι χαρτουρα θα πρεπει να μαζεψω και ποιο θα ειναι το κοστος.....
Εκει λοιπον μου λενε οτι δεν μπορω να το κανω απεριοριστων μολις κλεισω τα 21 αλλα μολις συμπληρωσω 2 χρονια κατοχης του "μικρου" διπλωματος!!!Και η δικαιολογια του υπουργειου για αυτο ειναι οτι μεσα στα 2 αυτα χρονια εγω θα εχω αποκτησει την καταλληλη εμπειρια...
Και ερχομαι εγω και ρωταω τωρα....Ειναι δυνατον καποιος αλλος που δεν ειχε διπλωμα πριν,στην ιδια ηλικια με εμενα,που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ,να ειναι ικανος να βγαλει κατευθειαν το "μεγαλο" διπλωμα ενω εγω να μην μπορω?????
Τι να πω ρπμ ειμαι ετοιμος να εκραγω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()